Potrefenáhusa zrovna tyhle mobily jsou docela pěkné. Ale ty knížky jsou fakt děs.
Vše o těhotenství a dětech
Mně se teda černobílé knížky pro mimina líbí, já zase nejsem fanynka pastelových tónů.
crazydaisy My jsme meli cernobilou zviratkovou, ale nevim, zda na to u vas neni uz skoro pozde. Mala to odlozila nejak na konci 4.mesice. Ale jeden mesic na to cucela dost uprene!
Jinak jste me teda nastvaly, ja furt rikam sambovi, ze muze byt hur, a ted se mi to potvrdilo teda!
Karja zkusím se na nejakou tu čb zvířátkovou podívat, díky. A čím jsme tě naštvaly? Asi nedávám pozor
.
crazydaisy my máme asi dvě, jedna z nich stála asi 60 Kč, ta je tuším z mallu nebo od Dobrovského
711990 baterie se občas musí dobít, ale prý vydrží dlouho. Tak asi taky záleží, jak často to využíváš.
Evaeva dík,mrknu na to.
crazydaisy Ale ty ne, to ty damy o tech nespicich detech.
No podivej se, ja bych i rekla, ze ta moje je vylozene hezka a roztomila, vubec jsem nechapala, komu by mohla ta cernobila vadit, nez jsem videla ty postnute obrazky, to je uz trochu divny;-).
Jo a nejsem si jista, zda jsem ti chvalila ten darek, ale je to snad nejhezci darek, co jsem kdy videla!
Karja Dík za pochvalu dárku
. Já teď trochu koukla na ty knížky, tak tahle mi nepřišla tak špatná - nakonec já si to prohlížet nebudu
.
MMy máme kromě jiných tyto 

dzizisketatu druhu mame ale zvieratka z chvilu co to bavilo.
Ale najviac uplne najviac oblubene boli u obidvoch take ciernobiele vankuse s vtacikmi z ikei, na to sa prvy syn dokazal divat a smiat sa na nich snad hodinu! To iste cb zavesy. Zistila som, ze netreba minat za montrssori knizky ![]()
No a druhy syn je typicke druhe zanedbane dieta, nemam cas mu velmi citat, tak k tomu zatial nema vztah :( starsi miloval knižky od narodenia. Musim sa polepsit. Je to totiz jedna z mala veci, co ma s nimi naozaj bavi robit (narozdiel od vecneho jazdenia autickami)
Ale mame jednu zaujímavú podedenu knizku, jeden cas bola hodne obľúbená. Nez som si to prelozila, tak sme celkom dlho hadali o com to asi je, priznavam, ze som bola mimo, sambo to uhadol. Dam ukazku.

dzizisketa dík, podívám se na ni
Sorry za velkosti, vobec to nejde zmensit
MMalého ty cb knihy strašně zajímaly od asi měsíce, to na ně už reagoval. Když byl na břiše, skládala jsem je kolem něj. Ale je fakt, že reagoval na cokoli v této barevné kombinaci - když jsme byli návštěvou u přátel, kteří mají černo červeno bílý interiér, byl úplně u vytržení. Ovšem tu montessori zahradu má rád i teď, už si ji sám čte, asi mu pořídím z té série ještě Velký nebo malý.
Umím francouzsky, teda na gymplu jsem se učila, a tohle si náhodou pamatuju, ale taky mě napadají i jiné možnosti ![]()
A my jsme dneska prvně "kreslili" 
dzizisketa no z tych dalsich strán sa to da celkom vyvodit, ale zahlcovat som to tu nechcela :). Mne uz teraz ta knizka pride normalna ale prve dni som cumela jak puk co za divne kruhy tam sú ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články