Sweet Potato Len přesně, srdeční záležitost z dětství
akorát se to naše původní nedochovalo, tak jsem to za těžký prachy kupovala na aukru ![]()
Vše o těhotenství a dětech
froolish něco takového máme. Už je to možná taky retro, je mu přes dvacet let, s krtečkem.
Gatita syn do teď sotva namaloval sluníčko. Ovšem včera nakreslil vodní hrátky;), fakt to v tom bylo vidět, přesně takové jako jsme v létě navštívili.
DrowRanger mě doktorka doporučila sirup Imunotrofina d, tak dávám to a k tomu ještě laktobacily. Účinnost ještě nejsem schopná posoudit.
DrowRanger ja ted davam Mollers sirup a vit. C, sobe i detem. Ucinnek nedokazu posoudit, ale ten Mollers mi tu vloni nekdo doporucil (pro me), tak doufam :)
Mně včera nadšeně hlásila paní učitelka ve školce, že dcera namalovala sebe a kamarády ve školce: žlutou pastelkou takové roztřesené U a v něm dvě tečky - oči, to je ona, a čárečky jinými barvami, jakože spolužáci. Prý každé čárce přidělila jméno jednoho kamaráda. No byla jsem taky nadšená, doma slouží pastelky k okusování nebo stohování, případně k zuřivým zuřivým pokusům postavit z jich věž![]()
Syn teda taky malování moc nedá, ale začal nám básnit. Včera složil báseň o Unipetrolu
A dnes u snídaně byla první jeho otázka: "Mami, a kdy skončil ten Sovětskej svaz?" Následovaly další dvě podobného ražení, tak jsem ho odkázala na tatínka. To po ránu fakt nechci![]()
DrowRanger ja teraz dávam toto ale len dočasne kým sú chorí (inak dávam len Decko).

Ja som si tu nedávno "sťažovala", že syn kresli len čiary. No a nedávno zo dňa na deň namaľoval tvár so všetkým čo k nej patrí, bez nejakého tréningu. Ono to poskočí raz dva.
Mrakoplas InPharm má ty produkty strašně fajn z mého pohledu. Prevapis je dobrej a můžu doporučit i Enterinu a Probacin.
tina to vyzerá fajn, akurát som minule zháňala niečo na hrdlo pre deti, skúsim do zásoby kúpiť ten Prevapis.
To takhle prijdete z nakupu a deti hraji sachy. Tak se ptam dcery, kde se to naucila, tak v prvni tride v druzine a pak to naucila brachu, pry spolu hraji uz tak rok. Nemam o tom ani tucha, ale jsem rada, ze jsem je pobavila...

Lamicka hustě!!!
nonemy Určitě bych se nebála koupit xs, už loni na Vánoce jsem dceři kupovala nějaký svetřík xs a to má letos tak cca 158 cm a je spíš drobnější. Jinak jsem teď třídila skříň a asi polovina věcí putovala rovnou k ní, včetně jedněch kalhot, který jsou ale teda v pase do gumy. Paradoxně, nejmíň jí sedí svrchní věci, hlavně kvůli rukávům, takže ta bunda nemusí sednout, zvlášť jestli nemá na rukávech manžety.
Pinot Noir Ještě budeš s láskou vzpomínat na časy, kdy nechtěl hrát hry (a to říkám při vědomí, že jste hráči!)
A nejhorší je, že že brzy přijde den, kdy tě totálně roznesou na kopytech....![]()
Garfie to mi neva, baví mě hrát, ale vyhrávat nemusím ;) Horší je, že většinu kluků v rodině baví takové ty hry, kdy hodinu sestavuješ plán, rozdáváš kartičky do deseti hromádek, figurky, mince, kameny a nevím co ještě, pak po každém tahu čumíš do pokynů, co dělat, musíš přemýšlet pět tahů dopředu za sebe a deset za ostatní, no děs. Tohle mě ukrutně nebaví.
Lamicka úžasné!
Pinot Noir tak tých pošli ku nám, máme tu takú hru, ktorú u nás nikto nechce hrať, pretože takto nejako by to malo prebiehať. Žeby nás to potom naučili :-)
Prosim vás, bude zimní mimino v Praze potřebovat takovou tu teplou kombinézu? Mám péřový fusak do kočáru, ten by měl být dost teplý na to, aby se do něj mimino extra nenavlíkalo? V nosítku bude pod teplou bundou, tak mě nějak nenapadá využití kombinézy, ale všichni mě přesvědčují, že je to nutnost
Zatím mám asi 3 fleecové teplejší overaly...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.