euridike díky, kouknu na to
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Jj, bez teplot půjdou. Dneska asi ještě ne, z té větší tečou hleny snad i z uší!
Karja Chudák! Staršího se to taky drží, takhle poctivou rýmu už dlouho neměl. Na čerstvém vzduchu se i líp dýchá.
Nemáte některá slevové kupóny na Feedo nebo Alza - Pampers v rámci těch Marianne dnů? Přemýšlím jestli bych nenakoupila konečně v rámci svého notorického nenakupovani neco pro budoucí mimino;)
Muslik Alza 2021Marianne25cz je to i na nuk a huggies
FEEDODM25
U obojího píšou na vybrané produkty.
Evaeva A dáváš klukům nějaké kapky? Velkamala už odmítá tu mořskou vodu, tak jsem myslela, že bych ji střelila něco silnějšího prostě jenom jednou na noc, když spí:-D. Ale tece ji to, ale stejně mluví hrozně nosem a je toho fakt plná, ji to leze i očima snad.
Karja naše doktorka nám doporučuje nasivin, dělají kapky i sprej, ten mi přijde lepší, ale kapky nakapeš i ve spánku (vyzkoušeno za vás:)). Máme pro děti od jednoho roku. Když ho při rýmě stříknu mě, cítím velký rozdíl, ale oni teda v noci chrochtají pořád. Je to teda na uvolnění nosu, ne na takovou tu vodovou rýmu.
Evaeva Kapky myslíš, že jsou lepší na tajné noční podání? Mně právě ta Vincentka sprej na tohle nenápadne podání funguje
Karja nasivin má kapky že ten aplikator vypadá stejně jak ten sprejový a myslím že ten by šel dát ve spánku, ale je potřeba ho tak cenťák zasunout do nosu
Karja mně se zdá taky lepší sprej, i na tajné noční podání. Naležato sice nestříkneš dvakrát po sobě, musí se mezitím znovu odstříknout vzhůru, ale kluci spí na břiše nebo na boku, s kapkami nemám šanci. My máme dětský Olynth nebo Nasivin.
Evaeva mooc děkuju!
Karja ja mám zas pocit, že ten sprej im to tak neuvoľní ako kvapky, tie stecu hlbšie, ale nutno dávať poležiačky. Dávam aj na vodovu nádchu, aby im to v noci nezatekalo. Raz pred spaním a mladšiemu ešte tak okolo jednej v noci, keď sa zobudí a nemôže zaspať. Tých cca 5-6 hodín to má účinok. Cez deň nedávam. Ja na nasivin nedám dopustiť, to je naša základná výbava detskej lekárničky.
Karja já vlastně sprej ve spánku nikdy podat nezkoušela, jen ty kapky, syn se bránil jen loni krátké období.
Díky moc všem. Já jsem jinak tým ,,nic nebo Vincentka,, ale to tak na běžné rýmy a nic k tomu. Teď je potřeba to fakt dostat pryč! Dík moc;-)
Karja nechci ti brát nadšení, ale já jim dávám, co lze, vincentku, sprej, sirupy, čaj a žádný zázrak se nekoná. Doufám, že jim to trochu ulevuje od příznaků, ale léčbu to asi moc nezkracuje:(
Karja já dávala sprej Nasivin i ve spánku a cajk. Jinak na rýmu fakt pomohl sinupret sirup, ale u nás to není problém.
Mohučanka No u nás nechtěla nic vyměnit ani za bonbony! A to je co říct, ona sladkosti má hrozně ráda a já ji je domu teda nekupuji, pouze takové ty suché sušenky:-D. Řekla mi ,,ty bonbony si nech, tohle já teda nechci a nebudu,,. Hrozny. Ale daří se mi do ní dostat aspoň tu cibulovou stavu, ale jakým stylem....předstírám že je to moje, a že si může jen ochutnat a pak ji hubuju, že si vzala moc. No komedie stará.
Mohučanka ten sinupret můžu dát, i když jim ta rýma odtéká? Mají takovou tu žlutou, hustou (pardon)
Evaeva hele asi si raději najdi příbalový leták, nerada bych radila nějak blbě. Já si na něj vzpomněla asi po 5 dnech Nasivinu a pomohl témeř hned, rýma nebyla zabetonovaná, ale pěkně barevná teda byla ![]()
Mohučanka díky, já to zkusím, syn už to má šest dní a zlepšení úplně mini. Bohužel ten leták si úplně nedokážu přeložit, tam se píše o zánětu vedlejších dutin nosních:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY