Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8844 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:55

Karja Dinosaury jsem myslim videla v Nextu:D ja ted prisere koupila tyrkysove pyzamko s plamenakama a to je teprve nunu. 

Jinak vse co je zde jiz napsane potvrzuji, muz plakal kdyz mi malou PA u porodu davala zatimco ja byla dost v klidku a hlavne happy jak dva grepy ze to mam za sebou :) laska no, jak se to veme. Byla jsem stastna kdyz usla, nenavidela jsem vsechny rusive vlivy, ale takove to miluju az za hrob se podle me musi vyvinout;) ale taky jsem ted pomahala v praci, a brecela jsem na slezu ze je na to hrozne mala abych ji opustila ( skvrne zatim vyspavalo v kocarku s tchyni na prochazce), pricemz jsem vedome vedela ze kdxby cokoliv jsem u ni za cele 3 minuty:D mazec ty hormony. Druhe tehotenstvi si radsi ani nepredstavuju, pritom se nijak nechranim takze druhe muze prijit kdykoliv. No damy teste se, otehotnenim to teprve zacina:D

Offline Lamicka
14192 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 17:11

jako mimina jsou kluci rozhodně horší. od začátku puberty rozhodně lepší:-)

​takže až se zklidní náš mladík, tak to začne třískat s dcerou, jo? to se mám na co těšit 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:06

DrowRanger mne povedal pohlave lekar, co mi delat prvotrimestralni uzv, co se dela v tom 12-14tt? uz nevim presne, kdy jsem tam byla. a byl si teda docela jisty (a mel pravdu). 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 20:46

continuity svagrovy zas az v pulce sedmeho mesice, myslim, ze oboji je trochu extrem. Asi se to da poznat, kdyz se dite uplne rozcapne na ultrazvuk brzy, stejne jako kdyz ma dite ruce mezi nohama, ktery jsou zkrizeny, nebo je zady, poznaj tuzku.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 21:12

continuity moje doktorka to vždycky trefila už na konci prvního trimestru. Vždycky upozorňovala, že je potřeba počkat na vyšetření ve 20. týdnu, ale že podle ní je to ... a vždycky se trefila

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 21:13

Nám pohlaví miminka řekli na velkem ultrazvuku ve 20. týdnu slovy - takovou kost chlapečkové nemají, čímž nás dost zaskočili, protože jsme si mysleli, že se to určuje úplně jinak  

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 21:25

rasaNori Happy jak dva grepy  přesný. I se slzícím mužem za zády 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 21:26
Reakce na Lamicka:

​takže až se zklidní náš mladík, tak to začne třískat s dcerou, jo? to se mám na co těšit 

​si piš

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 23:19

Karja Ber to tak, že leginy na holky jsou levnější než tepláky na kluky

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 23:25

Mě třeba nikdy nenapadlo na břicho mluvit, číst mu nebo pouštět hudbu. Ani takové to hlazení břicha při každé lepší příležitosti se nekonalo. Obě těhotenství jsem měla bezproblémové, tak jsem si je ani moc nepřipouštěla. Během prvního jsem měla docela velký a zajímavý výzkum, tak jsem do 7. měsíce lozila po žebřících a tahala kýble, během druhého už jsem jsem měla první dítko, takže zase nebyl moc čas. A i teď, co je mám, jsem ráda, když jsou občas odjeti pryč a mám pokoj. I do práce se těším, zvlášť po dovolené

49353 příspěvků moje polička 07. dubna 2018 08:24

brrr 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 14:54

Mohučanka No hele, víš co je zajímavý, mojí ségře předpověděli kluka se 100% jistotou, dokonce na amniocentéze. A jedna stará lékařka jí řekla podle fotky (neviděla ani ultrazvuk v reálu), že je to jasná holka-prý podle tvaru lebky. A trefila se! Když to sestra líčila svému porodníkovi (oba dost zaskočení, že je to holka), komentoval to slovy "no jo, paní doktorka X (fakt místní kapacita) je stará čarodějnice...." 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 15:17

Garfie 

Online Sweet Potato
40379 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 16:06

Garfie Připomněla jsi mi historku o jednom gynekologovi, který dokázal famózně trefit pohlaví hned při první návštěvě těhotné. “Bude to kluk (či holka)”, tipl si. Ovsšem do karty si tajně poznamenal pohlaví opačné. Když se narodil předpovězený kluk, matka byla spokjena. Když se netrefil a matka to u něj reklamovala, podivil se, vytáhl své záznamy “no ale nene, podívejte, to jste to vy popletla, tady je černé na bílém, že jsem to už tenkrát věděl!”

49353 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 16:10

Sweet Potato profík!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. dubna 2018 19:12

Já mám kamarádku a ta se vždy opravdu trefí hned a každému řekne, co čeká. Ona nám tvrdí, že "vidí do břicha". Má teda víc takových zvláštních schopností, ale tuto úplně bezchybnou. 

Offline JankaM
3105 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 12:24

Jakou lahev na pití máte pro školkové dítě? Zdravou jsem zavrhla, protože by ten čudlik byl asi tak za den rozkousaný. Nějaký systém jako má třeba rajec nebo kubík water by byl nejlepší, ale pořád dokola nechci kupovat jednorázové petky, to pítko dítě taky kouše, takže pak nejde zavřít. Objem tak půl litru a pokud možno průhledná lahev.

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 14:24

JankaM Camelbak? 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 22:21

Tak z manžela o víkendu vypadlo, že život s naší dcerou se mu tak moc líbí (když ten monolog o roztomilosti a jedinečnosti našeho batolete shrnu), že bychom mohli mít další dítě klidně hned, aspoň pokud jde o něj  

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 22:38

Mohučanka teda, teen uvod mě nějak připravoval na informaci o rozvodu, asi moc čtu emimino, tam jsou podobný dramata:-D. No tak dobrý, ta vaše varianta je lepší, další jedinečné batole a radost doma;-)