Sweet Potato Jo, a ted jsem si vzpomnela, ze jsou vlastne dobry tyhle.. Slozeni nevim, ale urcite je tam dost tuku. Jak rikal muj kamarad: jak ma jogurt nad 8% tuku, tak uz je dobry jakykoliv.. ![]()

Sweet Potato Jo, a ted jsem si vzpomnela, ze jsou vlastne dobry tyhle.. Slozeni nevim, ale urcite je tam dost tuku. Jak rikal muj kamarad: jak ma jogurt nad 8% tuku, tak uz je dobry jakykoliv.. ![]()

Sweet Potato přesně, když už prasit, ať je to alespoň dobrý.
Když si mám dát bíly jogurt na zdraví, zamicham tam vločky hrst bobulí z mrazáku a je to. Nemusím rozjímat jestli ten nebo onen a vidím, co tam mám.
Ten nový lipanek je fajn, chutnala jsem ho minulý týden. Povedl se jim.
Jinak to plnění kelímku doma vytvořeným obsahem už mi syn bohužel prohlédl, takže smůla.
Pavlena tenhle elinas je skvělý, jediný ovocný jogurt, co jsem si kupovala (ostružina, mňam), díky za připomenutí.
Pavlena Tak zrovna řeckej ochucenej ani náhodou.
Dámy, já se asi loučím. Právě jsem byla svědkem scény to maminka nesmí sníst![]()
Chceš okurku? - Nechci
Kousnu do okurky a následuje neuvěřitelnej řev vyndej to z pusy, to je moje okurkaaaaa. Vriskal nejmíň 10 minut, mezi jekotem byly slyšet vzlyky moje okurka, vyndej moji okurku z pusinky, dej mi moji okurku zpátky
žluťásek Neuvěřitelné
koukám, že nežravé dítě má i výhody, které by mě nenapadly.
Malenge taky tyhle sceny neznam. a ze se u nas scenovalo hodne... ![]()
Pavlena Jojo, po 15 minutách vyptávání, co chce k večeři, vymyslel chleba s máslem, vejce na tvrdo, červenou papriku a okurku. Splněno do puntíku, postaveno na stůl, pohlédl a začal řvát, že takhle to nechtěěěěěl, beeeeee beeeee, já ci jak sem to chtěl. Jak to chtěl, to jsem z něj ovšem nedostala. Přestal řvát před chviličkou
, nesnáším to!!
Malenge tak priste:

viktorka_od splavu bohuzel jeste neumi cist aby to melo poradny smysl ale diky. Casem to urcite pouziju:D
Malenge presne. Nachystas co si rekne a jekot. Ale ja na ni prdim uz. Muze byt o hladu. Enjoy!
Malenge nám nikdy plnění takových to přání nefungovalo, oni mají pocit, ze kdyz rodič splnil A , tak je třeba vyzkoušet, jestli by nesplnil taky B a pak C. Hledaji, kam az muzou zajit. Takže na stole je jídlo, to máme, kdo nechce, nemusí, další jídlo je svačina/večeře/snídaně/dopln podle denní doby.
rasaNori MaeGandal já se s ním domlouvám už dlouho nad tím, co bude jíst. Vařený oběd nebo večeři samozřejmě ne, když něco je, tak to je. Ale jinak si může říct, jestli chce kaši/chleba/míchaná vejce/jogurt. Na tom nevidím nic špatného. Já chci taky jíst to, na co mám zrovna chuť. Takže bez problémů udělám, co chce, ovšem když pak omrkne talíř a začne ječet, nedokážu to vnitřně nějak přejít a vytočím se doběla. A samozřejmě nic jiného nedám, to má chlapec smolíka
. On to pak vše snědl, ale ty scény jsou tak únavné a zbytečné a fakt mě ukrutně nebaví.
MaeGandal me desne nebavi tady to vychystavani veci, vetsinou obhlednu lednicku a nabidnu jogurt... aaa nebo jogurt:D
Malenge já se taky ptám, ale pokud dítě neví, tak to většinou nedopadne. Nabízím pak alternativy nebo rovnou jedno jídlo.
Můj muž řekne rovnou: rizoto, už se taky neptám. ![]()
continuitymůj muž taky vždycky odpoví rizoto ![]()
continuity Pinot Noir To máte dobrý, můj muž odpovídá: Biftek. Tak já se už taky neptám :)
To máte dobrý. Můj muž vždycky odpoví plněné cannelloni
a když mu navrhnu, aby si je naplnil sám, tak hodí zpátečku a navrhne něco dobrýho ![]()
Zato dcera má rozumné nápady, navrhne těstoviny s rajčátkem a pak je taky s chutí sní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.