Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8662 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 14:43

Mulen tak jsem podlehla panice a objednala jeste jeden par, taky o 2 cisla vetsi. Ale nevim, mezi 30 a 31 je ten rozdil uz dost velky. Tenisky teda uz nemeli, ale ty terrexy jo, a ty by se nam teda taky hodily. Jsem zvedava, jak pochodime

Offline Mulen
5042 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 16:23

Gatita no já taky , Tak dej vědět. Blbý je, že Sportisimo mám celkem z ruky..

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 17:40

rasaNori už si prišla na to, ako donútiť dieťa robiť čo potrebuješ? Ak áno, poraď

Offline Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 18:11

Drobeckovi bude pozitri rok a zub nema zatim zadny. Ale uz asi osm dni jsme ve fazi "zastrelte me", vino uz nepomaha. Z usmevaneho spokojeneho mimina je urvana hystericka priserka, co se bud vzteka, rve a nebo se koji. Vyleze na komodu, ja ji sundam, ze tam sedet nesmi, nasleduje vztekly zachvat, kdy kope a mlati kolem sebe, pak rev a na zaver se mi snazi dostat do vystrihu, aby se pritulila a trochu napila a uklidnila... A za deset minut opakovani. K tomu porad ruce v puse a fnukani, v noci plac. Jestli ani po tomhle ji aspon jeden zub nevyleze, tak uz nevim. Strcit ji do babyboxu mi muz zakazal

Na druhou stranu jsme s ni vcera cely den byli v zoo a tak nadseny a spokojeny jsem to dite jeste nevidela. Ukazovala prstickem na zvirata, povykovala nadsenim. Byla k sezrani. Ani tam nemela cas na fnukani. A pobavila me jedna pani, kdyz nase dite po poledni spalo v kocare, stejne jako vetsina deti okolo, kdyz pri pruchodu kolem nas rekla svemu doprovodu, ze nechape, proc do zoo chodi ti lidi se spicimi detmi

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 18:59

Zuzuli no nejlepší část dnešní návštěvy zoo byla, když jedno dítě spalo a druhé zmizelo v prolézačkách.

My si sedli na lavičku a popíjeli kafe. Malý byl že zvířátek taky nadšený, hladil si ovečky a pelikánům říkal kachny. Ale starší nějak nepochopil, že zoo není les, pořád by lezl přes plůtky, házel kamení do potoka a orvával keře.

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 19:10

Evaeva starsi synovec u kazdeho zvirete vydrzel tak 2 vteriny, a ze jdem dal? Tak mu svagrova rika ze to neni zavod, ze nam u vchodu nezmackli stopky a nezaveleli start...

letfenixa ne. Navic se cely vikend dohadujeme s muzem jak dve paka, a ja mam uz vseho plne zuby... 

Offline Myrtila
5378 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 19:31

Zuzuli Nasemu drobeckovi je 5 mesicu, ale nejakou dobu je to u nas uz taky na "dejte mi vino, nebo me rovnou odstrelte". Uz asi 6 tydnu je plactivejsi, slinta a neco okusuje a chce se casto kojit. Porad se to stupnuje, je videt, ze ho ty dasne opravdu boli, vcera si asi kvuli tomu zacal cucat palec, takze mu ted porad taham ruce z pusy a cpu kousatka, a dneska jsem vzhuru od dvou, protoze se porad mlel a chtel se skoro nonstop kojit. Zub zatim nema zadny, ale jestli mu takhle polezou vsechny, bude to fakt na odstrel - muj

Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 19:33

Evaeva Hihi, přesně, takhle jsme byli v září u Prahy ve Farmaparku a já říkám sambovi, ty jo, tady je to hezký, skoda, že sem nepojedeme někdy sami:-D. Prostě jak říkáš, to hezké prostředí, kafe k tomu:-D. Já jsem minulý týden říkala kamaradce, ze kdybych měla hlídání, tak asi jdeme se sambem na kafe někam na hezké místo, ale rozhodně nemluvíme:-D. Pěkně potichoucku si ho vypít 

Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 19:35

Zuzuli Já je chci vzít taky do Zoo, ale máme to 40 minut a s nima to není jen tak, tak nevím, zda se odvazim sama;-). Ale myslím, že by z toho vypleskly, za celou naši mateřskou éru jsme v opravdický zoo byly jednou, když velkamaly byl rok a čtvrt! To je des. 

Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 19:44

Včera jsme byli s kamarádem na výletě, já, moje děti a on. My takhle občas jezdivame, my jsme přátelé od dětství, holky ho mají radi, a kdo nás zná dlouho, tak se tomu nediví, ale včera už to bylo takový asi divný, obsluha vůbec nechápala, že máme zvlášť lístek, a tím celá ta nepohoda začala, potkali jsme dost jeho známých, který vyloženě votaceli. No co tím chci říct, že mne je to u zadku a doufám, že jemu taky, abysme o něj nepřišli! 

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:08

Karja my jsme byli v zoo naposled když bylo synovi 2,5 roku a zvířata mu byly úplně ukradený. Zajímala ho jen zmrzlina a pískoviště a cesta vlakem

Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:10
Offline Jos
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:10

Myrtila Ja si to vino vezmu sama . Nasemu prvni zub nedavno vykoukl, takze level protivnosti se uz snizil. Ale v puse ma uplnevsechno! Navic ten nas blazen uz stoji u nabytku a vytahuje, na co dosahne. Snazila jsem se to stoupani korigovat,    urcite to neni uplne dobre pro zada a kycle, ale to nejde...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:17

Karja my byli v pražské zoo poprvé, akorát starší byl v necelých dvou s našima. A vlastně loni jsme byli v Liberci. Popravdě největší nadšení bylo u domácích zvířat, bylo tam i klidněji a mohli si je i osahat. Skoro bych řekla, že nějaký větší zoo koutek v okolí je lepší volba, když pojedeš sama. I když holky ty domácí zvířata mají asi hodně okoukané. Ale v Jihlavě je hezká zoo a asi tam není tolik narváno jako v Praze. Vlastně nevím, jak to tam máte daleko. Synovi vyloženě chyběl nějaký prostor, kde by si mohl porýt klackem a tak, příště jedeme na nějaké lesní hřiště:)

Offline dzizisketa
9011 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:18

Evaeva

PPřesně, loni ještě Rosťa v kočárku spával, jakmile nacházel jeho čas, koupila jsem si kafe a na hezké lavičce jsem to zakempila a pohoda. My máme permici, tak jsem s ním chodila sama ve všední dny. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:21

Jos kolik mu je? Dej hlavně pozor, jak si stoupá, stát už ho neodnaučíš. To jsem pořád řešila u staršího. Jinak teda to strkání si věcí do pusy se zuby nemusí vůbec souviset, mladší má v puse pořád něco a to mu už je rok a půl, navíc všechno ochutnává.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:24

dzizisketa no my to máme docela daleko, i když blankou to jde. Ale hlavně mladší spí v kočárku polovinu času, co v postýlce, to se mi nevyplatí:) Ale je to vždycky hrozná pohoda, když se něco takového zadaří. Vzpomínám, jak jsme loni takhle vegetili v ekocentru, starší se rýpal v bahně, paráda.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:25

A ja jsem vzala malyho do automycky a to byl zazitek! Prisel domu, tocil se a rikal Ja sem kaltac! Predtim jsme teda i s jeho maminkou byli v lesoparku, hezky jezdil na kole-odrazedle.

Offline Tabea
8203 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:30

Karja jely byste do Jihlavy? Jestli jo, tak mi to tam přišlo s malým dítětem nic moc, z kočáru nic nevidělo. Ale třeba jsem jen zmlsaná..

Offline Myrtila
5378 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:30

Jos Tyjo, kolik mu je, ja mam tak nejak priblizne v hlave, ze je cca o 2 mesice starsi nez nas syn, takze 7 mesicu?