Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 24. července 2018 17:17

Hele je mozne ze se male zvedla tim ze leze a sedi i potreba spanku?

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 24. července 2018 17:18

rasaNori neptej se uzivej si to, ona si zvykne a zas bude na svym.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 24. července 2018 17:20

continuity takze hej:D

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. července 2018 17:26

rasaNori 

Je to možný, někde od týhle doby to taky pozoruju. U nás to konečně znamená aspoň jeden spánek za den, ale i za ten jsem ráda.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 24. července 2018 19:39

viktorka_od splavu Mně je jasný, že jste psala o sobě, ale ono je občas něco těžko nevztáhnout na sebe, zvlášť když něco takovýho neslyšíte poprvý, kde to navíc na vás přímo mířený je. Ale mrzí mě, že jsem na vás tak vystartovala, pardon. Já se s tím normálně v reálu vypořádávám dobře, jen tady mi to zrovna tady (nevím proč) prostě zabylo líto.

K tomu dotazování - mně tohle nikdy nevadilo, s tím souhlasím s Mutziputzi ohledně těch tabu, na normální dotazy jsem odpověděla normálně, na rytí, že mám už nejvyšší čas a podobný kecy, většinou něco ve stylu, že s tím souhlasím a ať to řeknou "těm tam nahoře". Co mně osobně vadí víc, je naopak takový to opatrný našlapování a významný mlčení  na tohle téma, což je strategie, kterou bohužel zaujali někteří naši dětní kamarádi, s kterýma jsem se o tom vždycky otevřeně bavila (ještě když pak zjistím, že si infoirmace, jak to s nám je, zjišťují jinde).

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 24. července 2018 19:43

Zina jo, mně to je fakt líto a je mi jasný, že to je těžký, ale jak říkáš, to "chození kolem horké kaše" mi přijde horší:-(

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 24. července 2018 19:46
Reakce na MP Meri:

betsey Gratuluju. A zazivam novy pocit lehke zavisti, ze uz to mate za sebou 

U chteni deti jsem vzdycky doufala, ze to prijde samo a v pravy cas. A prislo. Proste nastala takova ta faze - oukej, takze zivot. Je to fajn. Dobra prace, chlap, zazemi. Všechno zvladam, cestuju, mam konicky, cas na kamarady, hospody. Na vsechno, co chci. A pak jsem si zacala rikat - a co dal? To je jako vsechno?  Nezvladla bych tak nejak ehm... vic? (To vic berte obrazne, nemyslim si, ze deti jsou vic, nez nedeti). A najednou mi predstava toho, ze muj zivot bude dalsich 10, 20, 50 let takovejhle (objektivne skvelej!), prisla uplne desiva. Asi jsem proste chtela vyzkouset neco novyho, nejakou vyzvu. Dokazat si, ze i ja na to mam  Mozna to neni spravna motivace, ale u me to tak bylo. Takze viktorku s tim casem uplne chapu, jak to myslela.

Co me prekvapilo bylo to, ze vyber partnera nakonec hral mnohem mensi roli, nez jsem si vzdycky predstavovala. 

​jako bys psala o mne!presne si pamatuju ten vikend,kdy mi doslo,ze muj zivot je tak dokonaly,ze je na case do toho hodit vidle...

Ale taky si uvedomuju,ze jsem k tomu dospela sama.mela jsem kamaradku,ktera se v patricnem veku vdala,do roka zpusobne otehotnela a pak me 4 roky zasobovala odstrasujicimi pribehy tech "co to nestihly".to vse v dobe,kdy jsem fakt nemela myslenky...jako myslela to asi dobre,ale moc jsem nechapala,proc mi to cpe.

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:00

Me mladsi dite ma v oblibe vajgly. Pokazde, kdyz nejaky potka, stoji u nej a ukazuje, dokud nereknu VAJGL. Dokud to nevyslovim, odmita se hnout. Vajgl pomalu na kazdem kroku. Vcera i dnes mi ruply nervy a hulakala jsem na nej VAJGL, VAJGL, VAJGL, ANO, TO JE TAKY VAJGL! NO netusim, co si o me lidi mysli. Hystericka matka asi.

Myslela jsem, ze me po tydenni "dovolene" na chate s celkem peti detma uz nic neprekvapi (2dny z pobytu brutalne chcalo, takze zavreni v baraku), ale ocividne jsem se mylila.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:05

tv po prodlouzenem vikendu s dvaceti detma, nebo tydnu na lyzich se sesti (z ceho jenom dve byly moje), jsem sla domu spokojena, ze vsude je to stejny, mnohdy i horsi a ja tedy muzu byt v klidu. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:06

tv promin, ale to je bozi:D zive si predstavuju jak rves VAJGL VAJGL

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:06

tv 

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:12
Reakce na continuity:

tv po prodlouzenem vikendu s dvaceti detma, nebo tydnu na lyzich se sesti (z ceho jenom dve byly moje), jsem sla domu spokojena, ze vsude je to stejny, mnohdy i horsi a ja tedy muzu byt v klidu. 

​Dvacet??? A pravdu mas urcite v tom, ze vsude je to minimalne stejny. V tom jsem v klidu, ale prijela jsem domu mirne vyrizena.

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:15

711990 Mohučanka  Jako nesmejte se! Vite, kolik se toho vali po ulicich? On mel obdobi, kdy jsme v knizce o autech musela vyjmenovat vsechny kola, ktere tam byly. A ze jich tam bylo! Ale ty vajgly, to je mnohem horsi. Ja se drzim, drzim a najednou BUCH! A je to..vite kde.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:20

tv dvacet je super pocet, cely vikend o nich nevis (a dost nervu usetri, pokud clovek puntickarsky netrva na nejake vecerce). predpoklada to teda deti takoveho stari, ze uz to zvladnou samy po schodech.

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 24. července 2018 22:28

continuity Petilety uz je samostatna jednotka, o tom jsem vubec nevedela, ale dvoulety na me dost visi, po schodech sice vylezl, ale neslezl. Kamaradka tam mela dvoulete a sedmimesicni dite, to jsem ji fakt nezavidela, byla z toho dost unavena. Uvidime pristi rok, snad to nebude tak narocne.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. července 2018 23:05

tv Pardon  dcera zas teď má univerzální odpověď na všechno Nenenenene! Ne! Ne! Ne! a to i když něco opravdu chce. 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 24. července 2018 23:07

tv Pardon, ale to je boží 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. července 2018 23:20

Mohučanka 

Tohle teď máme taky, ne a zavrtí hlavou, i když chce... A umí to ne krásně vyslovit s hned několika intonacemi, což se o jiných slovech teda říct nedá.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. července 2018 23:21

tv 

Vajgl je ještě dobrej, by se mohl chytit i něčeho horšího. Nedopalek už jsi zkusila? 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. července 2018 23:31

dynda přesně, vrti hlavou, ječí nenenene a přitom ke mně "letí" pro to, co ji nabízím ... křupku, meloun, pochovat...