A ještě se to vložilo 3x ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Jimik
gratuluju!!
A k těm stížnostem na neteře, synovce a vlastní potomky....jednou to třeba do sebe zaklapne, moje děti teď jedou na víkend do Prahy k nejstarší neteři, jedou tři (moje a ještě jedna sestřenice), vysloveně mě baví a dojímá, že mají "bratraneckou párty" bez dozoru rodičů a to se tam ještě chtějí potkat se synovci mého muže, zorganizovali si to všechno sami, parta ve věku 8-27 let....je to zlatý!!
Jimik ten je tedy nádherný! Přeju hodně zdraví ![]()
Jimik to je krásný miminko, gratuluju ![]()
Malej Žluťásek se mnou včera na střídačku četl pohádku na dobrou noc. Nejdřív jen slova, pak i kratky jednoduchý věty.
Stěžovala jsem si tuhle, že nemám čas na čtení. Tak ještě rok dva a třeba mi už bude predcitat :-))
žluťásek tohle je podle mě nevyužitý potenciál. V kolik chodí spát, že by třeba zaběhl k nám a přečetl pohádku synovi
Mohla bych mu domluvit návštěvu u skutečné kočky.
katkasuaa, to jsem nechtěla číst. Já koupila synovi v ikea tu dětskou sadu. Je to asi ten úplně nejostrejsi nůž, co máme doma. Má ochranu prstů, dítě je opatrný. Ale já jsem si s ním ve spěchu už dvakrát zakrojila, jak do másla zajel.
Jimik hodne zdravi a pohody ![]()
Jimik je krasnej
gratuluji!
Jimik Gratulujem ![]()
![]()
!!!
Jimik Gratuluju
žluťásek Tak tuhle Montessori aktivitu nedoporučuji, alespoň dokud je ten nůž ostrý.
dynda My jí ho půjčujeme, když stojí v učící věži a chce pomáhat. Normálně krájí zeleninu. Jen jsem teď neuhlídala, že drží v ruce něco o dost ostřejšího, než obvykle. S tím starým nožem by stejná akce skončila jen náplastí, takhle to bylo na šití. No nejraději bych se neviděla.
Jimik Gratuluji, at je porad tak spokojeny jak na te fotce ![]()
memu skvrnatku je dnes uz tyden a je zatim nejhodnejsi ![]()
dynda já právě taky nechávám krájet, s tou ikea skrabkou docela solidně oskrabe mrkev nebo okurku. Ale je fakt velmi ostrý, má povoleno jen pod dohledem a v učící věži. dikybohu to zaprvé respektuje a zadruhé ho to rychle omrzí, když mu nedovolím dělat blbosti.
Jimik gratuluji, krásné miminko, hodně zdraví vám oběma
Jimik Stalo to za to! ![]()
Jimik krásný hošíček
ggratuluju ![]()
Jimik krásny chlapček, gratulujem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.