Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 13:20

euridike díky, kouknu na to

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 14:13

Evaeva Jj, bez teplot půjdou. Dneska asi ještě ne, z té větší tečou hleny snad i z uší! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 14:28

Karja Chudák! Staršího se to taky drží, takhle poctivou rýmu už dlouho neměl. Na čerstvém vzduchu se i líp dýchá.

Offline Muslik
581 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 17:46

Nemáte některá slevové kupóny na Feedo nebo Alza - Pampers v rámci těch Marianne dnů? Přemýšlím jestli bych nenakoupila konečně v rámci svého notorického nenakupovani neco pro budoucí mimino;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 18:18

Muslik Alza 2021Marianne25cz je to i na nuk a huggies

FEEDODM25

U obojího píšou na vybrané produkty.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 18:25

Evaeva A dáváš klukům nějaké kapky? Velkamala už odmítá tu mořskou vodu, tak jsem myslela, že bych ji střelila něco silnějšího prostě jenom jednou na noc, když spí:-D. Ale tece ji to, ale stejně mluví hrozně nosem a je toho fakt plná, ji to leze i očima snad. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 18:47

Karja naše doktorka nám doporučuje nasivin, dělají kapky i sprej, ten mi přijde lepší, ale kapky nakapeš i ve spánku (vyzkoušeno za vás:)). Máme pro děti od jednoho roku. Když ho při rýmě stříknu mě, cítím velký rozdíl, ale oni teda v noci chrochtají pořád. Je to teda na uvolnění nosu, ne na takovou tu vodovou rýmu.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 18:53

Evaeva Kapky myslíš, že jsou lepší na tajné noční podání? Mně právě ta Vincentka sprej na tohle nenápadne podání funguje

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:05

Karja nasivin má kapky že ten aplikator vypadá stejně jak ten sprejový a myslím že ten by šel dát ve spánku, ale je potřeba ho tak cenťák zasunout do nosu

Online Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:06

Karja mně se zdá taky lepší sprej, i na tajné noční podání. Naležato sice nestříkneš dvakrát po sobě, musí se mezitím znovu odstříknout vzhůru, ale kluci spí na břiše nebo na boku, s kapkami nemám šanci. My máme dětský Olynth nebo Nasivin.

Offline Muslik
581 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:13

Evaeva mooc děkuju!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:22

Karja ja mám zas pocit, že ten sprej im to tak neuvoľní ako kvapky, tie stecu hlbšie, ale nutno dávať poležiačky. Dávam aj na vodovu nádchu, aby im to v noci nezatekalo. Raz pred spaním a mladšiemu ešte tak okolo jednej v noci, keď sa zobudí a nemôže zaspať. Tých cca 5-6 hodín to má účinok. Cez deň nedávam. Ja na nasivin nedám dopustiť, to je naša základná výbava detskej lekárničky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:26

Karja já vlastně sprej ve spánku nikdy podat nezkoušela, jen ty kapky, syn se bránil jen loni krátké období.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:29

Díky moc všem. Já jsem jinak tým ,,nic nebo Vincentka,, ale to tak na běžné rýmy a nic k tomu. Teď je potřeba to fakt dostat pryč! Dík moc;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:33

Karja nechci ti brát nadšení, ale já jim dávám, co lze, vincentku, sprej, sirupy, čaj a žádný zázrak se nekoná. Doufám, že jim to trochu ulevuje od příznaků, ale léčbu to asi moc nezkracuje:(

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:33

Karja já dávala sprej Nasivin i ve spánku a cajk. Jinak na rýmu fakt pomohl sinupret sirup, ale u nás to není problém.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:46

Mohučanka No u nás nechtěla nic vyměnit ani za bonbony! A to je co říct, ona sladkosti má hrozně ráda a já ji je domu teda nekupuji, pouze takové ty suché sušenky:-D. Řekla mi ,,ty bonbony si nech, tohle já teda nechci a nebudu,,. Hrozny. Ale daří se mi do ní dostat aspoň tu cibulovou stavu, ale jakým stylem....předstírám že je to moje, a že si může jen ochutnat a pak ji hubuju, že si vzala moc. No komedie stará. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 19:47

Mohučanka ten sinupret můžu dát, i když jim ta rýma odtéká? Mají takovou tu žlutou, hustou (pardon)

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 14. zaří 2021 20:06

Evaeva hele asi si raději najdi příbalový leták, nerada bych radila nějak blbě. Já si na něj vzpomněla asi po 5 dnech Nasivinu a pomohl témeř hned, rýma nebyla zabetonovaná, ale pěkně barevná teda byla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2021 20:13

Mohučanka díky, já to zkusím, syn už to má šest dní a zlepšení úplně mini. Bohužel ten leták si úplně nedokážu přeložit, tam se píše o zánětu vedlejších dutin nosních:)