Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 17:13

Zaplevelím to i tady Kdo máte rádi ty alpské dovolené, tak fakt doporučuju, asi nejhezčí dovolená s dětmi. Kluci sbírali nějakou dětskou hikovou výzvu, některé ty vrcholy nebyly žádná sranda. V Hinterglemmu je asi nejhezčí hřiště, co jsem kdy viděla, bylo tam všechno - voda, velké prolézačky, malé, kuličkodráha, písek s dopravníky a bagry, krásné záchody a kiosek. Na každém vrcholu je menší hřiště, což nám úplně vyhovovalo a samozřejmě i pár dětských stezek.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 17:17

Zaplevelím to i tady Kdo máte rádi ty alpské dovolené, tak fakt doporučuju, asi nejhezčí dovolená s dětmi. Kluci sbírali nějakou dětskou hikovou výzvu, některé ty vrcholy nebyly žádná sranda. V Hinterglemmu je asi nejhezčí hřiště, co jsem kdy viděla, bylo tam všechno - voda, velké prolézačky, malé, kuličkodráha, písek s dopravníky a bagry, krásné záchody a kiosek. Na každém vrcholu je menší hřiště, což nám úplně vyhovovalo a samozřejmě i pár dětských stezek.

Offline dzizisketa
9095 příspěvků moje polička 25. července 2026 18:59

Evaeva 

Ty ses ptala na tu Třeboň, že? No upřímně my na to hřiště kápli úplně náhodou, zpáteční cestou k autu. Bydleli jsme v kempu v Jindřiši a kvůli psovi hodně chodíme na vycházky a výšlapy spíš než na městskou turistiku. Ale v Třeboni můžu doporučit záchrannou stanici, není nijak extra, ale mají tam vydru a dvě super lišky a družnou ukecanou vránu. A moc rádi chodíme v Třeboni na výšlap do lesa směrem na Majdalenu, jsou tam různé stoky a cesty křižující se v pravém úhlu, vede tam modrá a zelená a částečně žlutá turistická trasa z města. 

Jinak v té oblasti máme rádi Borkovická blata a Jindřišské údolí. A zase jezdí úzkokolejka, a o prázdninách ve středu, pátek a v sobotu jednou denně i v páře.

Offline dzizisketa
9095 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:08

Tady je výlet Jindřišským údolím z Jindřiše do Malého Ratmírova a zpět pak úzkokolejkou. Za 21 korun pro dva dospělé, jedno platící dítě a psa ?

Offline Kokoska
35470 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:29

dzizisketa na tech kolmych cestach u Majdaleny jsme kdysi dobre zabloudili na kole, sjeli jsme mimo znacky a navigace co mel muz na kole si nejak nevedela rady. Nechybelo moc a nasli by nas po letech sezrany od komaru

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 25. července 2026 19:42

dzizisketa Hahaha, my jsme tuhle platili jednu zastávku vlakem, přímou čarou 2 km 60 Kč:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 19:50

dzizisketa jasně, díky.

My budeme mít kola a má být horko, takže žádná extra městská turistika nás taky nečeká. Ale na kolech ujedeme tak 25 km, takže nějaké odpolední cíle se hodí. Ten výlet na vlak vypadá jako něco pro nás

Offline rasaNori
8900 příspěvků moje polička 25. července 2026 21:45

No to jste mě moc nepotěšily, ona je na sebe pyšná, že si ji vybrala a trenérka tvrdí že je ideální materiál, ale ta náročnost bude asi drsná. Naštěstí to má od školy 3 zastávky tramvají, což dá brzy i sama. A když to nepůjde, tak to holt nepůjde...

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 25. července 2026 23:44

Evaeva continuity Jako absolutní nehoral se chci zeptat, jestli je dobrý nápad jet do Schladmingu, jak hlásí na příští víkend ty tropy.....Program je klasickej s dětma, lanovky, hřiště a koupání, žádné velké tůry. My můžeme jet teoreticky kdykoliv v srpnu nejsme vázáni na tento termín, takže nerada bych jela vstříc nějakému mordoru, navíc doma máme normálně příjemně. Jen děti se tedy hrozně těší už a desetkrát deně čelím otázkám na dovolenou:D:D:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. července 2026 23:48

Karja haha, já bych jela právě proto, že tady budou tropy Jako bude to otravné, ale míň než v nížině. Ale samozřejmě, na slunci bude vedro, těch pár stupňů dolů zas takovou roli nehraje. Túry asi žádné extra dělat nebudete, tak to bude stejné jako tady, bych řekla.

