žluťásek díky za tipy. Děti z Carcassonne mám na seznamu, Carcassonne je totiž moje oblíbené hra;), ale na to je syn ještě malý, zatím hledám něco opravdu jednoduchého. Teď hodně hrajeme ty hry z puntíku, hrozně ho to baví, ale u jedné fakt vydrží maximálně tu čtvrthodinu spíš míň. Kouknu na ty myšky.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jestli chceš fakt jednoduché, tak ještě můžu doporučit Zajíček v své jamce. Má velmi snadná pravidla, je svižná a případne se dá snadno zkrátit, když ubereš hned na začátku zajíčky.
Já mám hodně ráda u dětských her, když mají hezké velké komponenty, nejlíp dřevěné. Vždycky je ta hra hned zajímavější a atraktivnější. Nedám dopustit na Mindok, tam se snad nedá šlápnout vedle s ničím.
Pinot Noir to máš pravdu vlastně
Pinot Noir žluťásek no je otázka, jestliže taková hra vůbec existuje, že jo;) Já si vždycky něco vymyslím. Každopádně děkuju za tipy.
Evaeva ty myšky zrovna jo. Jdoz hrát s mrňousem jednoduše i se starším už s nějakou strategií.
Jo a taky jsem koupila teď krásnou karetku od Djeco, klasická prebijena, kdo má vyšší číslo. Ale pro malé děti je tam i metr s vyznačenou stupnicí a různě vysokými zvířaty, takže se dá porovnávat i bez znalosti číselné řady. My máme kočky, bata-miaou, a ještě víc se mi líbí batanimo
ešte blbá otázka na oblečenie. Minulú zimu celú zimu (aj keď nebol sneh a bolo sucho) a išli sme von, som malú proste navliekla do zimného overalu. Tento rok už je predsa len väčšia a keď nebude sneh, príde mi už trochu od veci aby behala v overale. Máme zateplené oteplovačky, ale tie by som tiež nechala len do snehu ak vôbec nejaký bude. Čo dávate väčším dievčatkám na vychádzku do sucha a zimy? Myslím na spodnú časť tela, zatiaľ pre ňu do zimy nič nemám, tak nech kúpim čosi osvedčené.
betsey sustaky s fleesovou podsivkou. Pod to jsem davala funkcni termopradlo, kdyz byla hodne velka zima. Kombinezu nebo oteplovacky nosily deti jen na horach.
betsey syn loni nosil celou zimu zimní zateplene softshellky a pod nimi podvlikacky, podle počasí buď tenké bavlněné nebo termo. Kombinézu máme taky, ale tu jen když byla už hodně velká zima.
Evaeva ja tu porad dokola radim dobble kids a ty deti z carcassonne. Pak se synovi moc libi hra raz dva od albi. Je to hrozne skolometske, ale jemu se to libilo vizualne a na kostkach jsou misto tecek cisla, tak nejdriv se na tom naucil ta cisla a hrali jsme to jen jako clovece nezlob se.
Edit - a smolicka pacholicka znate?
Gatita díky. Na to bude ještě malý, zatím napočítá do tří:)
Evaeva Kolik mu je?
U nás se jako první hry osvědčila různá lota
https://www.svet-her.cz/spolecenske-hry/rocni-doby
Tohle bylo nej, nevím, jestli jde sehnat.
Pak třeba králíci Lotti Karotti (linky ještě doplním)
Umí prase létat
A nesoutěžní hry - Obst garden a jiné od Haba
https://www.svet-deskovych-her.cz/produkty/2079/ovocny-sad-obstgarten
Evaeva jj, je to pro vetsi deti. Ale jsou tam pekne figurky, tak se mu to libilo uz driv. Jinak my ve 3 letech nehrali ani pexeso, totalni nezajem a nevedela jsem ani, jestli vubec chape pravidla, vzdycky to akorat rozhrabal a postavil si s toho silnici
. Zlom byl az kolem 4.roku, kdy byl ochotny hrat podle nejakych pravidel a z nuly poskocil k pokrocilejsim hram.
Gatita na tento zlom stále čekám ![]()
Gatita on právě teď pořád chce hrát ty hry z časopisů. Počítám za něj, ale jinak se mi zdá, že to chápe, akorát zatím není vůbec soutěživý. Pexeso mu nejde vůbec.
Evaeva Ještě mě napadlo obrázkové clovece...? My teda máme těžký retro...![]()

froolish To jsem milovala. A hrály to i moje děti.![]()
Přesně tohle jsme měli na chalupě!
Musím se zeptat, kde skončilo.
Prosím vás, čo dávate deťom (a prípadne aj sebe) na podporu imunity? Synovi dávam multivitamin a celoročné vitamín D, ovocia poje denne na kila, tak C nejak nehrotim, ja užívam C,D, magnézium. Ale mám pocit, že to nestačí, malý zas kasle, začína soplit, viem že to je tým, že je v kolektíve a časom to prejde, ale viem tú imunitu niečím viac podporiť?
Pinot Noir on te jeste prekvapi;) U nas to prislo teprve nedavno. Mam kolem dost kamaradek s holcickami, ktere mi vzdycky prisly jako einsteinky, skladaly puzzliky, kreslily, hraly clovece, pexeso...my si pripadali jako retardi, ale dost se to srovnalo. Az na to kresleni teda
. Ale to mi rikala ted dr.na petilete prohlidce, ze je to dost normalni, ze jsou velke rozdily mezi obrazky od chlapecku a holcicek (ukol znel nakreslit postavu cloveka). Naopak u tech technictejsich obrazku jsem koukala, jak mu to slo. A to pry je take caste, ze to jde klukum v tomto veku lip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.