Nedávno nějaká ženština, úplně se mi dere na jazyk slovo tetina, taky o mně na hřišti mluvila ke své vnučce ve smyslu "maminka nebo babička? toho chlapečka", tak to mě teda dost nas...a! Svůj věk si samozřejmě uvědomuju, ale nemyslím teda, že bych vypadala na babičku.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir cože? Babička? Měla něco s očima nebo co? To nemůžeš brát vážně.
Jimik gratulujem
tesim sa ako nam tu pribudaju "citatelia" (...a novy material na diskusiu v tomto vlakne
)
žluťásek zalando lounge mi radsi nepripominej, zrovna vcera jsem tam koupila mladsimu kombinezu na zimu, perovou columbii za lidl cenu...a pak si uvedomila, ze vlastne mam kombinezu po starsim
.
Gatita je, nemas odkaz prosim? Perova kombineza me zajima, ale nemuzu to tam najit
711990 ted jsem se tam divala a take jsem ji nevidela... ono to asi rychle mizi. Ja tam radsi moc nelezu:)
Gatita je tak to je skoda:)
Pinot Noir To byl nějaký osobní útok na starší matky to jinak není možný!! ![]()
Hele, já jednou byla s dcerou a se ségrou na návštěvě u švagrové nějaké ségřiné kamarádky, měla stejně staré dítě jako já a taky se domnívala, že jsem ségřina dcera a malé dítě vnučka (sestra je o šest let starší než já a ta paní byla v mém věku, takže žádný dojem nějaké sotva plnoleté mladice).
711990 ja tam vidím jen jednu poslední, ale vel 80,to už bude pro Tonika asi malý. 86 je v rezervaci, můžeš to sledovat :)

Pinot Noir Z toho si nic nedělej, řešila asi nějaký svůj mindrák a nejspíš byla naštvaná, jak dobře vypadáš. Taky jsem starší matka, tak s tím mám zkušenosti. Takhle se mne třeba snažila rozhodit nějaká čtyřicetiletá babička v malým vnukem, že prý je normální mít první vnouče kolem 35 let
Pinot Noir ja teda mam obcas problem s zenami kolem padesatky, a dilematem matka vs babicka.. nicmene to se tebe vubec nemuze tykat, to byla dalsi adeptka ke slepemu ocari![]()
Emi tyjo, to bych ji asi naschval rekla, ze jsem si chtela nejdriv poradne uzit zivota a taky ze mi chvilku trvalo sehnat bohatyho manzela, abych pak uz nemusela vubec pracovat. O deti se mi bude starat chuva, pak je dame do internatu ve Svycarsku a my si zase budeme uzivat. Tech 10 let ze to teda nejak doma vydrzim, i kdyz je otrava, ze slusne se da nakoupit jen v Parizsky.
viktorka_od splavu tak i kdyby sis nebyla jista, radsi reknes maminka, ne? Tim rozhodne nikomu den nezkazis.
viktorka_od splavu taky už se mi stalo, že jsem váhala, ale podle mě je teda lepší radši zalichotit než urazit, takže když nevím, hovořím k (o) dotyčné jako k (o) mámě.
viktorka_od splavu Já znám paní, co má syna i vnuka stejně starého
Říkala, že když s klukama chodila na hřiště, lidi dost koukali...jeden na ni volal mami a druhej babi.
viktorka_od splavu tak i kdyby sis nebyla jista, radsi reknes maminka, ne? Tim rozhodne nikomu den nezkazis.
![]()
Garfie tak potkala jsem i holku co mela dite o par mesicu starsi nez bratra![]()
Kokoska jak komu, jak komu
mou matku - cili babicku ditete - povazovala matka dceriny spoluzacky za matku a mou matku to urazilo
( ze snad vypada na svuj vek a netreba ji skladat nemistne komplimenty). Omluvou te druhe matce budiz, ze byly obe skoro stejne stare, protoze ma dcera je ze sourozencu nejstarsi a ta spoluzacka naopak nejmladsi a to jeste s dost velkym vekovym odstupem.
Pinot Noir Ale ono to fakt nejde obcas poznat. Ve 40 uz proste muze jit o matku i babicku a udrzovanost v tom roli nehraje. Kolegyne si s muzem (porad stejnym) poridili dalsiho potomka v dobe, kdy detem bylo uz pres dvacet a ji lehce pod 45, tam jsou pochyby teda jasne a ona je zvykla...A co teprve u chlapu, tam uz se orientovat neda vubec
. Nebrala bych si to osobne, byt to cloveka musi nastvat. Me uz pred lety kolega o dost starsi rekl, ze z hlediska deti uz mam slusne pretoceny tachometr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.