Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Karja
44924 příspěvků moje polička 28. srpna 2026 19:34

Také máme seznamy ode dneska, nic mě tam nastesti nepřekvapilo;-).

Ale co mě překvapilo a stále asi bude, jsou prostě ti naši ucitele. Tento týden jsem byla ve škole něco zadministrovat, ten dcery učitel je tak příjemnej, milej, chytrej, mě to vždycky úplně vyrazi dech, když se s ním bavím, mne to úplně dojalo, když jsem šla domů, jaký máme obrovský štěstí, normálně se mi chtělo brečet:D. A druhej den šel na školní akci sambo, taková zahradní sešlost a přišel domů a říká mi, mně se se chce úplně brecet z těch učitelek, jak jsou skvělý. Takže my jsme měly takovej dojatej večer ten den:D

Online Vari
2230 příspěvků moje polička 28. srpna 2026 19:42

Karja Ja se včera dojala u e-mailu od jejich paní učitelky, normálně jsem měla slzy v očích :-))).

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 28. srpna 2026 19:44

Karja to vám moc přeju a přála bych to tak všem dětem a jejich rodičům.

Online Karja
44924 příspěvků moje polička 28. srpna 2026 19:47

Gatita Jo, já to tak taky říkám, že bych to fakt přála všem dětem. A říkala jsem sambovi, že kdyby mi před lety, treba když jsme se stěhovali, někdo řekl, že deti budou mít takovéhle ucitele, tak bych mu řekla, že ne, že to je blbost, ze to není možný, aby se stalo:D. Tak aby to ještě vydrzelo;)

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 28. srpna 2026 20:28

Karja pochopila jsem to tak:) 
U nás udělal terno starší syn, už jsem se tu víckrát rozplývala. Ono se to rozsype na druhém stupni, budou jiní učitelé i složení třídy, ale říkám si, že každý rok je dar a kvalitních prvních pět tříd je hezký základ do života. A mám stažené půlky, aby i mladší syn měl slušnou školu. Já teď slyšela od známých pár zkušeností (z jiných škol) a bylo mi z toho do breku, chudáci děti.  Mně z toho bylo regulérně šoufl, když jsem si na místě těch dětí představila mého mladšího, jak ho někdo pranýřuje za každou chybu