viktorka_od splavu to kdysi komentovala moje sestřenice, když jí dcera strkala k "podědění" svý hadry: nevím, jak si to mám přeložit - jestli jsem tak stará, že už je jedno, co nosím, nebo naopak mám být potěšena, že vypadám tak mladě, že můžu nosit teenagerovské oblečení ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Děťátko už sedí v letadle.

Sweet Potato tak tfuj tfuj tfuj!
Sweet Potato At se ji tam libi!;-)
Sweet Potato no parada! bude se mit skvele![]()
Jos Na me vysla na ten prvni screening takova dobre ukecana doktorka, i kdybych chtela, neslo si nevsimnout, komentovala uplne vsechno, coz bylo super
Na ten druhy na me vysel pry nas nejvetsi odbornik na odhalovani vad z ultrazvuku, ted nevim jmeno, ten byl nemluvnej, az jsem z toho byla nervozni. Kdyz jsem mu rekla, ze by to mohl nejak komentovat, tak z nej vypadlo akorat "srdce - v poradku", "mozek - leva a prava hemisfera"... a tak ![]()
Nechci plevelit dětmi radostné vlákno, takže
1. dnes jsme odešli z domu po x týdnech bez šílené scény. To byla taková úleva! Kdybych to tušila, byla bych si bývala postěžovala už hoooodně dávno.
2. v týdnu jsem mluvila s učitelkou ve školce a sama od sebe začala syna chválit, že je chytrý a šikovný (
), že při vzdělávacích hodinách jako jeden z mála vždy spolupracuje a odpovídá, navíc dobře, že má odhad a dokáže i spoustu věcí vytušit a číst mezi řádky, že mu to často jde lépe než předškolákům. No, až mě to dojalo, musím přiznat.
ja se pridam. Treba se nekdo temi radostmi nakazi:
1. Mladsi dite je mazlive. Casto ke mne prileze jako stenatko a muze se umazlit
. Vubec jsem to neznala, ale je to bozi! Taky zacal trochu mluvit, prvni (a zatim jedine) slovo je "bac" a vyrabi prilezitosti, aby ho mohl casto uplatnovat![]()
2. Starsi taky dostal pochvalu ve skolce, mela jsem trochu strach, jestli se tam neco nedeje, protoze je posledni dobou jeste ubrecenejsi nez obvykle, a to tak, ze denne prorve nekolik hodin v kuse. My jsme uz zoceleni, ze to neni splachovaci slunicko, ale rikala jsem si, jestli se za tim neskryvaji nejaka prikori ve skolce. Ale pry vubec, a navic sikovny, bystry, mily a kamaradsky
. Prisla jsem si, ze lovim komplimenty.
Myrtila ja mela uplne totez!!! Prvni screening uzasna doktorka,druhej a treti byl nemluvnej doktor a teda to bylo hrozny.
Sweet Potato uf, tak at se ma krasne![]()
Jak tady zmiňujete ten Gennet... kolegyně teď zrovna umírá strachy o dceru, která už několikrát přišla o dítě (no, spíš plod) a není už nejmladší... prostě chodí do Gennetu a minulej tejden začla panikařit že necítí pohyby anžto v pátým měsíci by už měla (??), tak jsem kolegyni poradila ať s ní tam zajde a nečeká na termín až někdy za tejden, pro uklidnění - no a vymetli je, že dotyčnej doktůrek co ji má v péči tam zrovna neni, bude až na její pozdější termín a jinej prej ji vzít nemůže anžto v Gennetu si klienty nepřebíraj. No neni to divný?
Sweet Potato fíha, tak to klaplo! Tak držím palce, ať je spokojená.
Gatita tak to je dobře, že máš aspoň jednoho mazlivce
.
Naši jsou oba neskuteční mazlíčci a je to boží.
barbucha Uplne nevim, jak to tam chodi. Ale nefunguji jako akutni poradna, s problemy se chodi k obvodni. Po 2.screeningu me vyradili z evidence a bylo. Teda u pacientek po IVF u nich to poradenstvi (asi) vedou...
Díky všem. Přestup ve Fr zvládla.

Myrtila Já zase na druhý screening vyfasovala bandu mediků, takže jsem tam ležela jako živý exponát a poslechla si přednášku o nejčastěji nacházených i přehlížených vadách srdce, zajímavé to bylo. Akorát jsem se musela nakonec zeptat, jestli je to moje dítě v pořádku, protože na mě nějak pozapomněli ![]()
No mě překvapilo, že je - s tou minulostí a stávajícím problémem - normálně vyfakovali, ať si počkaj. To nepokládám za znak slušný provozovny teda.
Kolegyně má chudák nervy nadranc protože s jistotou počítá že se dcera v lepším případě (pokud to nedopadne) zhroutí, v horším že bude na sebevraždu. Tak sakra už jen pro klid by jim měli vyjít vstříc...
barbucha ať jde na pohotovost, ne?
Ona je nějaká pohotovost pro těhotný? Ale to už je jedno, snad tenhle víkend nějak přežily... mě jen zarazilo to jednání.
barbucha A ona nema sveho gynekologa? Tohle mi fakt neprijde uplne na ten Gennet, oni maji naobjednane pacientky na screening. Po te ivf u nich chodila kamaradky na kontroly akorat cca do te akce srdecni a pak volne presla k obvodni gyn (nikdy to teda nevyslo bohuzel).
barbucha normálně může jít na gynekologicko porodnické třeba do Motola, nahlásí se na pohotovosti a odešlou jí tam.
Potrefenáhusa
Ona je nějaká pohotovost pro těhotný?
A těhotný snad nejsou lidi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí