Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2026 13:29

Myrtila dvoje bačkory na rok máme pokaždý

Offline Myrtila
5621 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 13:35

rasaNori Ta spotřeba bot je fakt strašná u nás je ranní družina jinde než odpolední, takže by měl mít ještě jedny přezuvky na tu ranní, na to už fakt kašlu, bude tam jenom někdy, tak mu vždycky sbalím do kapsy slipstopy. 
A další tenisky na vnitřní sport, to si bude nosit ty ze školy, jednou týdně to zvládneme pohlídat. 
Evaeva U nás fakt troje, a to teď na září jsem kupovala nové dokonce ob číslo, strašně mu teď poskočila noha. Sandály nosil asi 3 týdny, než bylo potřeba je vyměnit za větší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2026 13:47

Myrtilatvoji kluci jsou celý větší, co si pamatuju, ne? 

Tenisky na tv budeme mít dvoje, už jen proto, že šance, že by je přinesl v den, kdy má cvičení je naprosto nulová. A taky je nechci furt mýt. Takže má jedny do tělocvičny ve škole a jedny na kroužek a na tv venku. Ty se potom změní na boty do tělocvičny na kroužek. V družině nemůže být ráno naboso? Tak to dělali u nás ve školce, když ještě není otevřená třída toho dítěte, ale jen scházecí.

Sandály nepřeměřuju

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 13:53

Evaeva z my zlusenosti se maly keeny projeví zničehonic totálně sedřenýma nohama

Offline Myrtila
5621 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 13:58

Evaeva Jj, ten starší je štíhlý a hodně dlouhý, bude mu na podzim šest a boty má teď cca 32. Mladší vypadá, že bude menší, jinými slovy tak průměrně vysoký, ale nohu má ve stejném věku stejně velkou, jako měl ten starší.

Offline Zuzuli
3932 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 14:12

Evaeva ja je nastesti stihla objednat, ale sokovalo me, jak rychle mizely

Offline Pinot Noir
30266 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 14:12

R. už má nohu 37, za chvíli už si můžeme půjčovat boty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2026 14:33

Potrefenáhusa to oni snad neměli nikdy z ničeho.

Offline MPLee
3064 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 15:57

Potrefenáhusa Evaeva jomy jsem letos nakoupila já. Tenisky se vzorkem jsme důkladně otestovaly na horách a jsou super, na zimu mám Tyhle Joma s membránou  na kkboty měli slevu 30%, tak to šlo. 
Zuzuli já si pochvalovala, jak jsem minulý týden objednala backory a ze to mam z krku. Tak dneska jsem je vyzvedla. Nejen, že jsem ani u jednoho netrefila velikost. Dcera si orala kozene sandaly od EF, cerne se zlatyma hvezdama. Ale 29 je mala a dost siroka kolem paty, 30 nikde nemaji. Jine ef backory nechce, ze jsou moc detsky, tak jsem zkusila objednat froddo zlaty sandaly a budu se modlit... a hlidat na vinted ty se zlatyma hvezdama. Synovi jsem sice obratem objednala vetsi, ale stihnul roztrhnout takovy ten spojovaci plastovy pasek, takze nevim, jestli mi ty male vrati

Do toho jsou oboum uz velmi tesne keeny, ale to uz asi budu ignorovat, salovky jsem koupila vcera. Dcera si moc preje zase zlate celorocky a pry tenisky s membranou nestaci a k satickam se ji nehodi ja si asi otevru vlastni prodejnu bot, to se fakt neda. A to pravdepodobne syn bude v zime nohou mimo vsechny preskace, co mame v zasobe a ani podedene lyze jim nesednou, ze po 3 letech vyrostli z rukavic, kukel i helem a potrebujeme novou autosedacku

jediny, co me nakonec tesi je fakt, ze uz mam pripravene 4 ikea tasky plne malych a vyrazenych veci na podzimni swap, tak ze to brzo prestane prekazet doma. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:10

MPLee já ale právě potřebuju nepromokavé na období jaro až podzim. A to bohužel nemají. Ale ty keeny jim letos všem promokly, přitom ani nedělali žádné nepřístojnosti

Offline MPLee
3064 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:12

Evaeva tak to mají naši už několik sezon viking veme

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:18
Reakce na MPLee:

Potrefenáhusa Evaeva jomy jsem letos nakoupila já. Tenisky se vzorkem jsme důkladně otestovaly na horách a jsou super, na zimu mám Tyhle Joma s membránou  na kkboty měli slevu 30%, tak to šlo. 

jsou krásný, ale k nám radši něco vic omyvatelného

Offline letfenixa
11007 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:28

Karja L tiež potrebuje tenisky na telesnú, vzpieral sa nákupu, takže nám ostal budúci týždeň. Vymýšľal s prezuvkami, ale vždy som povedala, že bude mať sandále, a zdá sa, že je s tým zmiereny. Aj tak neviem aké iné by nosil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:35

MPLee když oni mají bohužel dominantní palec, takže potřebuju nějaké co nejméně zkosené. A taky chci nulový drop. Moc požadavků prostě

Offline letfenixa
11007 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:37

L má 32-33, ale stále je na dolnej hranici rastovej krivky, hlavne že rastie

Letné tenisky neviem aké sú, nosí sandále a teraz v Chorvátsku najlacnejšie slapky z Pepca, kúpené vlani o 3 čísla väčšie, teraz už len o 2

Offline Myrtila
5621 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 16:43

MPLee Teď byly, možná ještě jsou, zimní věci na zalando lounge, právě mi přišla zimní bunda pro staršího

Jinak těm našim žížalám šiju, letos mě čekají mimo jiné 4x oteplováky a nějaké merino věci, no už jsem začala, mám komplet podzimní softshellky pro oba, teď ještě před poslední dovolenou potřebuju nějaké slušné kalhoty, buď je to malé, nebo děravé na kolenou. Zkoušela jsem koupit, ale starší je prostě mimo tabulky a to šití oblečení pro mladšího už se sveze s tím, pro něj naštěstí potrebuju doplnit jen sem tam něco, co po starším nepřežilo. 

Offline dzizisketa
9095 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 18:38

Evaeva 

Neměla bys prosím odkaz nebo obrázek těch Head tenisek?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2026 18:52
Offline Aranel
6789 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 20:16

MPLee A jak se posunují úvahy o škole?

Offline MPLee
3064 příspěvků moje polička 19. srpna 2026 23:05

Aranelno zatim jdme se asi shodli, ze objedname konzultaci v PPP, obehneme nejake dny otevrenych dveri, ale ja bojuju za hory velmi a muz vlastne nebojuje proti... proste pro deti je detsvi v krkonosich raj Vime to oba, jen nas zivi prace manzela v Praze a je vuci nemu dost nefer mu deti sebrat. Takze to zkusime nejak vybalancovat a uvidime. Treba nas nejaka prazska skola presvedci, ale zivotnim stylem zapadame vsichni spis do hor