Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:02

brrr

Podle mě to ofiko jako skaut ještě nejde. Toto je takový výlet že se domluvili tři tatove, že půjdou s dětma do prirody. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:09

Balení mi nevadí, vypilovali jsme ho, žádné velké přípravy už, na pár nejdůležitějších věcí mám check list, další zapomenuté věci bychom buď mohli koupit na místě, nebo se bez nich obejdeme.

syna vedeme  k samostatnosti, je skaut a je na nej docela spolehnutí, samozřejmě po nem ještě kontroluju, ještě je malej. Největší fail jsem nakonec jednou způsobila ja, když jsem mu vzala staré (malé) lyžařské kalhoty, měly stejnou barvu jako ty nové

ale občas mívám noční můru, ze mám být za pul hodiny na letišti a sbaleno nemám vůbec! 

Offline Kokoska
34862 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:19

Tulipe tu cestovni muru mam taky, vsichni nekam odchazeji se sbalenymi kufry a ja nevim, kde co mam, casto ani ten kufr. 

Offline brrr
12330 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:20

continuity Jasně, tak to je jiná, nějak jsem pochopila, že je to oddílová výprava.

Offline brrr
12330 příspěvků moje polička 02. května 2020 11:21

Když byli kluci menší, tak jsem musela korigovat počet hraček, ať nevozíme úplně všechno :-) Teď vždycky naházím rychle do tašky nějaké karty, dacani si vůbec nevzpomenou.

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:06

Na konci kvetna mame jit na svatbu, dneska volali svatebcani jestli bychom pripadne byli schopni nevzit sebou starsi dite... Jako jo, akce 100 lidi a tak a navic ty rousky no to bude labuzo:D

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:09

U nás skaut taky nejede, s táborem na začátku července se prý počítá. Zatím jsem synovi balila já, tedy jakože společně. Ale 90% věcí přiveze čistých, úplně zbytečná práce to balení

Jinak nesnáším balení, i když jsem už vytrénovaná. Ale stejně pak strávím nejvíc času úvahama, co kdyby a přidávám hromadu blbostí. V tomto jsem nepoučitelná. Naopak vybalování je krátký proces, s tím se nemažu, klidně ten večer všechno vybalím, nahážu do pračky... Ovšem mužovo zavazadlo, klidně někde stojí nevybalené týdny... až mně to samozřejmě nedá

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:11

Nesnasim balenivybalovani mam rada,udelam hromadky a vsechno peru.....

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:18

Zarinya

Vybaleno je hned, všechno někam patří, špína se vypere. U balení se musí přemýšlet, to bolí

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:18

Zarinya Aj ja. Balenie neznášam, pranie mi nevadí. Tiež nakôpkujem a pračka perie.

Offline Potrefenáhusa
38793 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:19

Pinot Noir já dělám seznamy

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:22

Potrefenáhusa já už taky. Zvlášť, když jedeme na víc dní k našim, jde jsme celý den u nich, ale na spaní se přesuneme k sestře o pár km dál. Takže abychom tam pořád netahali věci tam a zpět, některé potřebujeme dvakrát. Plus ty potřeby se s rostoucími dětmi pořád mění.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:28

Pinot Noir my cestujeme dost, tak uz pri tom baleni idem automaticky, premyslat moc netreba, len s tymi deckami to hrozne dlho trva, zabalit troch a este otazkami kontrolovat samba, lebo ten si vzdy daco dôležité zabudne .

Ale som si spomenula, ze v dobach mladi ked som cestovala raz za uhorsky rok, som sa tak tesila, ze som balila kludne aj tyzden dopredu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:31

Pinot Noir milacka

Pinot Noir presne!Tohle,tamto budu potrebovat,do spravny tasky to dat+ja mam proste pocit ac jezdim do civilizace,ze potrebuju vsechno.jo,neumim a nebavi me balit,strasne moc.

Offline Kokoska
34862 příspěvků moje polička 02. května 2020 12:40

My sice jezdime vetsinou tak na tyden, 10 dni, ale stridaji se treba hory a mesta, pocasi nejiste, navic se porad stehujem, dva dny na jednom miste jsou spis vyiimka. Takze kufr nesmi byt moc tezky, ovsem bytelne boty do prirody zas odmitam nosit ve meste, destnik v lese je mi na nic, tak i plastenku a nepromokavou bundu, vsechno musi byt po ruce, aby vecer stacilo hrabnout na jistotu a rano to rychle sbalit... fakt to vybaleni doma uz je to nejmensi.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. května 2020 13:05

to je spis do priznani,ale.....ja balim i memu muzi.

A jeho mam sbaleneho raz dva u sebe se muzu zjancit....

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 02. května 2020 13:42

No nejhorší je balit na podzim/ na jaře, kdy je každou chvíli jinak a potřebuju mít oblečení na teplo i zimu. K tomu boty, a hned mám věcí jak v létě na týden

Ale připomnělo mi to situaci, kdy jsme byli u kamarádky a její muž se chystal do sauny.  To bylo pořád - máš ručník, máš tohle, máš tamto? Přiznám se, že jsem nechápala. Mě osobně by nikdy nenapadlo se zajímat, co si bere manžel sebou, tak je snad svéprávný ne?  A být na jeho místě a někdo takhle vyslýchat mě, tak ho pošlu někam, že nejsem snad pitomá

Ale třeba to bere jako projev lásky a péče

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. května 2020 13:55

Ignis alebo ho uz dobre pozna . Ja sa tiez mojho pytam lebo inak polku veci zabudne.

Ja: nezabudni si zbalit uterak (priklad)

On: aha, vidis!

Neskor, ked uz ma tasku tasku zbalenu na chodbe:

Ja: a ten uterak mas?

On: Hiii nemam 

A takto sa niekedy opytam aj tri krat a furt to nema . Proste na to nema bunky asi.

Offline Kokoska
34862 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:01

Mrakoplas nebo spoleha na tebe, ze myslis za nej. Zkus ho jednou nechat odejit bez rucniku, priste si vzpomene.

Online continuity
42962 příspěvků moje polička 02. května 2020 14:02

Mrakoplas nemá, nemá, utrie sa do trička.

Chlap si nemusí zvládnuť zbaliť všetko, zvlášť do zalesackeho zrubu, ale musí sa vynájsť v každej situáci.