Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 09. června 2020 13:23

Evaeva Díky, to znám. Nějak to u mě spadá do kategorie dezert (nic proti tomu samozřejmě), jogurt je kategorie obyčejný jídlo  asi jsem divná.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2020 13:31

Malenge syn měl období, kdy jogurty nechtěl vůbec, tohle mi přišlo jako lepší alternativa než Lipánek apod. Teď si to dá jednou za týden.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 09. června 2020 13:32

Evaeva diky, dcera tvarohacek jedla u znamych a ted ho furt vyzaduje, a kupodivu ji mnou namichany nejede... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2020 13:35

rasaNori ten tvaroháček je podle mě jen čokoládový nebo vanilkový, tohle je ovocné. Synovi vždycky takhle něco nabídne babička, ale zatím se spokojí s tím, že my to nemáme, že zase u babičky.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 09. června 2020 13:40

Malenge Co prostě koupit ten nejhezčí kelímek, ten doma pravidelně umývat a plnit bílým jogurtem a kousky ovoce? ;o)

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 09. června 2020 13:50

DruI tyhle triky u nas nikdy nefungovaly. Syn tak rok a pul nemel jogurt, proste ho nechtel, ani kdybych z nej uplacala mickey mouse. Ted ho zacal jist, sam od sebe, klidne i ten kysely nesmetanovy. Dokonce si do nej obcas nasype manzelovo musli. Ja uz to jeho jidlo moc neresim, nema to nejak smysl. Ted treba neji skoro ovoce, zeleninu vubec. Tak doufam, ze ho to treba za rok prejde a bude jist normalne. To jeho jidlo je hruza, ale uz nemam drajv na  to, abych kolem toho delala psi kusy. Ja pry v detstvi jedla take zalostne a dnes jim dost racionalne, bych rekla...

Offline Karja
44649 příspěvků moje polička 09. června 2020 13:55

Gatita Ja taky jedla desne! A byla jsem vcelku zdrava, jsem slank, a ted jim vsechno;-). 

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 09. června 2020 13:58

Gatita Tak já to ani nemyslím jako trik. Ono to vyznělo, že chlapeček touží po hezkém kelímku, tak by možná stálo za to to zkusit.

Moje dcera má vždycky období, kdy jogurt jí a pak období, kdy ho nejí. Ale vždycky je to jen bílá Hollandia, sladké nepozře. No a když ho jí, tak musí být naservírovaný do momentálně správné mističky a správnou lžičkou, jinak bojkot (což teda v zásadě platí pro všechno jídlo

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 09. června 2020 14:25

DruI z toho uplne rostuhlad na ne, smradata jedny :D

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 09. června 2020 14:25

Evaeva co je špatně na Lipankovi? Teda oproti sladkým jogurtum. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 09. června 2020 14:34

Evaeva Lipánek jedinej z těchhle dětských dezertů má dobré složení, mimo té hromady cukru. Měla jsem za to, že je to všechno hnus, ale Lipánek je aspoň čistá smetana a tvaroh, žádné skroby, želatiny, gumy guar, rýžové a jiné mouky apod. Pribinacek je na tom o dost hůř, pramen zdraví z Posázaví, to určitě :)

Continuity: haha, smolila jsem to moc dlouho

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 09. června 2020 14:41

žluťásek presne.

ted maji i nejaky novy LIpanek tvarohovy, je tam cukru mene, ale chutna spis jako Termix.

Pinot Noir A co je spatne na Madete?

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 09. června 2020 14:51

baltik ten vypadá dobře, dík za tip. zkusíme. termixy syn taky rád, nad složením mhouřím oči, mně to taky chutná :)

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 09. června 2020 14:57

baltik Babiš

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 09. června 2020 15:01

Pinot Noir

MMadeta myslím Agrofertu nepatří. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. června 2020 15:04

continuity Lipánek je nejlepší z těhlech dezertů, myslela jsem to tak, že ten tvaroh je blíž jogurtu, očekávám v tom víc těch kultur. Ta chuť je míň sladká, je v tom ta ovocná složka, ta kyselost. Prostě se to podle mě víc blíží tomu ideálu, tedy bílému jogurtu.

Offline Pinot Noir
29863 příspěvků moje polička 09. června 2020 15:07

dzizisketa aha, sorry, spletla jsem to s Olmou. baltik 

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 09. června 2020 15:57

Pinot Noir No uf! Olma jo, Madeta (smad ještě pořád) ne!

Offline baltik
4971 příspěvků moje polička 09. června 2020 15:58

Pinot Noir a, uz se to vyjasnilo. Madetu ma rodina Teplych.

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 09. června 2020 16:04

Pavlena Mně celkem chutnají ochucené Bio z Billy.

Jinak teda musím přiznat, že když už ovocný jogurt, tak prasácký, klidně i Jogobella. Ty bílé s vrstvou dole mi těžce nechutnají, i když jenich čistě bílé bratříčky miluju. (Ale to není inspirace, jen přiznání)