Och, prosím, pište dál, mě to tak uklidňuje to číst
Opravdu, nemám moc kde to sdílet, v mém okolí jsou pouze dvě kamarádky dětné. Jedna je typická biomatka (láska už v děloze, harmonické těhotenství, kontaktní rodičovství včetně vytahování kozy na počkání) a druhá fitness matka (monitor dechu, umělá výživa už od narození). Obě jsou mi svým přístupem dost vzdálené ...
viktorka_od splavu Muž má právě přímou zkušenost jen s jedním těhotenstvím, a to je ta výše zmíněná biomatka. Ta prožila všechno naprosto vyrovnaně v souladu s přírodou a napojením na vesmír ... možná se doma za zavřenými dveřmi také hroutila, ale to už nevíme ...
DrowRanger Jsem ve 12 t. Budu teda doufat, že se to ještě zlepší ...
Garfie Já chtěla právě jen jedno dítě, takže to beru dost fatálně. Ale nic s tím neudělám, no.
betsey Do včerejška jsem měla takovou tu opatrnou něžnou radost. Břicho jsem si občas pohladila, těšila se, až budu vědět, že se vše slibně vyvíjí a třeba si udělám radost prvním oblečkem ... Dneska mám pocit, jak kdyby ta věc uvnitř ani nepatřila ke mně. Jsem ráda, že je zdravé, jsem odhodlaná ho porodit, vychovat a milovat, ale nadšení prostě (minimálně pro tuto chvíli) úplně opadlo. Takže soucítím a držím palce!