Vari vejce mi nevadí (akorát pak lovím skořápky), ale k masu bych je nepustila.
Vše o těhotenství a dětech
continuity já ty nože nechávala hodně na nich, ukázala jsem jim to jednou dvakrát, takovéto krájení, kdy jim vedeš ruku, mi přišlo mnohem nebezpečnější. Takže spíš je vždycky upozorním, že je to ostré a ať dávají pozor na prsty. Ale staršího už to nebere a mladší ukrojí tři kolečka okurky a jde od toho.
Evaeva crinkles jsou super, akorát to u nás nikdo nejí.
To je obecně s pečeným sladkým. Mám tady vánočku od pondělí! Naštěstí Kabát, ta docela vydrží.
continuity jo, tak se sladkým tu problém není
ale já zas tolik nepeču, abysme to furt nejedli
pár minut právě bez dětí a nejlíp i bez myšlenek na ně,
hehe, tak na tohle bych ti doporučila autoskolu a myslím, ze je to jeden z hlavních duvodu, proč jsem nakonec zacala po 15 letech od získání ridicaku řídit i přes dvě malý děti v autě
hodina a půl kondicek, kdy jsem si na děti vůbec nevzpomnela, to byl totiž naprostej ráj a rizeni mi přestalo připadat jako maximální stres !!!!
Evaeva continuity jo,já chápu, ze tu koordinaci a zacházení s ostrými předměty se musí naučit, ale já to v ty kuchyni proste nedávám, nuz ve 3 letech si neumim představit vůbec, stačí mi, jak zachází s tím vlnkovacem, ona je u toho hrozne nesoustredema a zbrkla a sice to chce dělat, ale zajima ji to jen napůl
Vari já nechávám míchat sekanou a nandavat do formy, ale přesně, jak ta lžíce zapruzi a syrový maso s vejcem letí někam pres celou kuchyň.....
Veď sú ešte pomerne mali Potrefenáhusa Vari , postupne budete pridávať. Rozklepnut surové vajce som učila až teraz v 7 rokoch. A surové mäso môže chytať len v rukaviciach.
letfenixa Jj, ale já prave nic přidávat nechci!!!!!!!![]()
Pinot Noir čokoľvek doma robím, malý je pri mne, čiže by som musela mat niečo mimo domu. 2 minúty od domu mám jogovňu, tak už čakám, kedy bude v puberte a nebude chcieť tráviť čas so mnou.
Potrefenáhusa raz má výtvarnú a raz vedecký krúžok, čiže mám čas pre seba !!!
Potrefenáhusa náhodou, keď sme teraz robili pernicky na halloweensku oslavu, robila som len s váhou a sporakom. Cesta som sa ani nedotkla.
letfenixa já mám koníčky poklidný a domácí a jsem na ne strašně mrtvá, když to večer natlacime do posteli, jsem rada, ze hned neusnu. To se predpokladam zlepsi, až trochu vyrostou.
jinak my máme to společný hobby chodit do přírody a na kafe a to se dá dobře i s nima. Ten zbytek bude doufám na rade zas pak
Potrefenáhusa mladší je v kuchyni taky zbrklý a nesoustředěný, ale právě se mi osvědčilo to, co na hřišti - nechat tu zodpovědnost na něm. Každopádně společné vaření není povinnost.
Žádné koníčky doma moc nepěstuji, mně vyhovuje někam za nimi vyrazit, takže čekám, až k tomu zase dozraje doba.
Evaeva no mne ta zodpovědnost vzhledem k možným následkům krájení přijde porad neadekvátní k tem 3 rokům (u našeho ditete)
letfenixa Na syrovy maso bych si nejradsi rukavice brala i ja! :-D
Ale vzhledem k tomu, ze junior ted chytil sedmou nemoc, takze nas ceka jeste minimalne tejden doma a zacinaj mi dochazet napady na indoor aktuvity, mozna dojde i na spolecny vareni :-D. A to se modlim, aby to mala chytla co nejdriv a ne az na konci inkubacni doby, dva tejdny doma nepreziju!
Prosimvas ja sem ten vycet cetla asi pred 2 dnema a ted uz znova ne a rikam si co silite, dyt vetsinu veci delame vsichni ne, klid. Tak sem si to precetla znova...
a vzpomnela jsem si, ze vlastne beru antidepresiva a tim padem jsem si z toho vzala jen asi 5% a zbytek vytesnila
takze moje rada by byla: zvol si vhodnou medikaci![]()
711990 Já jsem hlavně myslela, že ten příspěvek je myšlený ironicky. Děsí mě, že by to bral někdo vážně.
brrr jj taky sem to tak brala, jakoze nekdo to posbiral ze vsech profilu a internetu a dal to dokupy jako "jedinej moznej navod"
brrr tak Jasne, ze je to myšleno ironicky, ale jsou to všechno témata, který se v ty jedny bubline (kterou já sleduju) opakujou opravdu porad dokola
Ja taky zadny extra konicky nemam. Rada ctu, ale to je pasivni cinnost, navic me u toho deti nikdy nevidi, protoze tomu davam vzdy jen chvilku pred spanim. Pak chodim behat, plavat, ale to jsou spis takovy zdravotni ritualy. Jinak to mam stejne jako Potrefenáhusa priroda, kafe
. Ale deti me jakoby u niceho zajimavyho nevidi, nic doma nedelam a nemuzu je nic naucit. Neumim sit, na zahradu jsem taky leva, na nic nehraju, kreslit neumim...je to skoda, protoze deti by know how nasaly hned. Jsem rada, ze aspon muz neni uplne levej a neodhani kluky, kdyz neco opravuje nebo kuti. To pak jen cumim, co ti kluci umi, uz davno si treba ten starsi umi poradit s kolem, nahodit retez, diagnostikovat defekt a tak. Ja nad tim koumala, on to mel za minutu vyreseny. Tak skoda, ze ho neco nemuzu naucit i ja:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články