Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:38

Karja Já myslím, že jo

viktorka_od splavu Nebo by třeba mohli dostat nařízené přesčasy od zaměstnavatele? 

Jinak dnes jsem byla na procházce s kamarádkou, která učí na střední škole, měli dnes poradu a prý jim vedení řeklo, že nepočítají, že by se ještě tento školní rok vrátili do školy...:-(

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:38

Potrefenáhusa Aha, ale stejně i tu patičku jak ma, přijde mi hrozně roztomilá, už jste ji stříhali? To velkoumalou bral vždycky sambo ofinku jak dle kastrolu:-D

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:39

Jo a ty vlasy jsou fakt megabozi, já mám tři vlasy ve dvou řadách, takže ji to moc preju. Když tchyně mluvila před porodem o tom, ze u nich v rodině se rodej vlasaty děti, tak jsem v duchu obracela oči vsloup a rikala si blablabla :-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:39

Garfie a s tim se svezou i osmilety gymnazia, zatim to tak vypada

Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:40

moora Hrozny, fakt. :-(

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:43

Potrefenáhusa Prej ,,blablabla,,:-D:-D. To moje tchýně furt kontroluje, zda děti nesvetlaj, že chce mít aspoň jedno cikane. Ale svetlaj, svetlaj a od švagrové byly kluci světlý už od narození. Prostě ty jejich tmavy geny prebijime:-)

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:43

Karja nestrihali. Ale oni ji ty vlasy tak rostou, má vzadu vír v tomhle směru. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:47

moora osmiletá gymnázia otvírají ten nižší stupeň podle druhého stupně ZŠ, ne? Aspoň na podzim to u ségry tak bylo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:50

Potrefenáhusa starší syn se narodil s ocelově černýma očima. Nakonec je má tmavě hnědé jako muž.

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:51

viktorka_od splavu Evaeva kdyz ma trida asistenta, tak tu individualni vyuku s detma delaj asistenti. A taky vychovatelky. Normalne se s detma pripojujou do ty online vyuky co probiha.

Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:53

Evaeva Asi jo, ale ten momentalne zustava taky zavreny, takze tezko rict.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:54

711990 tak to je super

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:00

Garfie jo, to jo. Ale na podzim ten druhý stupeň otvírali jako poslední, zatímco teď by měl přijít na řadu hned jako druhý. Alespoň tak to teď bylo v těch plánech.

Offline Gatita
8659 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:01

Karja

Ja mela taky s detmi skvely den. Ale bylo to tim, ze nebyl uplne samovazebny, doslo k jistym spolecenskym prohreskum, figurovaly tam i jine deti a kava s kamaradkou. Doma nam to prave uz moc neklape, to je hrozneho premlouvani, abychom se vykodrcali aspon na chvili na vzduch, syna uz nic nebavi, ven se mu jenom se mnou a s kocarem taky nechce, okoli mame sice celkem hezke, ale prochozene krizem krazem. Obcas dame seanci pres wattsapp s nejakymi jeho kamarady, ale to neni ono, bud hykaji oba soucasne, nebo jeden nekam odejde, pripadne jsem nucena nosit mobil po dome a nastavovat ho tak, aby se nasim kinderbordelem mohli pokochat i jinde. Pro me to je hodina stresu, kdy mu jednou rukou steluju ten mobil a druhou nekde zachranuju nase druhe dite.

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:06

Gatita No jasně, hele já se vídám s těma sestrama a ještě s jednou kamarádkou, co má deti. Já na to už vůbec nemám. Ale třeba velkamala byla včera úplně zlata a to jsme nevystrcily nos z domu ani na zahradu, tak možná je to naopak tím, že je rada doma:-D. Nena těch cizích zahradách kde jsou různé jiné hračky jsou hrozně spokojeně, ale skutečně za nima doslova lítám jako blázen! Jako velkamala je v pohodě, dneska dokonce byla u sestry sama na zahradě a já byla vevnitr, to se stalo poprvé v životě, takže tu jakoby hlídat moc nemusím, aby se jí něco nestalo, spíš furt něco chce. Takže jedna chce, druhá se někde ničí, je to lítání. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:06

Gatita u nás jsou hezké dny, když je venku hezky:) Zřejmě je naše rodinná pohoda závislá na počasí. Já mám víc energie, oni si venku hezky hrají, odpadá vysvětlování proč nechci být dvě hodiny na hřišti. I toho za ten den víc stihnu. Když je takhle, tak se mi nic nechce, a tím že nikam nemusíme, je ten den dost i ničem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:09

Karja starší je venku hrozně soběstačný, on byl teda snad od roka a půl:) Ale čím dál víc má ty blbé nápady, viz včera ten skok z výšky. Ještě teda chybí vycvičit mladšího;)

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:16

Evaeva No já doufám, že velkamala do těch blbejh nápadů nedoroste. Ona je víceméně opatrná, jen se někdy sebere a řekne třeba, že jde domů nebo ze jde na hřiště a prostě jde no!

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:20

Karja já jsem teď zjistila nedávno, že přibyla v liště u formátování příspěvku nová ikona, panáček, a tím se dá zmiňovat z mobilu!

marieu den, to se podle mě vžije. Mě už to taky kolikrát napadlo, když se nám ten den dařil hodně na pohodu :)

My dneska dali asi tisíc kol pěti různých her, syn šel spát hrozně pozdě a když jsem prosila, jestli zhasne lampičku, začal vzlykat, že si chce ještě zahrát něco před spaním

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:23

Karja tohle už jsem ho naučila, že se musí zeptat, to dělal dřív. On sice nikdy nebyl nějak opatrný, ale pouštěl se do věcí, na které stačil. Mě nevadí, že stráví celou dobu pobíháním ve křoví, ale potřebuju, aby se nezabil:)