MPLee jeste me napadlo, ze u nas to hodne resi i teplejsi mikinove saty. Nosi je bezne misto mikiny a je spokojena
Vše o těhotenství a dětech
MPLee ano, letní sukýnka přes softshellky i v první třídě (dnes, stejně jako včera...)
rezignovala jsem.
Ale ve slevách v lindexu jsem ulovila sukýnku, která vypadá jako teplejší a dcera dle obrázku řekla, že ji bude nosit, a taky džíny s jednorožcem, které prý taky bude nosit (nemají knoflík).
Jo a musím pochválit dupeto, kupovala jsem větší softshellky a vyskočila na mě mikina ve stejném designu, ale ta je fakt skvělá. Delší, sahá aspoň do půli zadku a vypadá fakt hodně poctivě.
continuity mne zas letos nejdou nakupy darku. Vubec se na ty kluky neumim napojit. Jejich letosni prani: rc auto, dron, pistole, merch divnych youtouberu... To jsou teda prani hlavne toho starsiho, ale mladsi ho kopiruje, a taky uz mame vsechny hracky doma diky starsimu. Takze krome fajn karetek na doporuceni od žluťásek mame objednane jedno skarede rc auto (ktere ceka nejspis jepici zivot a bude utopeno v prvni kaluzi) za cenu obriho lega a pro mladsiho zatim vubec nevim. Je to hrozne neuspokojive!
Gatita my vzali mladšímu Smart games malý farmář, ještě jsem koukala na Karkulku. A dohromady dostanou ještě connetix s kuličkovou dráhou, muži se to zalíbilo, přišel s tím sám. Vůbec nevím, kde to viděl
A k narozeninám dostal Brio builder, s tím si hrají oba.
Mohučanka ty softchelky svlíkne v šatně a pak jde vyfešákovaná do třídy, ne? To bych brala jako dobrý.
Evaeva ale jo, akorát jak má obecně problém s oblékáním, tak střídá 2 letní sukně, jednu tuniku a jedny "mikinošaty". Teď jsem v tom lindexu čapla ještě jednu tuniku, akorát že to je ta samá, co už má
abych nemusela furt prát.
Gatita taky nějak nevím. Navíc chtějí i babičky, abych za ně vyřešila dárky. Tvoji kluci mají aspoň přání. Ríša měl teď narozeniny, tak přání se mu splnila, ale teď by chtěl tak nějak všechno a zároveň nic.
. Dostane kostým černého Spidermana, ze všech kostýmů vyrostl a pořád ho baví se převlíkat, tak když nic nevymyslím, koupím ještě jeden kostým za babičku. Pak asi dostane hru Twist (?), jak se dávají nohy a ruce na ta barevná kolečka, podle toho, jak ukáže ruleta. A Viktorovi hru Hladoví hrošíci (máme mini verzi z McDonald's a hraje si s tím, tak velcí hroši se budou určitě líbit) a stolní fotbal, takové ty fotbalisty na pružinách. Jo a Ríša vlastně závidí dětem velké penály, kam se vejdou i fixy, tak možná to bych ještě mohla...
Mohučanka ta mikina je skvělá a naše dite udelalo do kapuce díru hned při druhym nošení, do ty vnitřní růžový nevzorovany části, takže je to dost vidět
Mohučanka Zuzuli já zaostávám i v těch sukýnkách - vyhrabala jednu z vyřazené hromady, velikosti 74. No je jí, ale dost krátká. Stejně má jen jedny punčocháče. U ní neprojde teď nic, co neni třpitivé, tylové a plyšové. Ideální je kombinace obou. Dneska na sobě má mikinu s všitou tylovou sukýnkou se třpitkama a pořád chodí fňukat, že je málo třpitící. No nic, v noci jsem objednala z Vinted 2 sukně a 3 šaty, ještě musím někam pro ty termo legíny a punčochy a venku ať to nosí přes softhsellky.
Pinot Noir Jj, tu myslím.
Albi tužku máme normálně jednu, to asi nepochopily, že jde mít dvě:-D. Nebo nevím.
Karja tak je zase fajn, že se domluví. Mladší má 1,5 roku a už se to nedalo a museli jsme koupit druhou.
Myslela jsem, že bude konečně klid ovšem to mi nedošlo, že teď se prodává už jenom albi tužka 2.0, která jinak vypadá a navíc ma svítící nápis, takže teď se rvou o tu novou![]()
MPLee nechtěli byste tohle? Je to teda 104, naše dite to nechce. Budu zejtra před 3 kolem bulovky (i později, ale tam nedokážu odhadnout čas), muzu vám to věnovat :-)
(bylo by to teda asi velký, ale muzu vám to schovat :-)))

Pinot Noir já taky řeším i za babičky. Naše už mám vyřešené, ale co dostanou od tchánů to moc nevím. Všechno vystřílely narozeniny. Ale tak když tak zase nějaké lego no.
Gatita ja už to fakt nehrotim, mám pro každou krabici lega, společně dostanou bluetooth reprak, starší knížku o vesmíru, mladší džíny + nějaké poukázky do knihkupectví a dárkovou kartu na Zličín.
Ale na ZL je teď Jack Wolfskin, takze začínám mít moc dárku pro muže, on má tu značku hodně rád. :)
Já mám vždy největší problém s vlastními rodiči.
ja to teď řeším fotoalbem s fotkama za cely rok, kalendářem s detma a asi zkusím i hrnek s obrázkem, mne se to teď vlastne tímhle hodně vyřešilo, protože mama nechce nikdy nic a žádné tipy nedava - tady z toho vim, ze má radost, i ty alba si často prohlíží
(nemyslim to jako radu)
Potrefenáhusa ty alba jsem vždycky dávala babičce. Od té doby, co není, jsem klukům žádné neudělala
Budu to muset dohnat.
Ty hrnky s obrázky jsou super, akorát nemám žádný vhodný.
Já vždycky nejvíc bojuju s dárky pro tátu a ségru. Muže řeším oblečením.
Evaeva my máme fotky pro nás nahazeny v krabici od bot, co rok, to krabice a myslím, ze do alba už to nikdo nikdy nenastrka
Potrefenáhusa já jim dělávala fotoknihy, fotky by dopadly stejně. Plán byl, co rok to kniha do tří let, pak 3 až 6,... Jeden má jednu, druhý tři.
Evaeva já nejsem schopna zapisovat ani milníky, starší ksem na to koupila knizecku, no není v ni ani čárka, s mladší už jsem nekoupila nic
mladší teď zacala říkat nenenenenene, no je to asi lepší než ten nonstop řev, ale jen o trochu ![]()
Potrefenáhusajá to dělala, když byly děti malinké. Ale pak už člověk ani tolik nefotí, spíš jsem dělala tematické knihy z dovolených nebo tak a to se jako dárek babickam nehodí. Plán byl ještě udělat jim prurezovou z narozenin za každý rok jednu dvě fotky, ale z některých let nemám princetnou fotku. ![]()
Jeden rok jsme jim koupili fotorámeček, máma ho má v ložnici a tchýně, která je na fotky dost vysazena a má jednu zeď pokrytou zarámovanými fotkami, to má v krabici a nutí nás, ať to někomu darujeme. Prostě někdy to člověk neodhadne.
Potrefenáhusa jo, milníky mám u prvního asi do roka a půl, jen ve sešitě, pak už nic
ale vlastně druhý byl na tom stejně, tak to můžu opsat![]()
Ale mají sešit, kam si dávají razítka z výletů, k tomu píšu data. Taky takový milníkový sešit. Akorát mně překvapilo, že v Rakousku nic jako razítka neměli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články