Ted z tydne:)

rasaNori no Teda ňuňuňuňuňu ![]()
rasaNori Hele, ony jsou otevřené stěny?
To víš, že nejsou...jen pro údržbu, úpravy, vylepšování, atd.
Mohučanka Jo tak!
brrr a řasovi maj ale vlastní, ne? :-)
Potrefenáhusa To netuším.
rasaNori to je boží ![]()
Evaeva jak jsem se tu ptala na to praní penovych puzzli, tak ne, není to dobrý nápad ![]()

A to nechtějte vidět pračku
plná barevného prachu, který z ni už asi nikdy nedostanu
Sairon dobre vedieť, aj ja som čakala ako to dopadne, lebo ich tiež potrebujem nejako vyčistiť :-)
Promiň ![]()
Sairon no to zamrzí, děkujeme, že ses obětovala pro pokus![]()
Nechci plevelit dětmi radostné vlákno, takže
1. dnes jsme odešli z domu po x týdnech bez šílené scény. To byla taková úleva! Kdybych to tušila, byla bych si bývala postěžovala už hoooodně dávno.
2. v týdnu jsem mluvila s učitelkou ve školce a sama od sebe začala syna chválit, že je chytrý a šikovný (
), že při vzdělávacích hodinách jako jeden z mála vždy spolupracuje a odpovídá, navíc dobře, že má odhad a dokáže i spoustu věcí vytušit a číst mezi řádky, že mu to často jde lépe než předškolákům. No, až mě to dojalo, musím přiznat.
Malenge
a ![]()
Nám se odchody poslední týden taky docela daří, celkem i návraty. Teď si to užiju pár měsíců a začne to nanovo.
brrr my mame vlastni no:)
Jako ze to je zavrene ma i neco do sebe. Financni stranku veci teda radsi pomijim, jinak by me asi mrsklo...

rasaNori Je moc roztomila! Malemale by se tam taky libilo, to je desnej vyskolezec.
Evaeva :-D:-D Ty umis povzbudit! U nas odchody docela ujdou, ale.... Prijde mi, ze holky nemuzou byt vubec doma pohromade, fakt rev strida rev co minutu. Vsechno si schvalne berou, strkaj se, kdyz velkou pochovam, mensi z toho ma hysterak. Jako me fakt vodvezou jednou....
Karja my jsme naopak v období, kdy si denně říkám, že dva jsou opravdu super. Mladší má děsné období, kdy si mě hlídá, neudělám bez něj krok, pořád je mi v patách, pořád mě někam vleče za nohavici - ovšem jen dopoledne, když je Ríša ve školce. Jakmile je starší doma, mám klid. Sice je tu permanentní křik, děsivý bordel, občas řev a vždycky něco potřebují oba současně, ale to je pro mě pořád snesitelnější než to, jak na mně mladší neustále visí a potřebuje mi sedět na klíně, i když si hraje s autíčkem. Tak výdrž, ono se to změní a určitě zlepší ![]()
Pinot Noir Urcite jo! Minimalne I na jare a v lete to bude lepsi, az budou mit vetsi vybeh;-). Ale nekdy je kazda ctvrthodina nekonecna, natoz zima...Vydrz prtka vydrz!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.