Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. října 2021 08:09

Karja mne tu moja kycha a smrka tiež už týždeň zasa, ale teda u nás som je dosť možné, že to je zo slabého obliekania. Ona ma každý deň hysak na tému tenké ponožky, plus tie jej jedine milované tenisky.. No nedobra kombinácia, keď je vonku tak 10 stupňov. Aspoň ze čapicu je ochotná nosiť. A sinupret chodí pýtať stále, toho by asi celú fľašu vypila

Ale teda aspoň vdakabohu nezvracia

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. října 2021 08:21

Inak asi úplne najviac sa pri novom mimine teším na to, ako mu oblečiem čo ja uznam za vhodne a nebude mi do toho kecať

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. října 2021 08:30
Online Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 17. října 2021 08:35

betsey Ríša taky nosí tenisky. Ne proto, že by na tom trval, ale protože já jsem škrt a nic jiného jsem nekoupila.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. října 2021 08:42

Pinot Noir len my sme na severe a na kopci, obvykle je tu fakt dosť veľká zima a fuci nepríjemný vietor, inak proti teniskam nič nemám. Predvčerom som aj ja mala zimnú bundu a capicu a teda tenisky, ale to preto, že sa nevládzem zohnut a na nohy mi bola poriadna zima 

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 17. října 2021 08:51
Reakce na Vari:

Potrefenáhusa Taky tlapkam, mne se ted chlapecek zvladnul dvakrat brutalne poblejt v aute behem pulhodinovy cesty k doktorce. Byla jsem vdecna za respiratory, pac jsme blitkama smrdeli vsichni ctyri. A to nemluvim o tom, ze po bliti cislo dva mi doslo jeho nahradni obleceni, takze do nemocnice dorazil v obleceni sve sestry, ktera ma o cislo mensi velikost. Fakt rodinka jako ze zurnalu.

​ještě že tu sestru má..

Ať se všem nemocným nejpozději zítra daří o hodně líp.

Offline rasaNori
8879 příspěvků moje polička 17. října 2021 09:00

Karja ja s tim zahlenenim mivala problem v Revnici, ten barak byl plesnivy az hruza, ale letos bylo o dost vlhceji, tak muze mit pravdu. U nas kdovi co ta mala ma, ale je v pohode tak to necham na pondeli k mudr, sranda je ze mi zacala kaslat starsi, a muz odjizdi zitra odpo do ctvrtka pryc. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 17. října 2021 09:23

rasaNori Když mi naopak máme doma docela suchý vzduch, v období nachlazení pořád a pořád zvlhčujeme aby ty děti vůbec mohly spát. 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 17. října 2021 10:31

Neměla byste náhodou některá k prodeji zimní tehotenskou bundu vel. L (nebo větší M)? 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. října 2021 14:45

letfenixa 711990 vím že je to totéž, ale dávám toho Prothazinu 1/4 na noc a a Fenistil se dává 3x denně, tak.jsem si.nebyla.jista, jestli tou 1/4 nahradím celou tu denní dávku Fenistilu a nebo jestli ho ráno a po obědě normálně dát a nahradit jen tu večerní. 

Ale stejně nevidím rozdíl jestli ten Fenistil berou nebo ne,takže ho nedávám vůbec. Oproti tomu ten Prothazin zajistí celou klidnou noc bez kašle. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 17. října 2021 14:53

Sairon No moje doktorka říkala, že pokud mají už ten hlenovitý vlhky kašel, ať se snažím to nezklidnovat a tu klidnou noc zajistim jinak (větrání, vlhky vzduch, zvysena poloha). Ale teď mi velkamala spadla do toho dráždivého, takže jsem ten prothazin dala. Ale už jsme zase na tom vlhkém, no takže ještě tak 10 dní a třeba bude tři dny zdravá zas:-D

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 17. října 2021 15:35

Evaeva prosim te, v jakem candystoru jste byli? Ja jdu zitra podepsat papiry do prace, a krome svych deti vlecu jeste cizi. Tak to chci pojmout trochu jako vylet a vzit je treba na staromak. Ale zas nemuzeme byt v centru moc dlouho, takze na muzeum nebo nejakou klasickou atrakci to neni. Jinak je asi vezmu povozit na paternoster do ymcy, proste nejaky expresni zazitek.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 17. října 2021 16:01

Gatita hamleys už znáte?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 16:02

Gatita prosím tě, bylo to tam opravdu supercelý byl udělaný jako důl, včetně důlní mašinky. Původně jsme koukali jen z venku, ale to syn nevydržel

Je to dole na můstku, Candy miners, Na můstku 2.

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 17. října 2021 16:07

žluťásek

Znam, ani nahodou, diky. Uvazovala jsem o papilonii, ale odrazuje me to hamleys, to bych neustala.

Asi jim koupim bonbon podle Evaeva a pojedem domu, nebo zkusime probehnout zauraky evoluce v narodnim muzeu. Ale nevim, kdyz jsem tam byla naposledy, nebylo to nic moc.

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 17. října 2021 16:18

Evaeva dekuju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2021 16:21

Gatita my toho ani moc nekoupili, už jsme byli v kavárně na dortíku. Dohoda zněla, že se jenom koukneme a nic se kupovat nebude, ale u půl metrových dlouhých žížal už to syn nevydržel a opatrně se zeptal

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2021 16:22

letfenixa dik, ja už som kúpila viacere teplé legíny v lindexe keď bola zľava, už sú jeho obľúbené a sú aj dosť úzke. Inak zrovna včera sa postavil na váhu a má 16 kíl . (Dúfam, že sa nepokazila váha :)))

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 17. října 2021 19:24

Karja Sairon vy ste niekedy ten Prothazin užívali? Ja by som ho dieťaťu nedávala. Asi najviac oblbovak, čo som doposiaľ mala.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 17. října 2021 19:54

letfenixa Nene. Ale my jsme ho dali nad ránem, asi ve 4 a dcera normálně v 7 vstala a byla i dopoledne úplně stejná jako vždy, čekala jsem že bude třeba unavená nebo tak. Já ho dala výjimečně, protože přes kašel nemohla spát a nic jiného nebylo. Ten Fenistil bude asi lepší, možná poprosím doktorku aby mi ho ,,do foroty,, napsala.