Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 08:51

nonemy Bunda bude OK. S tričkama, kalhotama apod. je trochu problém, ale bunda je v poho.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 08:59

Pinot Noir díky a ještě jeden blbý dotaz, nevadí že to nemá moc vysoký ten náplet? Když to srovnám s unuem, které má teď , tak ten pas je u těch tvých mnohem nižší a já mám trochu strach aby jí při tom jejím hemžení nelezly záda. Očekávám že v dohledné době vyměníme body za trička a zatím jsem nikde nenarazila na trička, která by byly úzká a dostatečně dlouhá.

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 09:14

Sairon náplet není vysoký, ale zase mají dost vysoko pas, jakože sahají ty kalhoty dost vysoko. Ríšovi trika ven nelezou, ale je pravda, že většinou tyhle kalhoty nosí přes punčocháče nebo spodky, tam pak triko zastrčím do nich. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 09:28

Sairon Lindex ma uzky dlouhy trika

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 12:05

Ja planujem opat kupit na zimu zateplene "laclace" z rockino. Vydrzia 2 sezony. Tiez mam obavy o holy chrbat a toto je istota

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 13:25

eless Ale hrozně blbě se s tím chodí čůrat...

Online Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 15:19

Přišla zásilka z Kukadla, tenké softshellky, zateplené softshellky, šusťáky a bambusové spodky. Minulý týden nějaké vrchní díly z Lidlu a zimní bundu v Bambuli. Tak jsem si říkala, super, máme všechno, a pak jsem si vzpomněla, že ještě termolegíny z Tchiba a zimní boty... Pro oba . Ta děcka lezou strašně do peněz

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 17:17

Mohučanka nooooo.... ano  ale to zvladneme

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 17:53

Sairon Na sychravý podzim a zimu mám jako spodní vrstvu (úzkou a dlouhou) vyzkoušeno Toto. Můžu doporučit. A když už jste mi to připomněly, jdu objednávat

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 19:40

Malebné

HA, to mám pro dceru taky, akorát s jiným obrázkem. Je opravdu dlouhé loni dokonce lyžovala v zateplených softshellech od little angel (bez laclu) a s tímhle trikem bylo jasné, že jí záda určitě nikde nepolezou.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 19:58

super softshellove veci su aj toto, keby chcel niekto podporiť (predpokladám) malú českú značku https://www.rysa.cz/kalhoty/  (pani čo šije odpisuje aj na maily, tak myslím, že taká mini firmička, a super komunikácia aj výrobky)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 20:51

Pinot Noir dobře, děkuji 

711990 děkuji kouknu 

Malenge jo přesně na to jsem koukala, že to už na obrázku vypadá dlouhé, jen jsem jim psala s prosbou o délku a bez odpovědí, ale nebudu tedy čekat a objednám. A náhodou s jejich ponozkama nemáš zkušenost?

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 20:59

Jak si tady pořád stěžuju na učitele, tak dneska jsem velmi potěšena. Ráno jsem paní učitelce poslala sms, že nechávám dítko doma a během chvilky mi přišel kod na online výuku. Ve třídě mají chlapečka, co má nějakou hnusnou nemoc (leukemii?) a učí se online, takže paní učitelka automaticky přibírá i ostatní, co zůstanou doma. Teda má můj obdiv, klapalo všechno jak hodinky (a paní učitelka je teda v sedmém měsíci).

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:00

Sairon Trika jsou fakt dlouhá, při lehkém natažení je má syn skoro pod zadek, pokud něco hodně nezměnili (letos ještě nemám), o čemž pochybuju, tak určitě můžeš objednat bez obav. Ponožky bohužel vyzkoušené nemám, ale co jsme měli, trička, tilka, body, čepice, softshelky, tepláky, rukavice, vše spokojenost. Jedinou výtku mám k overalu, z něj se vyklubaly palce celkem brzy, ale byl to ten tenký letní a syn v něm mnohdy pobíhal i několik hodin dopoledne, takže ten byl nošen fakt do roztrhání

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:06

brrr to je super. Bohužel pro vás jen na pár měsíců.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:12

Evaeva No spíš už jen na jeden měsíc :-(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:19

Opět bych potřebovala nějaké tipy. Takže prosím někoho, kdo si dělal poznámky, o radu;) Syn si oblíbil fixy, potřebovala bych tedy nějaké vypratelné, ale hlavně snadno smývatelné z rukou, případně nábytku.

Taky bych uvítala tip na společenskou hru pro tříletého. Představuju si něco, kde hra půjde trochu i ovlivnit, aby nešlo jen o náhodu, jedna hra tak na 15 minut, víc nevydrží. A aby se nebojovalo proti společnému nepříteli, ale klasicky navzájem.

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:24

Z akého dôvodu menia na detských produktoch obrázky?!

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:28

Evaeva máme troje různé fixy označené jako vypratelné a jdou vyprat v pohodě všechny (ikea mala, centropen, maped). Ty ikea mají silny hrot, ty má syn nejradši. Teď nově dělají i velké balení s mnoha odstíny.

Společenských her máme tolik, že nevím co doporučit dřív :-) jestli byste chtěli klasickou hezkou deskovku, tak teď rádi hrajeme Mlsné myšky (2-4 hráči). Oblíbené jsou taky Děti z Carcassonne. Oproti klasickému má mnohem větší kartičky a hraje se jen na cestičky (pro 2-4 hráče). Jestli chceš, dám nějaké fotky na instagram, ale moje fotky jsou strašný, to asi najdeš na googlu mnohem lepší

Online continuity
43177 příspěvků moje polička 24. zaří 2020 21:41

Evaeva my jsme s malinkyma dětma hráli padající opičky. Je to celkem zábavné i pro dospělé a můžeš je taky nenápadně nechat vyhrát.