Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 18:04

MP Meri ja tiež Alicu strčím komukoľvek a ona ochotne ide. Už ju strážili aj chlapi na dielni. Len teraz to teda skončilo, posledných par týždňov sa na mňa tak upla, že už ani u babky nechce byť sama ani dve hodiny, nieto ešte dva dni

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 18:14

MP Meri Teda, mě jako asociálního introverta by takové rodinné styky dost vyčerpávaly, ale věřím, že moje dcera by to milovala :o) Pro dítě to musí být od určitého věku fajn, mít tolik svých lidí.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 19:25

MP Meri ako dieta som milovala, ked sme sa stretli siroka rodina u starych rodicov, z maminej strany nas bolo 8 bratrancov a sesternic, u babky sa na zabijacky a ine velke prilezitosti stretlo vzdy 16 ludi a mam na tieto o máj ajsie spomienky. A kebyze sa moje starsie dieta da komukolvek strcit, praktizujem to vo velkom, ale on teda velmi nechce ani k starkym. Ma vlastne napada, ze dnes mal premieru a prvy raz bol sam von na ihrisku s mojimi rodicmi, doteraz bezobmna alebo muza nikam ist nechcel.

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 19:39
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 19:43
Reakce na MP Meri:

Ale jinak to dost pokulhává, pod jeho dozorem má dítě neustále nějaký zranění, stokrát do hodiny řev, odřeniny, popáleniny, krev, neustále něco padá, rozbíjí se ... krátkodobě je to rozhodně přínosný, dítě ti zocelí, ale mám pocit, ze bejt na mateřský on, tak se dítě tohohle věku snad nedožije se všema končetinama zdravejma (nadsázka).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2021 19:54

Dadoo to je hezká zpráva, mám pocit, že si taky museli počkat

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:09

DrowRanger

Já mám taky pocit, že to naše dítě by odešlo s kýmkoli, dneska třeba s prodavačem kaprů před Billou. Včera s uklízečkou od nás z paneláku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:34

dzizisketa prodavače kaprů dneska starší pozoroval asi 15 minut, teprve chystali kádě. S nimi by asi taky odešel kamkoliv

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:37

dzizisketa áno, moje dieťa takto prekvapovalo náhodných okoloidúcich, keď mi chceli pomôcť pri zachvatoch hnevu a predniesli tu krásnu vetu: Ak nebudeš poslúchať maminku, ja si ta zoberiem. A mala že fajn, podala dotyčnému ruku a odchádzala s nim

A raz na ihrisku som Alicu presviedčala, že musíme ísť ešte do zelovocu. A ona na to: Mami, chod sama, ja tu ostanem s touto tetou (nejaká náhodná neznáma pani) 

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:44

Dadoo tak to je krásné. Měla jsem ji moc ráda. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:45

betsey dzizisketa starší je tiež presne tento typ ale mladší úplný opak. Aj keď aj on sa už začína zlepšovať, minule už bol ochotný ísť s dedkom vonku za ruku . Ale myslím, že je to nielen povahou ale aj tým, že takmer celý jeho život je pandémia a boli sme dosť izolovaní, najmä prvý lockdown. Po ňom bol dosť bojazlivy na cudzích ľudí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:48

Mrakoplas ten lockdown určitě hraje roli, ale mladší rozdílně reaguje i na mě a na muže, a ten s ním díky lockdownu paradoxně strávil víc času. To starší nikdy nedělal.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 21:50

Evaeva jj, je tam samozrejme dôležitá najmä ta povaha, u nás je to to isté. 

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 22:00

Jé gratuluju Solathis , pokud to tu bude číst

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 22:07

Dadoo To je krásná zpráva

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 22:11

Dadoo To je hezke, ze jsi to sem dala vedet  Kolikrat jsem si na ni vzpomnela, jak se ji asi dari, resila obdobne zalezitosti jako tehdy i ja, tak jsem moc rada, ze se taky dockali. 
Solathis Jestli to tu budes cist, tak moc gratuluju!

Offline Garfie
28557 příspěvků moje polička 20. prosince 2021 22:13

Dadoo Jee, to je hezky vanocni darecek! :-) 

Solathis  moc gratuluju!!!

Online Jimik
příspěvků moje polička 20. prosince 2021 22:25
Reakce na Dadoo:

Pamatujete na Solathis?

Dneska se jí narodila holčička

​To je krásná zpráva a je úžasné, že to konec vyšlo

Online Karja
44701 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 04:36
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 09:46

continuity diskuze už je jinde, tak jen že hranolky byly obecný, ale blbě zvolený příklad, zbytek pěkně vystihla MP Meri