Karja Já mám takovou kamarádku, zajímavý je, že jinak je to asi ta nejúzkostnější matka, co znám. Jakože děti furt oprašuje, musí mít teplý jídlo a tak. A pak u nás její cca čtyřletý syn jezdil na terase na odrážedle, kdykoli se přiblížil ke schodům, já vystartuju...ona si tak klidně sedí a říká mi, uklidni se, není blbej!!! Tak jsem se uklidnila a o půl hodiny později z těch schodů zhučel a jeli jsme na šití....a o tři roky později jsem dostala stejný povel a její dcera tady snědla půlku hopíka, přesně jak jsem deset minut před tím předpověděla. Takových příhod s ní mám víc, teda včetně toho, že nám jednou tříletý děti nepozorovaně utekly z domu a hrály si na silnici, ale tam to byla vina obou, to bych si nafackovala!!
Vše o těhotenství a dětech
Garfie ehm, mejm dvěma kamoskam uteklo po čtyřech roční mimino z kavarny až na ulici ... ![]()
Potrefenáhusa No to je hned!!! ![]()
Potrefenáhusa Jsem si teď vzpomněla (ale už jsem to tu kdysi vyprávěla) na kamarádku, co jela s dítětem a s tchýní na výlet....a dítě zapomněly v autobuse! Vzpomněly si na něj až kus od zastávky, naštěstí to byla konečná a dítě spalo na sedačce vzadu, ale řidič prý dost koukal. ![]()
Garfie já se tomu smeju, protože je obe znám moc dobře a umim si to představit v živých barvách
Garfie Hele ale mně se třeba většina blbin stává jen před jednou určitou kamarádkou. Podle mě to přitahujete:-D
Holky mely jit v pondeli obe do skolky a bara ma rymu jak tram a pokaslava... Ja se na to opravdu vykaslu uz![]()
Karja Ty si ![]()
Potrefenáhusa Já je neznám, ale v živých barvách si to dovedu představit taky, protože bych klidně mohla být jedna z nich!!!
Taky myslím, s některými lidmi se člověk kamarádit nemůže, bo by vypadal jak debil.
Potrefenáhusa mne rocni mimino uteklo po ctyrech na parkovisti u hornbachu
postavila jsem ji k autu, abych si na sobe zapla nositko a pak ji honila, uz byla tak o ctyri metry dal, je fakt rychla. Nastesti zrovna nejelo zadne auto.
dzizisketa Ne, to ani ne, to je normální matka, takovej průměr:-D. Ale je to snad souhra náhod, ani ji nevídam často, ale převrátila jsem před ní kočárek do silnice i se spícím ditetem, pak mi jednou chytla osmimesicnj, co mi vyskakovalo z korby a pak mi velkamala odletla z kolotoče, před čímž ona varovala. No vlastně já ji viděla naživo třeba tak 10krat dohromady:-D. Takže to je slušná bilance.
Pinot Noir ja som vynimka potvrdzujica pravidlo, pamatam si kopu veci co sa tyka prveho roka syna ale sestonedelie a vlastne asi prve dva mesiace po porode mam v uplnej tme. Nepamatam si nic, minule sa ma kamaratka pytala, ze ci sa nebojim ake to bude a ja som jej popravde povedala, ze pre mna teda ako keby to bolo uplne prvy raz
. Podla mna moje podvedomie sa mi ozhodlo, ze ma donuti zabudnut aby eom sa odhodlala mat dalsie dieta, lebo viem, ze som mala pocit, ze to je najhorsie obdobie v mojom zivote, ale to je tak vsetko.
Se starsim ditetem nulova ochrana, snad jen zaslepky do zasuvek jsme meli. mramorovou sosku nam rozflakala dospela navsteva, ne dite
. Starsi byl na sebe opatrnej, nikam nelez, odnikud nepadal. Mladsi je uplne jina liga, ten si je dost nebezpecny, treba si pritahl zidli z vedlejsi mistnosti (neumel ani chodit!) a dostal se na kuchynskou linku. Kdyz jsem prisla, prohraboval se nozi, a vedle bublala polevka. Mohl to byt takovy prusvih.
Tobě bych extra přála, aby druhé dítě bylo jiné než to první. Já byla u druhého smířená s tím, že to, co jsme přežili s prvním, zvládneme ještě jednou a ono to bylo úplně jiné. Narodilo se nám dítě, které krásně usínalo a spalo i přes den. Až druhý rok je zlomový a trošku se nám holčička mění před očima, ale to už jsme zase mnohem dál (a těšíme se na její školkovou docházku
).
dyndatiez som pripravena prezit si s druhym to co s prvym a zvladnut to. Idem konecne vyuzit institut materskej a minimalne pol roka po porode mienim nerobit vobec alebo len minimalne, robotu miesto mna preberie muz. A mienim si ulahcit vsetko co ponde, takze celodenna strava objednana mijimalne na cas sestonedelia a upratovacie služby to istia. Ach a zatrhnem navstevy v sestonedeli, to bude ulava.
DrowRanger to je skvělý plán, od A do Z! ![]()
DrowRanger tenhle plán chválím ![]()
a když jsem v tom chválení, smekám před Albi, kde nám skutečně bez jakéhokoli sebemenšího zádrhele vyměnili Albi tužku za novou, i když účet jsem od ní nikdy ani neměla účet a už byla dávno po záruce. To jsou služby zákazníkům
fakt mě to potěšilo!
DrowRanger
vyborny plán!
DrowRanger super si si to naplanovala, prajem k tomu pohodovejsie miminko nez bolo prve, aby si si to mohla aj uzit ![]()
Boli sme na kontrole na očnom a je to dobré, netreba okluzor ani cvičenie, stačí nosiť okuliare, dokonca aj dioptrie stále pasujú. Syn zatiaľ nemá vyvinuté 3D videnie, čo nemá zhruba polovica ľudí - o tom som v živote nepočula. Obmedzuje ho to v tom, že nebude môcť byť pilot
a že nie je vhodné s ním ísť do 3D kina, čo je nevhodné aj pre mňa, takže to 3D videnie nemám vyvinuté zrejme ani ja.
V utorok ideme na výtvarnú!!!
Po tomto víkende sa divím, že mi tá hlava ešte nepraskla. A od zajtra máme plnú školu, takže hluk v škole, hluk doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY