Malenge To musíte k Hefaistovi :-).
Vše o těhotenství a dětech
continuity no malé to vždycky sedne na hlasivky tak skoro nemluví (ten klid
)ale taky jen rýma a trochu schvácenost.
My navíc víme že C to nebude. V neděli byla na PCR kvůli kroužkům![]()
Rhaenys Jak já zavidela kamaradce, když její stejně starej chlapeček ležel v kočárku, prdel a spokojeně se usmíval a já tlacila prazdnej kocar s ditetem v satku, protože do kočárku ten den vůbec položit neslo
MPLee hustý, naše dite v tomhle veku leželo na brise a hrabalo rukou v kosicku, ani se ještě neplazilo, schválně jsem se divala na videa.
je moc sikovna!
ja o odrazedle ještě ani neuvazuju, zatím ani nestojí bez opory
edit: máme u kamarádky deponovany pukylino
Potrefenáhusa na odrážedlo by měla chodit. Nevím, jestli to pukylino není menší, naši kluci odrážedlo zvládli až v roce a půl, chodili už tři měsíce. Já se zrovna koukám po tom puky, líbilo by se mi pro mladšího, ale je dost drahé na to, že už dvě odrážedla stejné úrovně máme:)
Evaeva jo, já vim, na ty kycle to taky prej není úplně dobrý, já počítám, ze ta chůze bude tak na Vánoce, takže odrazedlo nejdriv na jaře/v létě
Evaeva to naše slíbený puky je tak po 10 dětech a furt je v pohode, asi je to držák
Potrefenáhusa jo, na jaře to bude ideální. Oni na tom že začátku spíš stojí než jedou:) Já počítám s tím, že bych ho pak zase prodala, ale stejně, my už dvě odrážedla máme, takže tohle by bylo jen na pár měsíců než do nich doroste. Musel by ho prodávat někdo poblíž.
Evaeva to puky nevím, ale pukylino je strašné těžké.
Jako je super, dítě nikam nespadne, fakt stabilní, ale váží snad 5 kg. To není nic, co se nosit déle než pár metrů, když se dítko někde sprajcne, je to problém. Tu motorku jsme používali i jako přibližovadlo, ale na tomto jsme jezdili jen kolem baráku.
continuity Váží 3,5 kg stejně jako všechny tyhle kola bez šlapek. Přes zimu počítám, že budeme ještě hodně používat kočár, tak to hodím na něj. Už mám praxi od staršího:)
Evaeva no ale Pukylino není alternativa kola bez šlapek, ale těch čtyřkolových nebo trojkolových odrážedel pro batolata, ne? Mně teda taky připadalo těžké, vlastně jeho oblibu nechápu, těžký, neohrabaný bazmek.
Pinot Noir ani na zahradu bez přilby? (Mrk mrk)
zrovna jsem na ten náš úhor samej drn a vymol koukala, ze tam si teda moc nezajezdi na ničem
Tak už je chorá aj mama. Som rada, že som v pondelok mužovi povedala, nech sa deponuje k mame.
Potrefenáhusa úhory a drny ale mají nejradši! Po rovině je to nuda. ![]()
Potrefenáhusa My na zahradě taky nemáme žádnej chodníček nebo dlažbu a jako velká škoda. Nechce sambo ještě do jara něco udělat?:-D. Jako fakt je to u nás vůbec nebaví, přitom na návštěvach fakt jen vyměňují stroje a hodně se tim zabaví.
Jinak já jsem s fyzio řešila, po tom roce veku, že malamala nechodí, ale jezdí na odrážedle (byla zima, takže jen doma na takovem tom širokém autíčku), ale říkala že zase tolik to nevadí. Ono když se na tim projede doma asi je to taky něco jinýho než když s tím jede někdo třeba na nákup a tak;-).
Pinot Noir nekecej, naši jenom dlažbu! Po trávníku vůbec. Jsou asi moc zmlsany.
Potrefenáhusa Já ji jen sleduju s otevřenou pusou. nezlobila bych se, kdyby trochu zpomalila
Ale asi ji nedonutíme. Jinak na odrážedlo jí nechci posadit dřív, než bude sama stabilně chodit, ale to do konce ledna asi i dá. Už se naučila zvedat do stoje bez držení a bez opory taky chvilku postojí. A když ne, tak odrážedlo počká ve sklepě. Ale muž cyklista se těší, že ho dostane k narozeninám, tak proč ne.
Karja my dlažbu nemáme, nemají na výběr
. Ale zase trávník máme jak kobereček, to je pravda. Ale stejně je nejvíc baví drápat se s tím na terasu, tj. na schodek a zase dolů. Ríša, jak u toho furt mele, si jednou ukousne jazyk.
Karja chodnicek máme a je rozhodne lepší než blba mokra trava
letfenixaTak snad tomu uniknul! Naše babička taky začíná být nemocná, děda to měl minulý týden, tak ten snad bude toto kolo imunní.
Jinak teda jako malamala rve jak tur, to tady všichni víme. Kupříkladu dnešní ráno vypadalo tak. Že jsem se jí od 5 do 6 aktivně věnovala, hlavně aby nevzbudila velkoumalou, takže jsem ji měla nonstop na sobě na klíně, jedly jsme, hrály jsme si, konejšila jsem ji. Po šesté se vzbudila velkamala, takže jsem naznala, že mám i druhé dítě, o které se musím starat -rev. Ale tak asertivně jsem ji to při tom revu vysvětlila, a zachovávala klid (samozřejmě jen já) Pak jsem naznala, že mám taky domácnost a taky děti budou mít v poledne hlad, takže jsem začala něco dělat, chvilkama to rvounovi vysvětlovala a stale zachovávala klidný stav, což samo o sobě bralo dost energie. Během těch rvacich 20 minut přišel děda zachránit situaci, ještě mu za ten rvaci rok nedošlo, že se snaží marně, ale tak za dvě minuty už toho měl dost a odešel. Pak uz každému klid dochází, takže jsem malémale řekla, ať si rve jak chce, ale že já to poslouchat nebudu, a šla jsem nacpat prádlo do pračky a při té příležitosti zavřela dveře a řekla, že tam budu sama v klidu, ať si brečí na chodbe. Přišla moje máma, otevřela dveře se slovy ,,nebreč,mamka tam je, až si to dodělá, ona té bude chovat,,. Řekla jsem že vůbec, až přestane brečet. Pak jsem šla do kuchyně dodělat velkémale snídani a máma ji zvedla a podala mi ji do náručí. Jako k čemu tohle je??? Že prej nechtěla aby plakala! Boha jeho, jsme ztraceni všichni!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY