Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 17:13

Zaplevelím to i tady Kdo máte rádi ty alpské dovolené, tak fakt doporučuju, asi nejhezčí dovolená s dětmi. Kluci sbírali nějakou dětskou hikovou výzvu, některé ty vrcholy nebyly žádná sranda. V Hinterglemmu je asi nejhezčí hřiště, co jsem kdy viděla, bylo tam všechno - voda, velké prolézačky, malé, kuličkodráha, písek s dopravníky a bagry, krásné záchody a kiosek. Na každém vrcholu je menší hřiště, což nám úplně vyhovovalo a samozřejmě i pár dětských stezek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 17:17

Zaplevelím to i tady Kdo máte rádi ty alpské dovolené, tak fakt doporučuju, asi nejhezčí dovolená s dětmi. Kluci sbírali nějakou dětskou hikovou výzvu, některé ty vrcholy nebyly žádná sranda. V Hinterglemmu je asi nejhezčí hřiště, co jsem kdy viděla, bylo tam všechno - voda, velké prolézačky, malé, kuličkodráha, písek s dopravníky a bagry, krásné záchody a kiosek. Na každém vrcholu je menší hřiště, což nám úplně vyhovovalo a samozřejmě i pár dětských stezek.

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 25. července 2026 18:59

Evaeva 

Ty ses ptala na tu Třeboň, že? No upřímně my na to hřiště kápli úplně náhodou, zpáteční cestou k autu. Bydleli jsme v kempu v Jindřiši a kvůli psovi hodně chodíme na vycházky a výšlapy spíš než na městskou turistiku. Ale v Třeboni můžu doporučit záchrannou stanici, není nijak extra, ale mají tam vydru a dvě super lišky a družnou ukecanou vránu. A moc rádi chodíme v Třeboni na výšlap do lesa směrem na Majdalenu, jsou tam různé stoky a cesty křižující se v pravém úhlu, vede tam modrá a zelená a částečně žlutá turistická trasa z města. 

Jinak v té oblasti máme rádi Borkovická blata a Jindřišské údolí. A zase jezdí úzkokolejka, a o prázdninách ve středu, pátek a v sobotu jednou denně i v páře.

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:08

Tady je výlet Jindřišským údolím z Jindřiše do Malého Ratmírova a zpět pak úzkokolejkou. Za 21 korun pro dva dospělé, jedno platící dítě a psa ?

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:29

dzizisketa na tech kolmych cestach u Majdaleny jsme kdysi dobre zabloudili na kole, sjeli jsme mimo znacky a navigace co mel muz na kole si nejak nevedela rady. Nechybelo moc a nasli by nas po letech sezrany od komaru

Offline Karja
44726 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:42

dzizisketa Hahaha, my jsme tuhle platili jednu zastávku vlakem, přímou čarou 2 km 60 Kč:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 19:50

dzizisketa jasně, díky.

My budeme mít kola a má být horko, takže žádná extra městská turistika nás taky nečeká. Ale na kolech ujedeme tak 25 km, takže nějaké odpolední cíle se hodí. Ten výlet na vlak vypadá jako něco pro nás