Ava P.s. Ale ten konec je strasnej, asi aby se všichni zacali na ten porod snad i těšit
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to sem přesně čekala!
Jako jasný, asi to tak bude, ale teď jsem prostě zničená z tohohle.
Potrefenáhusa Ava nejmíň dva měsíce jsem mimino prosila, ať vleze zpátky, že budu radši už nadosmrti těhotná ![]()
Pinot Noir Potrefenáhusa doktorka včera říkala, kromě toho, že mi dala 3x denně magnesium, po kterým je mi vždycky chvíli líp, že mám vydržet ještě tak 2-3 tejdny, těsně před se to prý zlepší. Tak třeba se pak aspoň pořádně nadechnu.
Ava Ja uz toho vetrelce taky proklinam
. Na kazde kontrole je vetsi a vetsi, takze asi az terminu nedojde a vyvolaji to. A nechci slyset, jak je to strasny....aspon v klidu dostanu epidural nez zacne peklo.
Ava A kolik ti ještě zbývá?
711990 nechci strašit přítomné těhotné, ale u mě se nic nezlepšilo, ani jednou.
Jos haha, to mi něco připomíná. U nás teda k termínu došlo, dokonce i lehce přes, ale na každé kontrole v porodnici říkali: Bylo by dobré, aby už jste porodila;) Jako bych to nevěděla:)
Měla jsem to stejně, u prvního jsem měla stále sílící pocit, že se rozpadnu, až se to jednoho dne stalo. Druhé těhotenství nekomentuju vůbec, třeba se tu přeci jen někdo rozhodne pro druhé dítě.
dynda jako u mě žádná hrůza, klasické problémy, ale že se to ke konci zlepší jsem poslouchala pořád. No, nakonec pomohl porod, že jo;)
711990 To pozadam, navic v nemocnici mam otce, tak se bude muset snazit
. Ale strach mam, i kdyz jsou v porodnici vsichni mili....U trombofilicek se pry nema prenaset + ve 37. tydnu jsem mela odhad 3500g
Ava mas tak 3-4 tydny do terminu ne? Ja jsem ted 38. tyden a dycha se mi lepe, ale treba otoceni v posteli je peklo.
Jos tak drzim palce:D
Zalando mi právě nabízí dětskou kombinézu ve velikosti 74 vhodnou pro sjezdové lyžování ![]()
žluťásek
kdo v půl roce nelyžuje jako by nebyl. To jsou ti ambiciózní rodiče.
eM Termín je 1. - 3. 10. podle toho, od kterýho doktora ![]()
Jos viz výše, takže si můžeš vybrat - buď konec 35. nebo začátek 36. tt. Já si teda objektivně fakt nemám na co stěžovat, nemám žádný zdravotní problémy, až na drobnosti - méně železa a "vynervovanou dělohu", jak to včera dr. nazvala (na což se prostě dají vitaminy a hotovo), přibrala jsem 9 kg, dítě má odhad porodni vahy 2500-3000... ale stejně! Byli jsme teď na kratší dovolené, no, neujdu víc než 3 km, jídlo, dýchání, to je boj kdo s koho. Na spaní mi teda fakt hrozně moc pomohl kojici polštář, co jsem si vzala od kamarádky. Někteří tu psali, že je to blbost, ale mně se ním leží fakt nesrovnatelně líp.
Evaeva no, tak nestraš!
minimálně porodem to skončí. A začne ![]()
Ava vidis, to jsem taky mela stejny termin a Tonda pristi ctvrtek oslavi 1.narozky:D odhad byl 2750 a vazil 3210:D tak klidne uz muzes!
Ava Ja pribrala mnooohem vic, ale jinak taky vlastne nemam zdravotni komplikace, jsem jen rizikovejsi rodicka a vic tedy hlidana. Polstar mam taky a je to super vec, to potvrzuju. Spis je ten konec uz otravny, a ja uz se teda zacinam bat i toho porodu sameho, jak se to blizi...a trochu i poporodnich depresi, uz ted si prijdu oskliva a k nicemu. Ale snad to zvladneme! To byl jen takovy povzdech, neni moc komu se sverovat.
711990 nemůžu, nemám sbaleno
ta vaha, co jsem uvadela, byl teda odhad vahy porodni, ne ted, to už bych se asi fakt nehnula.
Jos jasně, že zvládneme, prostě dřív nebo později se to děcko nějak ven dostane. Taky jsem si chtěla jen pofňukat. Já se překvapivě nebojím vůbec, jsem spíš zvědavá. Ale začalo se mi o porodu pravidelně zdát ![]()
Tak za mě teda dvouměsíční mimino s kolikami, který aktuálně nechce přes den spát, furt lepší než těhotenství a porod
Možná že to časem přehodnotim, ale mě těhotenství hrozně omezovalo - a to mi taky nebylo nic zásadního, jen jedno "nepohodlí" střídalo druhý. Mně se ulevilo až po porodu, ale ta úleva byla úplně neskutečná - konec pálení žáhy, konec neustálýho smrkání a ucpanýho nosu, konec bolesti stydký kosti (to bylo asi ze všech těch drobných komplikací nejhorší, ráno jsem nemohla vstát z postele nebo se v noci přetočit z jednoho boku na druhej, děsná bolest).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.