Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:41

S tím že věčně to blití nebude mám teď takovou negativní zkušenost.  Oba celkem dost kašlou, takový ten mokrý dávivý kašel a příšerka která nebyla blinkací miminko se z toho kašle pozvracela jen jednou trošku, zatímco krtek, který jako mimino blil až do cca 7 měsíců , zvrací z toho kašle i několikrát za den. Resp. přes den to jde, ale jakmile v noci leží, tak je to hrozný,  poslední jídlo musím dát minimálně 2 hodiny před spaním, žádné mlíko na uspání, ani v noci, jinak okamžitě při prvním kašli jde všechno ven.

Online Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:46

Sairon kluci při rýmě a kašli blijí oba

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:47

Sairon aj, chudák malý, to musí být nepříjemné, ale upřímně, ne ze bych se mu divila, nekdy mám taky pocit, ze při tom kašli vyplivnu bud plíce nebo obed  tak ať je brzy lip!

Online Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:52

Rhaenys mám úplně stejnou zkušenost jako 711990 Průběh jako u ABKM, plus velký problém dělala vajíčka, dieta dost pomohla, ale víc blicí byl pořád. S přibývajícím objemem příkrmů se to zlepšovalo a nakonec vymizelo.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:53

Pinot Noir to je ale něco strašného nedělám nic jiného než že peru chrániče a potahy matraci a povlečení. A to jsem pořád ješte nebyla schopna si vybrat sušičku,takže je to tu všude rozvěšené. Včera už jsem objevila systém jak tomu předejít a byl klid a dneska večer mu muž dal místo čípku nurofen v sirupu a už zase můžu prát.  Navíc u něj to není ani slyšet, takže já po každém nočním zakašlání ho kontroluji jestli nespí v tom poblitém. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:54

Rhaenys Můj syn byl taky blicí a taky měl silný gastrokolický reflex (vždycky jsem musela přebalit po kojení), trvalo to dost dlouho. Radu nemám, nám pomohl až čas. Jedna věc mě napadá - pozor při přebalování, spousta rodičů je zvyklá zvedat nožičky nahoru (stlačuje se tím ale bříško), ale zvlášť pro blicí miminka je důležitý nožičky spíš zhoupnout do strany, aby ses dostala k zadečku, ale to asi víš.

Pleny všude, měla jsem jich asi 30 a prala je snad každej den. Zrovna dneska jsem si uvědomila, že mi tu zabírají místo a většinu uložila, konečně mám místo na zimní oblečení. 

Online Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:56

Karja já jsem teď na sebe při ryme pouzivala sterimar baby, co jsem měla doma v mimini lékárnicce a nikdy nepouzila a bylo to super, muzu doporučit. 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:57

Tyjo, šla jsem si postěžoval, že synovi zas vyskočila teplota a nikdy se z tech nemocí nevyhrabem. Ale tady se zrovna blije, no tak děkujem pěkně, rádi si necháme svejch 37 a zas jdu rychle pryč

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:57

Sairon Chudák malej! No my jsme jim teď oběma mlíko vysadily, ale tak jsou už velké! Právě kvůli tomu, jestli je to víc nezahlenjje. Včera sambo ztratil trpělivost a volal máme...nedostává se mi zase smajlíka... a společně stanovili léčebny postup.No tak mlíko jim nedávame a překvapivě nějak spolupracující, zatím souhlasí s veškerou nasazenou medikaci, i tím hnusnym Sinupretem. 

Online Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:58

Len těch plen se ale nezbavuj, se samostatným jezenim jako když najdeš! 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 16. října 2021 22:58

Potrefenáhusa Tak já to dám kdyžtak sobě. Já to mám teda prošly chvíli...ale však to nemůže projit ne? Já si dávám teď vždy když mi začíná rýma tu konvičku a dobrý teda! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2021 22:59

Malenge ta svatba, ajaj!

Sairon to zní dost děsně, chudáci. Mladšího to naštěstí opravdu přešlo, teď kašle jak sjednaný, ale nezvrací.

Online Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 16. října 2021 23:00

Karja taky myslím, ze na tom nemá moc co projít. Konvicka taky skvělá a tohle tu rýmu taky dobře uvolnilo

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. října 2021 23:02

Karja když on zas jak mu není dobře tak moc nejí, takže mu to mléko nechci brát, ale má ho prostě přes den.

Sinupret mi oba jí ochotněji když jim do toho rovnou nakapu i Fenistil.  Jenže teď jim dávám na noc Prothazin a zapomněla jsem se zeptat jestli můžou k němu i ten Fenistil nebo ne,tak ho radši nedávám. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2021 23:03

Karja ten sterimar mám pro dospělé a to teda protáhne dost, Vincentka je slabý odvar:) Musím si pořídit taky tu konvičku, zase mám zadní rýmu. Mladšímu jsem teď taky vysadila mlíko, ale žádný efekt nepozoruju, kromě toho, že na mě pořád křičí Kakao! 

Online Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 16. října 2021 23:03

Sairon ježiš, to je hrozné . To u nás není takový masakr, starší si to odbyde jednou, dvakrát v den, kdy je rýma nejsilnější, mladší teda víckrát, přesně jak píšeš v kombinaci s tím večerním mlíkem, ale není to takový hardcore.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 16. října 2021 23:05

žluťásek Taky chudák malej, ten s tím teda zápasí. Já už jsem si jako říkala, přemítala, kde jsem udělala chybu, že jsou zase nemocný, že je blbě oblíkám, prochladly mi, šly jsme pozdě domu....no a pak mi psala kamarádka, že její kluk, kterej chodí věčně nabalenej jak pumpa to má zase taky, tak jsem taková klidnější, že z teplotního diskomfortu to není a nemůžu za to. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 16. října 2021 23:08

Evaeva Ten prohazin jsme museli dávat včera. No jasně, to už se zeptej, však to je obojí i na předpis ne? To už musí být člověk opatrnější. 

Sairon 

Edit: Jo bylo to pro sairon....

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 16. října 2021 23:09

Evaeva starsi vnuk jako mensi nejak nesnasel mliko (uz se to upravilo) a moc mel a ma rad cokoladovy maly sojovy piticko Alpro. Tak to kakao by to mohlo nahradit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2021 23:10

Karja to bylo asi pro Sairon