Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. července 2020 20:24

žluťásek vyzera to super. To moje vytvory decko vzdy znici.  Demotivacia pren nieco tvorit. Jeho zas nic kreativne nebavi robit a nema trpezlivost. Bavia ho pesnicky a cisla s abecedou a rozne pohybove aktivity. Chvilkovo bere na milost technicke veci a to uz nemam kapacitu ci podmienky samodomo vyrobit. 

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 08. července 2020 20:44

žluťásekšpína z pískoviště se vypere. My máme tak podmáčené pískoviště, denně tam nalije minimálně dva desetilitrové kýble, že ho ani nemusíme zavírat, tam by fakt žádná kočka kadit nešla.

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 08. července 2020 21:00

A teda z hodného a klidného Viktorka je pěkný vejlupek, strašný lezec a kaskadér. Dnes začal přelézat křesla Poang přes opěradlo a vrhat se hlavou dolů, nic ho neodláká, je tím úplně posedlý. Takže milá ohrádka, která měla jít z domu, pěkně zůstane, Poangy půjdou do ní a my budeme večer čumět na televizi z ohrady

Online letfenixa
10874 příspěvků moje polička 08. července 2020 21:02

Mama, chcem spať.

Dobre, tak uprac knižky a poď.

Upratal, vyzliekol sa, vycikal a po pokyne 'vyzuj si papučky, dám ťa do vane' začal rev, ktorý trvá už 15 minút.

Edit: celkom polhodina

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 08. července 2020 21:07

A Ríša rozšířil tornádové téma o sirény ohlašující tornádo, takže celý den slyším hýkání ý-ú ý-ú ý-ú. A myslí si, že tomu amplionu se říká "ten lampač"

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 08. července 2020 22:02

Pinot Noir Ja videla v bille chipsy ve tvaru tornada! Hele z toho by mel asi svatek a rozsiril by svuj jidelni repertoar, ale nic moc zdravyho no!

letfenixa Jo, tak rev jo, tak jako velka mala tak zkousi jako. Ona je jeciva odjakziva a ted uz to dela i naschval, co se bude dit. Slovo ,,potichoucku,, je pro ni jak pokyn ,,rvi co nejvic muzes,,. Ja bych ji nechala a nejak si v duchu predstavovala zvonkohru a kapky deste a nevim co, ale nechci aby budila mimino, takze dostala na prdel. Pak mi v posteli rekla, ze se na me nezlobi. Super jako.

Pinot Noir No, tak to budete mit doma veselo a trenovat postreh. Ja jsem vzdycky nechci rict odsuzovala to ne, spis jako nechapala rodice tech popadanych mimin z gauce ci prebalovaku, ze jako je tam nechavaji samotne a tak. Nooo dneska mi viselo dite z prebalovaku hlavou dolu, ackoliv jsem u nej stala, jen jsem zrak odklonila vedle a vybirala body na prevleceni!

Online letfenixa
10874 příspěvků moje polička 08. července 2020 22:11

Karja 'ja si jednoducho musím poplakat'

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 08. července 2020 22:31

letfenixa No, s tim clovek nenadela nic! No jako tezko rict, jak.na tyhle rvaci scenky reagovat, my mame se sambem spoustu scenaru, ale z dlouhodobyho hlediska nejsme moc efektivni, nejlepsi je tomu predchazet

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 08. července 2020 22:53

Karja mně spadl syn asi v 9. měsících po hlavě z postele, ačkoliv jsem seděla těsně vedle něj a koukala na něj. Prostě se najednou odrazil a jel. Byl to mžik.

Jinak pro rodiče mimin, doktorka mě naučila takovej trik, kdykoliv se od dítěte potřebuju otočit, natáhnout, zvednout zrak a s někým mluvit, vždycky na něj položit jednu ruku na hrudník. Pokud by byla věc dál než na dosah ruky, tak ho radši zvednout a vzít s sebou. 

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 08. července 2020 23:06

žluťásek No tohle bylo neco podobneho, ona ma takove zrychleni, neco ji zaujme a frrr, uz jede. 

Online letfenixa
10874 příspěvků moje polička 08. července 2020 23:41

Karja áno, predchádzať sa snažím ...

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 09. července 2020 06:29

Karja letfenixa ja mam za sebou silenej zazitek z vcerejsi noci. Tonda se ve 3 rano vzbudil se straslivym krikem a nesel zastavit. Skoro jako kdyby to byl ten nocni des, protoze fakt nereagoval nic. A trvalo to hrozne dlouho....kdyz v tu chvili na nas zacal soused busit snad smetakem do zdi?? Uplne hrozny rany, ze prehlusily to jeceni. No a ja sem se tak strasne vytocila, ze jsem (mame otevreny okno a on urcite taky, proto to tak hodne slysel) zacala kricet na toho souseda, co si mysli ze tim mlacenim dosahne. A to Tondu probralo, uplne ztichnul a koukal...no pak usnul a ja se vzteky trasla hodinu. A i ted kdyz si na to vzpomenu jsem silene vytocena. Ja chapu ze ho to jeceni vzbudilo ale co si proboha myslel ze s tim udelam, to netusim.

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:01

Něco vytvořím už jen na vyžádání. Takže včera jsem obětovala vařečku na "ten lampač". Rozhlas se stal okamžitě miláčkem, dokonce vytlačil z postele dosavadní mazlíčky na spaní šlaušek a pružinu

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:02

711990 no uf teda, samotný tyhle řevy jsou na palici, soused to teda vylepšil

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:19

Pinot Noir jezis ale ten lampač se ti povedl!!!:) s tim sousedem prave! Me to samozrejme drti, ze Tonda jeci na celej barak a vzdycky kdyz nekoho potkam tak se omlouvam, ale tohle me straslive vytocilo.

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:26

711990 To je vůl  když už mám tu potřebu, smetákem snad mlátím, když je vedle ve 3 ráno mejdan nebo milenecká hádka ala Itálie, a ne u brečícího mimina. A jo, pár těch děsů máme za sebou, řev je to strašnej, tak moc soucítím a přeju, ať se to už neopakuje.

Online letfenixa
10874 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:26

711990 vidíš, ako si si vychovala, tak máš (obľúbený názor z mod.konika)

Ja som sa často ospravedlňovala spodnej susede, vždy tvrdila, že nič nepočuje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2020 08:28

711990 jako kdybys ho nechávala řvát schválně a ještě si libovala, jak probudíš celý dům

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:34

Evaeva Přesně, úplně to vidím : hele, Tondo, jsou dvě ráno, všude podezřelé ticho, takže řev spusť za 3, 2, 1...

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 09. července 2020 08:59

Malenge hahah presnea jeste bych ho mohla stipat, at breci vic!