Online continuity
44168 příspěvků moje polička 25. července 2026 23:56

Karja

já do hor v případě veder utíkala pravidelně. Rozdíl Bratislava - Nízké Tatry byl třeba 7 stupňů, takže 32-25 je pro mne dost rozdíl + plus tam často fouká. Ale nevim jak vysoko budete, pokud není inverze a to v létě není, tak na každých 150 výškových metrů ti to uděla -1C. 

Offline Karja
45143 příspěvků moje polička 26. července 2026 00:22

Evaeva continuity No víte co, my máme doma příjemně, já moc před vedrem utíkat nemusím, to není takové, že se budu péct v Praze nebo tak....takže vubec nevim vlastně:D

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 26. července 2026 06:00

Karja my prijemne nemame, jak se to šplhá k tem 40, je to uplne nesnesitelny i tady. I kdyz se snažíme dum co nejvic ochladit větráním v noci (nemáme klimatizaci), po par dnech uz je hrozny vedro i uvnitř, ven se da vylézt až večer (ale i tak bylo minule jeste v 10 večer dost strašný vedro), jestli bude někde místo 40 jenom 30, neváhala bych ani minutu. 
dite ma primestak v lese, snad to tam nějak přežije 

Offline Janulik03
20532 příspěvků moje polička 26. července 2026 08:42

Ešte k tým tréningom. Vnuk je od 4 ročníka na športovej škole, hrá futbal. Po škole hneď je tréning, kde idú teda spolu futbalisti, večer ho beriem na. "Povinné zápasy" každý víkend sa konajú vždy v inom mieste, to má na starosti môj muž. Je to náročné časovo, finančne aj teda nejaké tie prasknuté kostičky, natiahnuté svaly prebehli. Ale vôbec by to nešlo, keby na to boli decká sami. Malý je v Tom dobrý, postúpil do A skupiny, baví ho to.

Minule vraví svojej matke

Vieš mami, s dedom máme taký vzťah,ako s nikým iným. To sa nehnevaj, je to parťák, chalani ho berú, lebo je frajer. On vozi nás, my chodíme pozerať zas keď chodí lietať. Vieš to už je tak.

Bolo to milé a sama sa dojala keď mi to spomínala .

Takže má to zmysel

Offline Janulik03
20532 příspěvků moje polička 26. července 2026 08:44

rasaNori budete to mať náročné,vale ak by mohla časom chodiť aj sama a bude ju to baviť, tak to bude fajn, ale náročné to je hodne. Malá je teda šikovná 

Offline Janulik03
20532 příspěvků moje polička 26. července 2026 08:46

dzizisketa vy máte tie výlety vždy také fakt dobré. A Bonnie je moja srdcovka

Online brrr
12482 příspěvků moje polička 26. července 2026 09:03

Nám teď shodou okolností přišel rozpis tréninků na srpen. Každý den, dvakrát dvoufázově. To znamená hodinu atletika na stadionu, 2,5 hodiny pauza a 1,5 hodiny vlastní trénink v hale. V pracovní době, takže odvozy padají. Mhd je to vždycky tak na hodinu cesty. Tohle bude náročný logistický oříšek.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. července 2026 09:30

Karja jo, já si myslím, že ta hlavní výhoda je, že tam jsou chladnější noci, což u vás taky. Jasně, že je tam chladněji, ale zase nahoře to slunce peče, pocitová teplota je vysoká. My teď měli podle informací na vrcholu ve stínu asi 8 stupňů, což na slunci bylo na kraťasy. Podle mně chybu neuděláš, ale zázraky nečekej. Já bych jako Pražák neváhala, u vás to bude šul nul, ale mordor to nebude, to bych se nebála.

Offline rasaNori
8900 příspěvků moje polička 26. července 2026 11:06

Já se teda bojím dvou věcí, že když ji nepodpoříme, tak nám to vyčte, no a že nebude zvládat školu...teď už bude mít 2x týdně 5 hodin, začínají až 8:40.

Offline Potrefenáhusa
39254 příspěvků moje polička 26. července 2026 11:50

rasaNori tak tou školou by to šlo docela podmínit, ne? 
Ja si k tomu teda ještě představuju ty zabitý víkendy harcovanim po soutěžích