Mulen tak jsem podlehla panice a objednala jeste jeden par, taky o 2 cisla vetsi. Ale nevim, mezi 30 a 31 je ten rozdil uz dost velky. Tenisky teda uz nemeli, ale ty terrexy jo, a ty by se nam teda taky hodily. Jsem zvedava, jak pochodime![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita no já taky
, Tak dej vědět. Blbý je, že Sportisimo mám celkem z ruky..
rasaNori už si prišla na to, ako donútiť dieťa robiť čo potrebuješ? Ak áno, poraď ![]()
Drobeckovi bude pozitri rok a zub nema zatim zadny. Ale uz asi osm dni jsme ve fazi "zastrelte me", vino uz nepomaha. Z usmevaneho spokojeneho mimina je urvana hystericka priserka, co se bud vzteka, rve a nebo se koji. Vyleze na komodu, ja ji sundam, ze tam sedet nesmi, nasleduje vztekly zachvat, kdy kope a mlati kolem sebe, pak rev a na zaver se mi snazi dostat do vystrihu, aby se pritulila a trochu napila a uklidnila... A za deset minut opakovani. K tomu porad ruce v puse a fnukani, v noci plac. Jestli ani po tomhle ji aspon jeden zub nevyleze, tak uz nevim. Strcit ji do babyboxu mi muz zakazal ![]()
Na druhou stranu jsme s ni vcera cely den byli v zoo a tak nadseny a spokojeny jsem to dite jeste nevidela. Ukazovala prstickem na zvirata, povykovala nadsenim. Byla k sezrani. Ani tam nemela cas na fnukani. A pobavila me jedna pani, kdyz nase dite po poledni spalo v kocare, stejne jako vetsina deti okolo, kdyz pri pruchodu kolem nas rekla svemu doprovodu, ze nechape, proc do zoo chodi ti lidi se spicimi detmi ![]()
Zuzuli
no nejlepší část dnešní návštěvy zoo byla, když jedno dítě spalo a druhé zmizelo v prolézačkách.
My si sedli na lavičku a popíjeli kafe. Malý byl že zvířátek taky nadšený, hladil si ovečky a pelikánům říkal kachny. Ale starší nějak nepochopil, že zoo není les, pořád by lezl přes plůtky, házel kamení do potoka a orvával keře.
Zuzuli Nasemu drobeckovi je 5 mesicu, ale nejakou dobu je to u nas uz taky na "dejte mi vino, nebo me rovnou odstrelte". Uz asi 6 tydnu je plactivejsi, slinta a neco okusuje a chce se casto kojit. Porad se to stupnuje, je videt, ze ho ty dasne opravdu boli, vcera si asi kvuli tomu zacal cucat palec, takze mu ted porad taham ruce z pusy a cpu kousatka, a dneska jsem vzhuru od dvou, protoze se porad mlel a chtel se skoro nonstop kojit. Zub zatim nema zadny, ale jestli mu takhle polezou vsechny, bude to fakt na odstrel - muj ![]()
Evaeva Hihi, přesně, takhle jsme byli v září u Prahy ve Farmaparku a já říkám sambovi, ty jo, tady je to hezký, skoda, že sem nepojedeme někdy sami:-D. Prostě jak říkáš, to hezké prostředí, kafe k tomu:-D. Já jsem minulý týden říkala kamaradce, ze kdybych měla hlídání, tak asi jdeme se sambem na kafe někam na hezké místo, ale rozhodně nemluvíme:-D. Pěkně potichoucku si ho vypít
Zuzuli Já je chci vzít taky do Zoo, ale máme to 40 minut a s nima to není jen tak, tak nevím, zda se odvazim sama;-). Ale myslím, že by z toho vypleskly, za celou naši mateřskou éru jsme v opravdický zoo byly jednou, když velkamaly byl rok a čtvrt! To je des.
Včera jsme byli s kamarádem na výletě, já, moje děti a on. My takhle občas jezdivame, my jsme přátelé od dětství, holky ho mají radi, a kdo nás zná dlouho, tak se tomu nediví, ale včera už to bylo takový asi divný, obsluha vůbec nechápala, že máme zvlášť lístek, a tím celá ta nepohoda začala, potkali jsme dost jeho známých, který vyloženě votaceli. No co tím chci říct, že mne je to u zadku a doufám, že jemu taky, abysme o něj nepřišli!
Karja my jsme byli v zoo naposled když bylo synovi 2,5 roku a zvířata mu byly úplně ukradený. Zajímala ho jen zmrzlina a pískoviště a cesta vlakem ![]()
žluťásek :-D
Myrtila Ja si to vino vezmu sama
. Nasemu prvni zub nedavno vykoukl, takze level protivnosti se uz snizil. Ale v puse ma uplnevsechno! Navic ten nas blazen uz stoji u nabytku a vytahuje, na co dosahne. Snazila jsem se to stoupani korigovat, urcite to neni uplne dobre pro zada a kycle, ale to nejde...
Karja my byli v pražské zoo poprvé, akorát starší byl v necelých dvou s našima. A vlastně loni jsme byli v Liberci. Popravdě největší nadšení bylo u domácích zvířat, bylo tam i klidněji a mohli si je i osahat. Skoro bych řekla, že nějaký větší zoo koutek v okolí je lepší volba, když pojedeš sama. I když holky ty domácí zvířata mají asi hodně okoukané. Ale v Jihlavě je hezká zoo a asi tam není tolik narváno jako v Praze. Vlastně nevím, jak to tam máte daleko. Synovi vyloženě chyběl nějaký prostor, kde by si mohl porýt klackem a tak, příště jedeme na nějaké lesní hřiště:)
PPřesně, loni ještě Rosťa v kočárku spával, jakmile nacházel jeho čas, koupila jsem si kafe a na hezké lavičce jsem to zakempila a pohoda. My máme permici, tak jsem s ním chodila sama ve všední dny.
Jos kolik mu je? Dej hlavně pozor, jak si stoupá, stát už ho neodnaučíš. To jsem pořád řešila u staršího. Jinak teda to strkání si věcí do pusy se zuby nemusí vůbec souviset, mladší má v puse pořád něco a to mu už je rok a půl, navíc všechno ochutnává.
dzizisketa no my to máme docela daleko, i když blankou to jde. Ale hlavně mladší spí v kočárku polovinu času, co v postýlce, to se mi nevyplatí:) Ale je to vždycky hrozná pohoda, když se něco takového zadaří. Vzpomínám, jak jsme loni takhle vegetili v ekocentru, starší se rýpal v bahně, paráda.
A ja jsem vzala malyho do automycky a to byl zazitek! Prisel domu, tocil se a rikal Ja sem kaltac! Predtim jsme teda i s jeho maminkou byli v lesoparku, hezky jezdil na kole-odrazedle.
Karja jely byste do Jihlavy? Jestli jo, tak mi to tam přišlo s malým dítětem nic moc, z kočáru nic nevidělo. Ale třeba jsem jen zmlsaná..![]()
Jos Tyjo, kolik mu je, ja mam tak nejak priblizne v hlave, ze je cca o 2 mesice starsi nez nas syn, takze 7 mesicu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí