Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:33

A je to tady nakažlivé, dneska mi malamala zdrhla přes přechod. Což je stále jeste ta lepší varianta. Ale stejně jsem z toho taková zarazena, dítě stojí klidně, já ji držím a najednou je na druhý strane, jak se jí to jako fyzicky povedlo.....

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:48

žluťásek Tabea 

Simvás, nedávejte sem ty díry, ať to nechytnem od vás!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 22:53

Evaeva cha, dnes sme šli k mame na obed. Nieže sa malý šprajcol (karma jedna) ale sa aj hodil o zem. V žltej bunde. Podotýkam, že sneh zmizol a ostalo blato. Tak som ju u mamy umyla a dala vysušiť. Za hodinu sme šli domov a znova. Umyla dom druhý krát. Aby to nebylo málo Antone Pavloviči, tak večer sme šli zase von. To mi pripomína, že som ju zabudla oprať a ráno pôjde von v špinavej. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:06

Mrakoplas Moji chodí ve špinavém běžně, to bych fakt prala po každém. Každý mají jednu "slušnou" bundu, tu udržuju čistou. Běžné oblečení na ven nebo do školky peru jen občas. Mimochodem tu slušnou bundu má starší taky žlutou, zrovna jsem si říkala, co mě to jakom popadlo

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:08

Evaeva jako oni sú špinavi tiež furt, ale toto bolo celé blatove, vrátane nohavíc, to sa fakt nedalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:09

Mrakoplas jo, to chápu

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:40

Resch díky moc zato očkování. No víš co, když bude dítě podle maminky, tak ji může největší promiskuita chytnout kolem 30

Přijde mi to prostě brzo, asi jsou děti, kde je to potřeba, ale táto na to zatím nevypadá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 23:56

continuity já teda musím říct, že mě překvapilo, že to má tak krátkou tu účinnost. Pokud je to deset let, tak to končí v 23?! Moc si ani nepomůžeš, když to odsuneš k 15 rokům.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 03:13

Uf,ty noční polobdely pohybový aktivity batolat jsou narocny, teď spi na čtyřech a já čekám, kdy už ponekolikaty zase vyrazi vpřed...

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 06:56

Potrefenáhusa  Taky mam ted za sebou uz nekolikatou takovou noc. Od tri se mele a otaci, sem tam vyrazi smerem, kam mu zrovna smeruje hlava. Dneska mi pred sestou dal celem ranu pod oko, chvilku kvuli tomu plakal a ted zase spi. Ja jsem z toho vseho ale uz tak probuzena, ze neusnu, takze dalsi noc, kdy jsem od tri vzhuru

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 07:21

Karja no, spave dieta sa nekona, od osmej do stvrtej spala 3x30 minut a o stvrtej som sla zobudit muA aby ma vymenil. Ten ju nejak zazracne uspal okolo 4:45 a spi doteraz, neda sa mi ju zobudit ani na kojenie . Uz v nemocnici mala spave okno od tej jednej, ale vcera to bola sila, ooakovala som si mantru, ze uz len 5 tyzdnov a bude po sestonedeli .

999 a tak az do tej noci to bolo vsetko ok, ona cez den aj dost pospala, len teda potom neapala v noci, som zvedava kedy sa to otoci.

Evaeva dakujem, viem, ze bude lepsie. Musim nejak zmenezovat aby sa mi podarilo zdriemnut cez den.

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:00
Reakce na Karja:

Pinot NoirA možná nám chce říct, že s tím Titanicem to nakonec bylo úplně jinak..... Je vážně šikovnej! 

Takže v létě do Stockholmu na Vasu co? Je to drahy koníček, ale furt lepší než někde honit tornáda:-D 

​No, to je pravda. Zní to víc jako dovolená.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:00

DrowRanger vitaj v mojom svete

Ale teda po tvojej zázračnej rade, nedávať decko večer, v noci spáva veľmi dobre (ďakujem ti veľmi pekne za túto radu), ale cez deň je to čistá bieda. Od ôsmej rána do ôsmej večera spi tak 3x po 30 minút, niekedy ani to nie a je hore už po 15 minútach.

Držím palce, nech sa ti podarí pospať cez deň 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:19

betsey ono to denne budenie je laradoxne tiez z preunavy, ale to sama vies, tam je kazda rada draha, ked ona by aj spala v tom kociari ale s Alicou sa neda ist von. A co som ti prosim ta poradila? Nech to zaplikujem aj u seba potom .

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:45

DrowRanger asi nedávať vitamín D večer. Ale tiež som to najprv čítala ako "decko" . A držím palce nech sa to usadí a sa vyspíte.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 09:48

DrowRanger Mrakoplas jaj, no diakritika

Áno vitamín D nedávať večer. V tú ranu nočné bdele niekoľko hodinovky úplne ustali

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:34

Mrakoplas betsey jaaaj, nedocvakava mi . Tak som rada, ze to zafungovalo, je super ked je riesenie obcas taketo jednoduche.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:36

A teda som doma druhy den a uz mam vycitky, ze sa nevenujem starsiemu, som sa s nim nestihla od rana ani pohrat a to vstal o siedmej .

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:52

DrowRanger prosím te, pohrát jsme se taky ještě nestihli ani my, teď tu dite jeci, ze mu pes sežral kus chleba, kterej mu sama nacpala do huby...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. prosince 2021 10:53

DrowRanger hlavne si nič nevyčítaj, viem, že je to ťažké, mňa to trápi doteraz. Čo skúsiť zapojiť do starostlivosti o bábätko ak bude ochotný. Aj vlk sa naje, aj koza ostane celá :))