žluťásek vyzera to super. To moje vytvory decko vzdy znici.
Demotivacia pren nieco tvorit. Jeho zas nic kreativne nebavi robit a nema trpezlivost. Bavia ho pesnicky a cisla s abecedou a rozne pohybove aktivity. Chvilkovo bere na milost technicke veci a to uz nemam kapacitu ci podmienky samodomo vyrobit.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásekšpína z pískoviště se vypere. My máme tak podmáčené pískoviště, denně tam nalije minimálně dva desetilitrové kýble, že ho ani nemusíme zavírat, tam by fakt žádná kočka kadit nešla.
A teda z hodného a klidného Viktorka je pěkný vejlupek, strašný lezec a kaskadér. Dnes začal přelézat křesla Poang přes opěradlo a vrhat se hlavou dolů, nic ho neodláká, je tím úplně posedlý. Takže milá ohrádka, která měla jít z domu, pěkně zůstane, Poangy půjdou do ní a my budeme večer čumět na televizi z ohrady ![]()
Mama, chcem spať.
Dobre, tak uprac knižky a poď.
Upratal, vyzliekol sa, vycikal a po pokyne 'vyzuj si papučky, dám ťa do vane' začal rev, ktorý trvá už 15 minút. ![]()
Edit: celkom polhodina
A Ríša rozšířil tornádové téma o sirény ohlašující tornádo, takže celý den slyším hýkání ý-ú ý-ú ý-ú. A myslí si, že tomu amplionu se říká "ten lampač" ![]()
Pinot Noir Ja videla v bille chipsy ve tvaru tornada! Hele z toho by mel asi svatek a rozsiril by svuj jidelni repertoar, ale nic moc zdravyho no!
letfenixa Jo, tak rev jo, tak jako velka mala tak zkousi jako. Ona je jeciva odjakziva a ted uz to dela i naschval, co se bude dit. Slovo ,,potichoucku,, je pro ni jak pokyn ,,rvi co nejvic muzes,,. Ja bych ji nechala a nejak si v duchu predstavovala zvonkohru a kapky deste a nevim co, ale nechci aby budila mimino, takze dostala na prdel. Pak mi v posteli rekla, ze se na me nezlobi. Super jako.
Pinot Noir No, tak to budete mit doma veselo a trenovat postreh. Ja jsem vzdycky nechci rict odsuzovala to ne, spis jako nechapala rodice tech popadanych mimin z gauce ci prebalovaku, ze jako je tam nechavaji samotne a tak. Nooo dneska mi viselo dite z prebalovaku hlavou dolu, ackoliv jsem u nej stala, jen jsem zrak odklonila vedle a vybirala body na prevleceni!
Karja 'ja si jednoducho musím poplakat'
letfenixa No, s tim clovek nenadela nic! No jako tezko rict, jak.na tyhle rvaci scenky reagovat, my mame se sambem spoustu scenaru, ale z dlouhodobyho hlediska nejsme moc efektivni, nejlepsi je tomu predchazet
Karja mně spadl syn asi v 9. měsících po hlavě z postele, ačkoliv jsem seděla těsně vedle něj a koukala na něj. Prostě se najednou odrazil a jel. Byl to mžik.
Jinak pro rodiče mimin, doktorka mě naučila takovej trik, kdykoliv se od dítěte potřebuju otočit, natáhnout, zvednout zrak a s někým mluvit, vždycky na něj položit jednu ruku na hrudník. Pokud by byla věc dál než na dosah ruky, tak ho radši zvednout a vzít s sebou.
žluťásek No tohle bylo neco podobneho, ona ma takove zrychleni, neco ji zaujme a frrr, uz jede.
Karja áno, predchádzať sa snažím ...
Karja letfenixa ja mam za sebou silenej zazitek z vcerejsi noci. Tonda se ve 3 rano vzbudil se straslivym krikem a nesel zastavit. Skoro jako kdyby to byl ten nocni des, protoze fakt nereagoval nic. A trvalo to hrozne dlouho....kdyz v tu chvili na nas zacal soused busit snad smetakem do zdi?? Uplne hrozny rany, ze prehlusily to jeceni. No a ja sem se tak strasne vytocila, ze jsem (mame otevreny okno a on urcite taky, proto to tak hodne slysel) zacala kricet na toho souseda, co si mysli ze tim mlacenim dosahne. A to Tondu probralo, uplne ztichnul a koukal...no pak usnul a ja se vzteky trasla hodinu. A i ted kdyz si na to vzpomenu jsem silene vytocena. Ja chapu ze ho to jeceni vzbudilo ale co si proboha myslel ze s tim udelam, to netusim.
Něco vytvořím už jen na vyžádání. Takže včera jsem obětovala vařečku na "ten lampač". Rozhlas se stal okamžitě miláčkem, dokonce vytlačil z postele dosavadní mazlíčky na spaní šlaušek a pružinu ![]()

711990 no uf teda, samotný tyhle řevy jsou na palici, soused to teda vylepšil ![]()
Pinot Noir jezis ale ten lampač se ti povedl!!!:) s tim sousedem prave! Me to samozrejme drti, ze Tonda jeci na celej barak a vzdycky kdyz nekoho potkam tak se omlouvam, ale tohle me straslive vytocilo.
711990 To je vůl
když už mám tu potřebu, smetákem snad mlátím, když je vedle ve 3 ráno mejdan nebo milenecká hádka ala Itálie, a ne u brečícího mimina. A jo, pár těch děsů máme za sebou, řev je to strašnej, tak moc soucítím a přeju, ať se to už neopakuje.
711990 vidíš, ako si si vychovala, tak máš
(obľúbený názor z mod.konika)
Ja som sa často ospravedlňovala spodnej susede, vždy tvrdila, že nič nepočuje
711990 jako kdybys ho nechávala řvát schválně a ještě si libovala, jak probudíš celý dům![]()
Evaeva Přesně, úplně to vidím : hele, Tondo, jsou dvě ráno, všude podezřelé ticho, takže řev spusť za 3, 2, 1...
Malenge hahah presne
a jeste bych ho mohla stipat, at breci vic!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.