Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:16

Jos Jo, a těch stavů po porodu se taky bojím, rozhodně víc než porodu samotného. Bojím se, co udělají hormony, únava a nevyspání. Já mám navíc deprese a úzkosti diagnosikovaný, před těhotenstvím jsem brala 4 léky denně, s těhotenstvím mi 3 vysadili a zůstal jen jeden a k mé radosti to prošlo hladce.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:19

Ava Sbaleno mít nepotrebujes, já šla s kabelkou na kafe!!! 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:22

Potrefenáhusa kecáš, to je jen ve filmu!

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:27

Ava No před kafem jsem šla do porodnice na monitor a pak už to bylo rychly, to jsem tu už psala, ze jsme se naštěstí nestihli ani leknout a dopadlo do dobře 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:29

Potrefenáhusa ajo, promiň, to jsem nějak nezaznamela. Já jsem myslela, že jsi fakt z kavárny jela rovnou do porodnice. 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:30

Ava uz si pripadam jak nejaka slunickarka, jak tu kazdemu pisu, ze vsechno bude treba dobry. Ale ja mela po prvnim porodu blues jak kdyz vymaluje, trvalo to snad rok, do toho desiva nespavost (usinala jsem az kolem ctvrte a v 5.30 se vstavalo)...Pred druhym porodem jsem uz mela vypsane kontakty na ty spravne doktory, objednanou krabickovou "dietu" na mesice, vse v pohotovosti....no a nic!

Bojim se to sem napsat, ale treba se tim nekdo nakazi - uz roky jsem nebyla tak vyspana jako ted. Prvni 3 mesice byly blbe (krmeni co 2-3 hodiny), ale ted si tu osmicku naspim neprerusovane a nemusim vstavat na budik. Spim nez dolehnu na polstar. Uplne nevidane. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:34

Ava ahay to jsem nevedela ze se odhaduje predem.porodni vaha:) ja byla jen na jedny poradne v porodnici:) ale teda nechapu ze nemas sbaleno, ja mela.od 6.mesicejsem tim plne posedla. Na dovolenou balim tyden dopredu.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:37

Ava haha, u mě to tak taky skoro bylo, první dítě se rozhodlo narodit předčasně, ale já to nepoznala, přišla jsem na běžkou kontrolu v botech na podpatku a s minikabelkou jen na telefon a těhotenský průkaz. A doktor mě sprdnul a rovnou zavolal sanitku, ani mě nenechali skočit si domů pro věci. Naštěstí se to podařilo zastavit. A u druhého mi odtekla plodovka (měsíc dopředu) , když jsem se chystala s kamarádkama večer do hospody, zrovna jsem si malovala oči.  

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:45

711990 Ja taky dobalovala ted a prirucni tasku zatim nemam, a to uz jsem ,, v terminu". Nic zas tak podstatneho v te tasce taky neni, aby to clovek nedostal v porodnici. Spis je to pro ,,lepsi pocit" nastavajici matky. Ja jsem od muze vycvicena, ze plany se meni minutu od minuty (treba odjezd nekam, i barak jsme koupili podobnym stylem), tak vzdycky popadnu to nejdulezistejsi a jedeme

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2020 15:48

Jos já taky dobalovala až v termínu, dokonce i k porodu jsem přijela bez té druhé tašky do porodnice, protože mi to jako porod nepřipadalo a to už jsem přenášela:) No tak si tu cestu holt dál muž ještě jednou, slíbila jsem mu, že budu rodit v noci, aby byla klidná doprava a slib jsem dodržela.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 16:11

711990 by sis rozuměla se sambem  vlastně kvůli němu tu tašku hodlám chystat někdy v nejbližších dnech, být to na mě, tak asi začnu balit, až to začne

Jos Evaeva Garfie učinila jsem teda první krok - parfumánie jistě ocení - koupila jsem si takovou tu typickou kostkovanou tašku u vietnamců  v porodnici, kde chci rodit, maji teď povolenou jen jednu tašku dohromady a to žádnou vhodnou v téhle velikosti velikost nemam - jenom kufr a to mi přijde jako blbost do nemocnice, tuhle zmačkám do skříně. Ale jako smála jsem se dost, když jsem ji kupovala. 

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 16:30

Ava kufr je v pohodě, spousta žen měla kufr. Já měla malou cestovní tašku a furt jsem v tom prehrabovala a nic nemohla najít. Ještě to zvaž

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. srpna 2020 16:37

Ava Jednu tasku?? Ja mam kufr a prirucni batoh (zen zatim nesbalen). V porodnici na kontrole meli i vsichni rousku pod nosem, nikdo nic nehrotil....ale je fakt, ze je to malicka porodnice no. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 16:45

Jos jj, jednu tašku, akorát balik plinek může být zvlášť. Tohle je taky malá nemocnice (Vyškov). 

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 17:28

Ava ty plínky já osobne bych ti doporučila vzít různý, mne se dite opupinkovalo po eraru, další ji zas byly velký, nakonec nejlepší byly z dm ty jejich XS. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2020 17:32

Ava já taky měla kufr. U nás teda na standardním oddělení nebylo moc kam vybalovat, nevím, jak je to u vás. 

Offline letfenixa
10883 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 17:42

Ava mala som kufor, rovnako všetky spolubývajúce a všetky sme mali veci v nich, bez vybaľovania

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 17:43

Evaeva to já taky nevím, jsem tam v životě nebyla

Potrefenáhusa já jsem koupila nějakej jeden balík pro newborn na pilulce a případné problémy budem řešit za pochodu, když tak vyšlu samba do drogerky.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 17:49

Ava jo, všechno jde koupit nebo donest 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2020 18:00

Ava v tom případě bych počítala s jednou malou poličkou, jedním ramínkem a takovým tím klasickým nemocničním stolkem:)

Pokud tě sambo plánuje navštěvovat, tak část těch plen můžeš nechat doma a on ti je donese.