Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline froolish
28 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 09:07

Sweet Potato Len přesně, srdeční záležitost z dětství akorát se to naše původní nedochovalo, tak jsem to za těžký prachy kupovala na aukru

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2020 09:09

froolish něco takového máme. Už je to možná taky retro, je mu přes dvacet let, s krtečkem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2020 09:13

Gatita syn do teď sotva namaloval sluníčko. Ovšem včera nakreslil vodní hrátky;), fakt to v tom bylo vidět, přesně takové jako jsme v létě navštívili.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. zaří 2020 09:14

DrowRanger mě doktorka doporučila sirup Imunotrofina d, tak dávám to a k tomu ještě laktobacily. Účinnost ještě nejsem schopná posoudit.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 10:51

DrowRanger ja ted davam Mollers sirup a vit. C, sobe i detem. Ucinnek nedokazu posoudit, ale ten Mollers mi tu vloni nekdo doporucil (pro me), tak doufam :)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 11:21

Mně včera nadšeně hlásila paní učitelka ve školce, že dcera namalovala sebe a kamarády ve školce: žlutou pastelkou takové roztřesené U a v něm dvě tečky - oči, to je ona, a čárečky jinými barvami, jakože spolužáci. Prý každé čárce přidělila jméno jednoho kamaráda. No byla jsem taky nadšená, doma slouží pastelky k okusování nebo stohování, případně k zuřivým zuřivým pokusům postavit z jich věž

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 11:29

Syn teda taky malování moc nedá, ale začal nám básnit. Včera složil báseň o Unipetrolu A dnes u snídaně byla první jeho otázka: "Mami, a kdy skončil ten Sovětskej svaz?" Následovaly další dvě podobného ražení, tak jsem ho odkázala na tatínka. To po ránu fakt nechci

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:13

DrowRanger ja teraz dávam toto ale len dočasne kým sú chorí (inak dávam len Decko). 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:17

Ja som si tu nedávno "sťažovala", že syn kresli len čiary. No a nedávno zo dňa na deň namaľoval tvár so všetkým čo k nej patrí, bez nejakého tréningu. Ono to poskočí raz dva.

Offline tina
6317 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:24

Mrakoplas InPharm má ty produkty strašně fajn z mého pohledu. Prevapis je dobrej a můžu doporučit i Enterinu a Probacin.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:32

tina to vyzerá fajn, akurát som minule zháňala niečo na hrdlo pre deti, skúsim do zásoby kúpiť ten Prevapis.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:32

To takhle prijdete z nakupu a deti hraji sachy. Tak se ptam dcery, kde se to naucila, tak v prvni tride v druzine a pak to naucila brachu, pry spolu hraji uz tak rok. Nemam o tom ani tucha, ale jsem rada, ze jsem je pobavila...

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:35
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:37

Lamicka hustě!!!

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:43

nonemy Určitě bych se nebála koupit xs, už loni na Vánoce jsem dceři kupovala nějaký svetřík xs a to má letos tak cca 158 cm a je spíš drobnější. Jinak jsem teď třídila skříň a asi polovina věcí putovala rovnou k ní, včetně jedněch kalhot, který jsou ale teda v pase do gumy. Paradoxně, nejmíň jí sedí svrchní věci, hlavně kvůli rukávům, takže ta bunda nemusí sednout, zvlášť jestli nemá na rukávech manžety. 

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 12:49

Pinot Noir Ještě budeš s láskou vzpomínat na časy, kdy nechtěl hrát hry (a to říkám při vědomí, že jste hráči!)  A nejhorší je, že že brzy přijde den, kdy tě totálně roznesou na kopytech....

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 13:30

Garfie to mi neva, baví mě hrát, ale vyhrávat nemusím ;) Horší je, že většinu kluků v rodině baví takové ty hry, kdy hodinu sestavuješ plán, rozdáváš kartičky do deseti hromádek, figurky, mince, kameny a nevím co ještě, pak po každém tahu čumíš do pokynů, co dělat, musíš přemýšlet pět tahů dopředu za sebe a deset za ostatní, no děs. Tohle mě ukrutně nebaví. 

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 13:48

Lamicka úžasné!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 14:01

Pinot Noir tak tých pošli ku nám, máme tu takú hru, ktorú u nás nikto nechce hrať, pretože takto nejako by to malo prebiehať. Žeby nás to potom naučili :-)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. zaří 2020 15:39

Prosim vás, bude zimní mimino v Praze potřebovat  takovou tu teplou kombinézu? Mám péřový fusak do kočáru, ten by měl být dost teplý na to, aby se do něj mimino extra nenavlíkalo? V nosítku bude pod teplou bundou, tak mě nějak nenapadá využití kombinézy, ale všichni mě přesvědčují, že je to nutnost  Zatím mám asi 3 fleecové teplejší overaly...