Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:45

moora ja prave ty "nemistne komplimenty" taky nemam rada..

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:45

žluťásek tu jsem prave koupila, ale uz mi pak pro 711 nesla znovu vyhledat. Ja s tim asi nejak neumim, no.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:48

Gatita já jsem ji rezervovala, ale už byla malá, tak jsem ji zas vysypala. Nenašlas ji, protože jsem ji měla v košíku já :-))

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:48

moora clovek se nezavdeci

Jos ale to je trochu neco jinyho, nez kdyz na hristi nekdo vaha. Takhle to vpalit do oci je neomalenost.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:50

viktorka_od splavu nemistny kompliment by to byl, kdyby slo o sedovlasou vrascitou damu, na kterou by dite volalo babi.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:52

Kokoska mně přijde trapný takový to "tady maminka? nebo babička? toho chlapečka"

Mýmu děcku je to fuk, tak řeknu jedno a není potřeba to tak blbě rozmazávat. 

Offline sally
26 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:53
Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:53

žluťásek Tak nejak.

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:54

Kokoska Stačilo, když jsem jí řekla, že jsem o 10 let starší než ona. Úplně jí to vzalo řeč, do té doby myslela, že jsme stejně staré. 

Jos Jo, někdy to poznat nejde, ale komentovat to tak, jak psala Pinot, je strašné. To může podle mne udělat jen úplný tupec nebo nezdvořák.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:54

A preto pôjde syn do školy, kde učím, lebo kým sa dostane do prvej triedy, ja budem mať 42-43 a muž 48-49, a to nás už v pohode medzi tými ani nie 30-rocnymi rodičmi iných detí budú môcť za starých rodičov považovať

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2020 15:36

Jedna moje známá si pořídila dítě hned po střední škole, potom se jí narodili ještě 2 sourozenci od matky a tři od otce.

Mě taky občas považovali za matku mojí ségry, s tím věkovým rozdílem to není s podivem, ale že si to bude myslet i jedna kamarádka, se kterou jsem se rok neviděla, když mě tenkrát potkala s kočárkem, to mě nenapadlo.

Ale jinak mě dost překvapuje, kdo všechno se tu považuje za starou matku. Vždyť průměrný věk prvorodiček v ČR je snad 30 let, biologicky to samozřejmě ideální není. Mít první dítě v 35 mi nepřijde nijak zvlášť pozdě, jasně mladá maminka to není, ale stará je podle mě tak po 40 možná. Čímž se rovnou omlouvám případným matkách, které se staré necítí;)

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 15:52
Reakce na Jos:

Pinot Noir Ale ono to fakt nejde obcas poznat. Ve 40 uz proste muze jit o matku i babicku a udrzovanost v tom roli nehraje. 

​Může, ale dnes je čtyřicetiletá matka malýho děcka o dost  obvyklejší než čtyřicetiletá babička, tak mi tyhle hlasitý dohady (stejně si myslím, že v 99 procentech fingovaný, protože si baba jen chce rýpnout) připadají dost neomalený. Nemyslím si, že by to u mě bylo padesát na padesát, pořád si myslím, že matka je pravděpodobnější ;)

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 16:40

Pinot Noir Souhlasím, ale taky jsem potrefená husa, tak aby ne. Kolik vlastně té ženské bylo?

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 16:58

Emi tak 60, řekla bych.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 17:07

No, tak jsem právě dostala email, že ve školce zrušili přítomnost rodičů první den. S vypětím sil jsme Ríšu přesvědčili, že se tam půjdeme podívat, já i tatínek, i když ve slabších chvilkách má pořád záchvaty, že tam nepůjde. Ale byl nalomeným, že teda s námi jo. Tak to mi teď vzali vítr z plachet. Připadá mi to dost jako podraz na ta děcka

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 17:09

Pinot Noir jestli todle udělají u nás, já ho tam asi nezvládnu odevzdat. Zatím psali že adaptace individuální podle dohody s paní učitelkou 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 17:12

Pinot Noir Hahaha, proste nejaka kracmera, zasmala bych se!

Ale ja na tyhle fopa taky trpim, urcite by se mi to taky stalo, ze bych nekoho urazila ani bych nechtela! Ono staci stejny triko jako ma moje mama a uz dotycnou zatadim jako babicku a tak;-)

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 17:19

Pinot Noir Takže babička nebo prababička Myslím, že když se na takovou babu příště po podobné neomalenosti jen široce usměješ, naštve ji to tak, že jí ani o té prababičce nebudeš muset říkat.  

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 17:25

Pinot Noir A nešlo by se v té školce domluvit, že se do ní půjdete všichni nějaký den jen podívat? U nás to takhle funguje poslední týden prázdnin. Kdo chce, může s dítětem dopoledne přijít a pohrát si si s ostatními dětmi, podívat se, kde co je a být tam klidně až do oběda. A je možné to využít každý den v tom týdnu. Pak 1. září je možné po dohodě chvilku ve školce pobýt, ale u nás už to po 2 návštěvách nebylo potřeba.

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 17:34

Pinot Noir sú hrozné tieto nariadenia, my teraz máme, že s prvakom môže prvé dva týždne prísť do šatne jeden rodič ráno. A koniec. Pričom aj tí druháci, čo boli vlani doma a teraz prídu po prázdninách, by možno niektorí radi prišli s rodičom. Z družiny do šatne pôjdu sami všetci, rodičia budú čakať vonku. 

Pre škôlkara je to ešte horšie.