Evaeva To bude trochu narocna mise, ale asi se do toho o vikendu pustim.
Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy hity sú teraz riadne, už ma stáli kopec peňazí (máme zavretú knižnicu na rok kvôli rekonštrukcii) a zároveň čítame knihy po nás
ako prvé sú fakt tie látkové leporelá, potom pre optimálny vývin (
) sú tie čiernobiele, ale najviac pomáhali pesničky a básničky
crazydaisy me by hrozne zajimalo jak jsou spokojeni s kocarkem a jak se ti s nim jezdi? Pokud si psmatuju, vybrali ten elektro podvozek?
711990 Mladi jsou spokojeni moc. Ja jsem si zvykla a teda zrovna ten el. podvozek ocenuju nejvic. Na prochazku chodime do hodne kopcovityho terenu, nahoru pomaha, dolu pribrzduje. A kocar zvladne i hrbolaty pesiny nebo travnaty svah uplne v pohode.
Potrefenáhusa Na me to cernobily teda pusobi vylozene morbidne.
711990ja to myslela tak, že jsem v tom četla dítěti já a nehrozilo zničení knížky, když se zapojilo. Takovéto " to je slon, je celý růžový a tady má oči, tady chobot, usmívá se na tebe..." Sice blbakov :-) , ale milovala to.
rasaNori ono je asi jedno či prehadzuješ alebos a snažíš vyplížiť z postele,aks a to nepodarí, musíšzačať nanovo. Radu veľmi nemám,keď syn prestal po kojení zaspávať,musela som sa naučiť ho uspať inak a trvalo to čo pre teba asi teraz nie je riešenie snažiťsa uspať iným spôsobom...Ale je možné, že to má iný problém,ktorý do pár dní odoznie - držím palce a tľapkám.
notna tak ja mu to jako lina matka hodila a at si cte sam![]()
crazydaisy tak to rada slysim. ja na nej uz vidam reklamy, tak me to zajimalo jestli fakt funguje. A musi se nejak nabijet?
Potrefenáhusa no je fakt, ze jsou docela vohavny, teda ty co mel Tonda. Ale jako zatim muzu rict ze to jde i bez plastovejch hnusu, pokud nepocitam duplo. Jo a misto hracek co vydavaj zvuky mu staci ukazat jak se v robotu micha testo????
Sairon ak ťa to poteší, tak ak vytrváte v návštevách, tak ono sa to ukľudní. Syn maltiež riadne stav (nočé revy) po návštevách starých rodičov u nás a aj po návštevách u nich a ako sme tam napriek tomu jazdili pravidelne, krásne si zvykol. Ale trvalo to. Navyše usvokrovcovhotoneskutočnebaví,majúveľkýdvor,zvieratá,mačk,šteňa,minule s nami sadil zemiaky - malý gazda - a vždy keď sa tam vylieta, tak teraz v noci skvele tvrdo spí. Ale občas sa stane,že sa 1-2x zobudi splačom skrz divoké sny.
711990 Bude to ten foodblogger, to je jasný! Jestli teda za 20 let ještě něco takovýho bude někoho zajímat :-)
Potrefenáhusahmmm to asi uz v mode nebude. Sakra:D ale dneska stal na zidlicce oprenej o linku a cumel, uplne nadsenej:)
crazydaisy morbídne môžu pôsobiť, ale vyhovujú im tie kontrasty medzi farbami, vedia lepšie rozoznať obrázky. Syn si tie čiernobiele knihy vyberá a pozerá doteraz. Pre ležiace bábätkosú ideálneleporelá,ktoré sa dajú položiť a ono sa položí tak,aby na ne videlo. Keď už malý pásol koníky a vedel lepšie chytať a držať veci,dávala som mu tie látkové knihy - šuštia, môže ich obhrýzať,niektoré pískajú.
No jo, to ale musíš mít to dítě ochotný si číst samo. Moje nebylo ochotný samo dělat nic
To se naštěstí časem zlepšilo.
notna jo to zatim relativne funguje! Sice jen chvili, ale umi to:)
Potrefenáhusa mne sa montesorri hračky páčia, farebné teda, ale syn na ne kašle, a netušila som o čiernobielych knižkách, dostali sme ich, nuda to bola
DrowRanger když příšerka na to nikdy netrpěla, že by špatně zpracovávala zážitky ze dne, tak nevím co se změnilo, říkám si, že by ta karanténa z ní udělala asocála
jediná novinka je, že má u nich na zahradě trampolínu, ale "skáče" na ní vždy jen pár minut a pokaždé mi o ní nadšeně vypráví.
Potrefenáhusa mě se taky nelíbí, ale fakt bylo vidět, jak ho ta čb kniha zaujala, hleděl na ní tak upřeně a s úsměvem. Naštěstí je to na pár měsíců, ty cirkusové barvy mi už tolik nevadí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články