Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 08. června 2020 15:55

rasaNori Kdepak to asi slyšela?

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 08. června 2020 16:07

Sweet Potato mame pejska labuznika

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 08. června 2020 16:20
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. června 2020 16:37

Pinot Noir U mojí sestry toto období už trvá půl století

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2020 16:47

rasaNori .

Syna naucila segra " ty stará bačkora", vravi to komukoľvek, naposledy babka ty stara bačkora .

Minule sme cakali na samba, ako vzdy meskal a ked prisiel, maly spustil tatinko kde sa zase flákaš!

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 08. června 2020 21:18

Teda, nechala jsem se zařadit do FB skupiny školy a skolky naší městské části a je to plně rodičů, kteří shaneji, ve které školce je nejlepší angličtina pro trilete a kde sehnat atletickou přípravku pro 4 lete dítko. Očividně jsem něco zanedbala

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 08. června 2020 21:44

Nechce nekdo za postovne kojici triko od Tajinebanane Open bar velikost S? U me to zacina byt spis Close bar:D

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 08. června 2020 22:04

Hm, dnes v noci syn od polnoci do pol tretej dával hysterické záchvaty plaču v postieľke, najprv som si myslela,že sa bojí búrky a potom som si všimla (keď som si vybrala štuple zuší), že už neprší...Kvôli nevyspatiu bol od rána hyperaktívny, do rúry hodil papierové košíčky (asi 200ks) na muffiny, zapol ju na 275° a v obývačke sa celú dobu strašne smial,keď som zbadala dym a dobehla k horiacim papierom v rúre,pochopila som. Celý byt u nás smrdí ako táborisko trampov...Potom si strihol riadny hysterák pred obedným spánkom, nakoniec zaspal a po 30 minútach sa zas zobudil s revom,nakoniec som ho dala k sebe do postele, kde zas zaspal tak tvrdo,ze som ho skoro 20 minút budila - aspoňže vstal s úsmevom. A tedamáneskutočnečudnú  intenzívnuseparačnú úzkosť, reve vždy,keď s nímmuž hcce manipulovaťasrdcervúcopritomvolá mama, všade chodí zamnou ale akonáhle sa za mnou zavrú dvere alebo sa hrá vonku,som zabudnutá.

Ale aby som sa len nesťažovala, dnes si po sebe umyl a utrel jedálenskú stoličku,pomáhal mi odkladať riad, nosil prádlo zpráčky,vešal prádlo,skladal plienky (všetko samozrejme tak,že som to potom robila nanovo, ale bol nadšený). Vonku sa pekne podelí s deťmi o jedlo aj hračky, v ústach mi neloví žiadne jedlo a dokonca ma spôsobne núka, naučil sa poriadne objímať, dať pusu a poslať vzdušnú pusu. Podľa mňa tuší,že tie otrasné noci musí vyvažovať roztomilosťou cez deň...

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 08. června 2020 22:34

Pinot Noir :-D:-D Nam zas dcera vsechno neguje, vsechno. Uz jsem se zarekla, ze nebudu nic rikat, ze to bude lepsi.

A dneska si tak spokojene hraje v obyvaku, ja v jine mistnosti krmim miminko prikrmem, povidam si s nim a ptam se ,,tak chces jeste pridat,,? A vedle se ozve: ,,Ne, ňáninka nechce pridat,,! Uplne cela moje mama, taky vsechno vi nejlip, furt radi a rve ob dve mistnosti! Uz i tatka rikal, ze je po babicce, ze jeci kvuli kazde prkotine. Jako budeme to mit tezky, tezky!

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 08. června 2020 23:53

Sa mi zdá, že tu mám z vás najslabšie nervy, holt matka na staré kolená.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2020 00:12

Karja tuhle negaci na všechno měla neteř, taky jí byly tak ty dva. Švagrová vždycky říkala, že ukazuje tu druhou cestu, než kudy musí jít, že pak je spokojená, když se jde tou druhou;) Dobrá zpráva pro tebe je, že už jí to dávno přešlo nebo to aspoň už není tak hrozný. Jsou jí čtyři.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 09. června 2020 00:19

letfenixa urcite nie, len ja (a mozno nie som sama) sa radsej nepriznam! Ved ty si podla peiapevkov uplny kludas, narozdiel odo mna :)

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 09. června 2020 00:41

Já si chodím vybíjet vztek do skříňky s plastovýma krabičkama na jídlo. Máme jich asi milion, různý značky a rozměry, nesedí do sebe. Pořád je tam musím preskladavat, aby se vešly. Když potřebuju upustit páru, strašně je tam naházim, rozmetám už stojící komínky, i si jich pár klidně vyhodím na zem. Doporučuju, je to fakt výborná a neškodná terapie

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 09. června 2020 08:17

žluťásek kdysi jsem rozkopala plastový kos na pradlo. Akrat na rozdil od tech krabicek uz pak nesel slozit.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 09. června 2020 08:20

žluťásek to mi zní, jako že bych se pak znovu strašně vytočila při snaze uklidit je tam zpátky

letfenixa já mám zas teorii že to není věkem, ale tolerancí k dlouhodobé spánkové deprivaci, resp. to jestli ta deprivace vůbec vznikne. Prostě ženy, které jsou zvyklé už před dětma spávat 6-7 hodin denně jsou ve výhodě, oproti mě, kdy já spávala fakt poctivých 8-9hod denně, protože pak nemají takový deficit a tím pádem jsou i psychicky odolnější.

V prvním těhotenství, jsem od nástupu na mateřskou dávala spací dvanáctky a byla jsem v pohodě, teď na sobě cítím jak jsem víc a víc nevyspaná a i když přes víkend dospávám, tak mě všichni tak strašně se_ou, i když se chovají pořád stejně. A jestli bude malej stejně nespavý mimino jak přišerka, tak to tady nemůžeme přežít všichni.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 09. června 2020 08:35

Sairon 

žluťásek police s krabičkami mě dovede spolehlivě vytočit, vzdy, když nejsem úplně ve psychicke kondici. 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 09. června 2020 08:37

Kokoska Já jsem takhle nakopla a zničila nočník. Naštěstí byl prázdný ;o)

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 09. června 2020 08:54
Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 09. června 2020 09:07

Sairon Zas uz budes zvykla nespat;-). Ja to ted snasim taky mnohem lip, jak si clovek odvykne na 8 hodin v kuse a vyspavaci vikendy, tak mu nema co chybet;-)

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 09. června 2020 09:11

Jaké dáváte dětem ovocné jogurty? Zatím jsem to řešila bílým s trochou marmelády/ovocem, ovšem začal lov na kraaasné barevné kelímky s ovocíčkem (tak určitě). Nějak se mi to nechce studovat