Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:30

Evaeva Jo, my tady máme kousek záchrannou stanici, tak pojedeme tam. Tam jsme byli s velkoumalou několikrát, to je fakt na chvilinku no. Do Jihlavy to máme po dálnici něco přes půlhodiny, to se mi samotné nechce právě. Kolikrát zastavuji a tak. A mimo dálnici tak 45 minut, to je zas moc. 

Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:32

Tabea My jsme tam byli víckrát už, i se synovcema jsem tam jezdila a právě mi to přijde v pohodě. Právě pro malé děti taková akorát velikost Zoo, pohled z kočárku jsem teda asi neřešila;-) Ale já byla tak ve 4 celkem:-D. Jihlava, Praha, Hradec,Olomouc;-)

Offline Tabea
8203 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:34

Karja Haha, takhle jsem šla jednou s dětma v létě na koupák, ob osobu za námi byl známý ze školky, jeho manželka s dětma už byli uvnitř. Tak jsem mu rekla, ať jde k nám, že vezmeme rodinnou vstupenku. U kasy čekal známý ze hřiště, který ví, že manžel žije jinde. V areálu pak toho školkovýho známými oslovil, jestli je tu teď za námi na návštěvě a jaký byl let. Dost jsem se zasmála.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:34

Karja to je daleko, abys jela sama, škoda. Mě právě přijde, že starší je vyplesklý z tolika lidí. Navíc ho tam pořád napomínáme, ať nedělá to a tamto.

Offline Tabea
8203 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:38

Karja mě velikost přijde ok, i hezký. Ale měla jsem pocit, že jsem malou pořád jen vyndavala a zandavala do kočáru, protože se s ním nedalo všude. Ale byla jsem tam s dětma jednou a předtím třeba 10 let zpět. Ne-li víc..

Jídlo mi tam teda přišlo strašný. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:40

Tabea v té pražské byl malý taky spíš mimo kočárek, on teda i chtěl chodit. Ale přes ty lidi se s kočárkem těžko dostáváš z těm výběhům.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:41

Starší bol za celý svoj život dva krát v zoo a tri krát na minifarme. Jedine, čo ho zaujímalo, boli preliezačky, bazén a najmä! automaty na kávu, mince a odpadkové koše . Zvieratá úplne ignoruje. Ale mladší sa zdá, že sa o ne viac zaujíma, tak to asi ešte raz skúsime :)

Offline brrr
12380 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:44

Mrakoplas V pražské zoo je jeden výběh africká savana s pasoucíma se žirafama, zebrama a slony. Staršího tenkrát nejvíc zaujal bagr, co jezdil na horizontu.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:45

Mrakoplas automaty na cokoli jsou toptřeba do parkovacího musíš dát ten lístek, pak kartu/peníze a ještě ti vypadne účet, fakt paráda.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:51

brrr to je úplne výstižne

Evaeva ja si pamätám ako ho sambo vzal prvý krát do zoo. Písala som mu ako sa majú a nech pošle fotky. Tak poslal mi tri: 1. syn pri automate na mince. 2.syn pri automate na kávu 3.syn pri smetiakoch

Offline Gatita
8662 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:56

Tak se starsim synem jsem v zoo byla za 5 let jeho zivota asi tak 5x, a to mame zoo 10 minut autem a driv ani nebyla zadna pandemie...ale jeho zvirata vubec netankovala. Az v poslednim roce ho to bavi, ale zas neni ta zoo moc otevrena. A kdyz je, jdem tam se stazenym zadkem.

A musim si postezovat. Pred par dny jsem nacinala novou cistici penu na oblicej, mela jsem ji na vane. A dneska pumpuju a nic! Ze by to melo nejakou souvislost s temi vytahanymi vodnimi pistolemi a opojnou vuni vilinu, ktera se nenapadne linula domem, kdyz tu mel syn navstevu? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 20:58
Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:00

žluťásek my sme boli v zoo len raz, syn mal presne 3 roky. Mali sme kočík, tak sa v ňom zavrel, lebo zvieratá smrdia!

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:03

Kokoska autoumyváreň, to je vec!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:04

letfenixa tvoj syn je riadny typek, ja ho úplne zbožňujem

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:06

letfenixa on se strasne radoval, ze kartace kolem nas tancujou

Offline Potrefenáhusa
38946 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:12

Myrtila náš spřátelenej chlapeček, co je o hodinu starší než naše dítě, se jim taky v postýlce u šprušlí postavil někdy v 7 měsících a už taky obchází, krom toho má plnou pusu zubů (zato žádný vlasy, chichi)

dneska jim je rovnych 10 měsíců  naše dite nespěchá, ale   dny teď tráví prelejzanim mých nohou, lezenim mi na klin tam a zase zpátky, klekanim atak, odcházet se teď od ní nikam moc nedá. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:16

Potrefenáhusa lezení je stejně se všeho nejdůležitější, jen ať hezky lezea deset měsíců je tak akorát, ne? A aspoň nemusíš odstraňovat věci ze stolů a poliček.

Offline Jos
příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:19

Evaeva Myrtila Ano, 7 mesicu a tri tydny. Stoji asi dva tydny. Stoupa kdekoli, v postylce, o nabytek, o me. Dobre leze a sedi, takze se premisti, kam potrebuje. Milionkrat jem ho sundala, ale nema to moc smysl. Uplne nevim, jak je to spravne. 

Online Karja
44851 příspěvků moje polička 25. dubna 2021 21:19

Tabea Jo no, tak nás všichni tak nějak plus minus znají, takze většinou vědí, že on děti nemá. Ale tak co, ono je to prostě ocekavatelny, že ti cizí si to spletou a známí čumej, zvlášť teď, když je málo podnětů:-D. A