Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:55

Dětský příbor jsme měli, židličku asi do tří let, pak seděli normálně u stolu. U školního stolu mají rostoucí otáčecí pracovní židle, akorát bez koleček. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:56

Potrefenáhusa Ja to bohuzel kupovala vsechno zvlast a nedoslo mi, ze to k tomu sedatku neni. A pak uz jsem se na to vykaslala, zed uz je to dost jedno, kdybys videla tu kulturu stolovani...

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:57

711990 No asi jo, já nad tím nějak nepřemýšlím, prostě jim něco k tomu talíři hodím.:-D. Nůž jim nedávám, krajim jim to. Ale spíš jedí lžíci bych tak řekla, vidličkou jen to, co se prostě napichuje nebo na ni dobře drží, třeba bramborová kaše. Ono to ve výsledku není vlastne moc jídel. Ve školce bych řekla jedi jen lžíci. 

Evaeva No já mám radši ty velké talíře, že se jim to z toho nesype. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:58

Jos My máme na zdi omyvatelný nátěr. Nemyla jsem to tak čtvrt roku, prostě už to nevidím a nevnímám nějak. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:59

Evaeva no zatim je nema a ani nevim, jestli vubec tenhle tyden bude do ty skolky moct. Pry v jeho tride mela holcicka na ruce spaleny puchyrek, tak se ucitelky zacaly zajimat. Teplota zadna, jinak nikde nic. Jsem zvedava, kolik deti to chytne. Starsi (bratranec) chodi do stejne tridy, ten tam dneska byl, snacha uz se tesi,  nestovice nemela. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:00

Karja haha, než jsem složila lego auto, už je debata někde jinde a židle vysvětlena

letfenixa takže princip jako loto, jestli to správně chápu? My jsme měli krásný loto od Djeco a pak to Hmatej a najdi od Vilac se hraje taky jako loto. Ale asi nemá smysl pořizovat další stejnou hru, jen v jiném designu?

Jestli syna baví to sbírání a shromažďování předmětů, zkus kouknout na hru Mmm!, česky teď nově taky jako Mňam! Je to kooperativní hra, myši se snaží nakrást z lednice co nejvíc potravin. Získáváte je pomocí správné kombinace symbolů na kostkách. Hrajete společně vy jako myši, proti kočce, která se pomalu blíží k lednici.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:07

žluťásek dakujem,  pozriem. Loto nepoznám. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:13

Včera,  keď sme prišli z výletu,  nám syn rozdal každému dva papiere - na jeden sme mali nakresliť,  čo sa nám na výlete najviac páčilo,  na druhý dinosaura. Bola som prvá,  dostala som medailu.

Teraz som dostala ružový papier s predkreslenym veľkým jablkoň, do ktorého som mala nakresliť náš byt. No úplná arteterapia a ešte som aj vždy pochvalena

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:15

Kokoska já si myslím, že u skolkovnich děti se dá s těmi neštovicemi celkem počítat jako s jistotou. Když je nechci, tak očkovat sebe nebo dítě. Jinak to moc nevidím. 

Online Tabea
8111 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:16

Evaeva beru zpět, vymotaval se z pásů a zdrhal. Třeba když jsem platila na kase... kšíry do hlubokého kočárku jsem neměla, tam se vešel jen do půl roku

Online Tabea
8111 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:18
Reakce na Potrefenáhusa:

žluťásek naše se ze zidlicky snaží vystoupit i s ksirama...ty jsem teda šla koupit hodně rychle 

​v zidlicce stal a já ho jednou rukou krmila a drhou držela...

Online Tabea
8111 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:26

letfenixa to vypadá podobně jako "Wir spielen einkaufen" od Ravensburger. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:38

Tabea akurát je len jeden smer

Online Tabea
8111 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:45

letfenixa a co třeba to "Wir spielen Baustelle"?

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:47

Tabea ako sa to hrá?

Online Tabea
8111 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:49

letfenixa Tady  jsem našla recenzi 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:56
Reakce na 711990:

Karja pockej a to uz ti obe jedi velkou vidlickou? Ja detskej pribor miluju, Tonda uz ted o vikendu krajel i knedlik nozem

​Do 4 let taky pekne stolovaly, ted se dost stydim. Nejde se po ceste stala chybicka

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:57

Tabea ďakujem 

Základom je aj tak naučiť dieťa hrať Človeče,  lebo len vďaka nemu sa tetin vnuk naučil počítať

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:58

Karja já jim to dávám do hlubokých talířů z té dětské sady, oni to jsou spíš mělké talíře se zvednutým okrajem, takže ideální:) Kluci právě dřív jedli vidličkou, lžíci přidali až později. Teď vyžadují oboje téměř ke každému jídlu, starší někdy i nůž:)

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 20:01

continuity ockovani proti nestovicim je asi pozdeji nez v 5 mesicich.