Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 16:05

711990 No ale já si teda nemyslím, že by teď chodilo moc lidí ráno s holýma nohama, vy jste spíš výjimka 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 16:07

moonlight jenze ja tak chodim proto, ze uz je mi v puncochacich vedro, ne kvuli frajereni...tak jsem se jen podivila, proc je to u ditete problem, kdyz z toho ani nema zadny nasledky nebo tak...

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 16:12

711990 To si fakt nemyslím, že byste frajeřila  No nemá z toho zatím následky, tak ho víceméně nechávám, ale nelíbí se mi to. 

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 16:12

Pinot Noir moonlight  Moje dcera, ma 2,5 roku, zas rozhoduje, co si na sebe oblikne. Jinak pekelna scena a rev. Takze vyrazi denne v outfitu ala Lenka Korinkova a ja se desim, kdo nas zase potka.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 16:16

Luna To mi připadá takový roztomilý  Taky si ještě pamatuju oblíkací úlety, když byl malinkej...

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 18:34

711990 Já právě chápu tu obavu z následků, které třeba zatím nejsou, ale můžou být. Protože nemocný dítě je největší trest pro matku.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 18:51

hele v klidu, ja ted nekde cetla, ze delali vyzkum jestli podchlazeni vede k nastydnuti a ryme a pry ne. ze jediny prokazany efekt je, ze chladne pocasi virum prospiva, ale to je tak asi vsechno.

ja sama to nejak nehrotim, taky se nezvladnu kolikrat rano vhodne obleci, ale deti to maji do skoly par metru a v situaci, ze by cekaly pred skolou nez otevrou jsme jeste za ty temer tri roky nebyli (spis chodime pozde). 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 18:54

jinak vcera jsem absolvovala rodicak a ucitelka rikala, ze se rozmohly deti, ktere chodi par minut pozde (ja to chapu jako reakci na zmenu casu, taky me to temer zabilo). no a ze ji to zas tolik nevadi, ale vsima si to vedeni. tak jsem si kousla do jazyku a nechtela jsem se ptat, jestli opravdu jde o TO vedeni, ktere uci druhe dite jeden predmet a pokud prijde nacas jednou mesicne tak to je na oslavu? (uz bylo i takove, ze tam byly bez kantora 20 minut).

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 19:08

moonlight v klidu, moje dcera, když byla malá, jakmile slyšela, že je jaro, nosila jenom sukně bez punčocháčů. Já to rychle vzdala, takže dcera holé nožičky, já v péřovce :-). Ale nepamatuju si, že by z toho byla někdy nemocná...

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 19:15
Reakce na 711990:

moonlight jenze ja tak chodim proto, ze uz je mi v puncochacich vedro, ne kvuli frajereni...tak jsem se jen podivila, proc je to u ditete problem, kdyz z toho ani nema zadny nasledky nebo tak...

​u kluku je to nejaka zvlastni smes frajeriny a lenosti/ostychu nosit nejaky veci v ruce, kdyby rano snezilo tak bundu v zadnym pripade, pac odpoledne je 20 a ooo hruzo nest to domu sundany. v patek jdu s jednim takovym k doktorce, pac uz 14 dni kasle.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 21:41

999 Já už teda chápu fotky celebrit s dětma, kdy děti mají holý nohy a tričko a rodiče bundy a kalhoty. Vždycky jsem si říkala, proč ty děcka pořádně neoblečou .

49353 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 21:42
Reakce na moonlight:

999 Já už teda chápu fotky celebrit s dětma, kdy děti mají holý nohy a tričko a rodiče bundy a kalhoty. Vždycky jsem si říkala, proč ty děcka pořádně neoblečou .

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 21:57

Damy jdu si pro radu. Mala ma za 14 dni ockovani prvni hexou, nicmene ma stale rymu. To pro mudru neni prekazka, rymu resim s orl mudrou. Co ted. Jako jo muzu ockovani odkladat dal a dal, ale to neresi moje obavy z nasledku. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 22:00

rasaNori ja bych neockovala. at si Mudra ockuje koho chce, ale ne tvoje nemocne dite. pripadne at ti da na Orl potvrzeni, ze tam muze byt infekt a doporucuje neockovat.

hexa je bezpecna, to jsou mrtve vakciny, nasledky bych neresila vubec. ale ockovat zdrave dite! (alespon 14 dni zdrave, ne ze bude dva dny bez nudle). 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 22:02

rasaNori pockala by som az bude zdrava

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 01:38

rasaNori teraz som celkom nepochopila, čoho sa obávaš? následkov čoho? kombinácie rýmy a očkovania, alebo  alebo odkladania?

V každom prípade - naša pediatrička ani bývalá (už odišla do dôchodku), ani terajšia nikdy neočkuje dieťa, ktoré nie je stopercentne zdravé a ešte si ho pred očkovaním aj vyšetrí. Keďže majú slabšiu imunitu, tak staršia bola s niektorými očkovaniami aj 2 roky pozadu, kým sa to nezrovnalo.

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 11:07

rasaNori Taky nějak nerozumím, jakých následků se vlastně obáváš. Moje lékařka by dítě s rýmou neočkovala.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 13:28

Prave rymy a ockovani, ja jsem co se ocka tyce opravdu laik, pak se clovek docte par hororovych pribehu a ted se holt bojim...ja tu mudru asi fakt zmenim, tohle je na houby

49353 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:27

rasaNori ze ma mala rymu tu pises snad co je na svete, byt doma takhle vsichni na hromade ja bych to resila davno.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 11. dubna 2018 14:36

Už začínám panikařit, píšu CV a budu rozesílat, přitom se úplně děsím toho, že mě někam vezmou stejně tak se děsím, že mě nikam nevezmou... To je peklo po těch letech se nějak normálně prezentovat...