eless pro mě je každých pět minut samostatného hraní jak požehnání. Když spolupracuju, tak to vydrží docela dlouho. Tuhle jsem asi hodinu v autě nepřetržitě dělala "krátká housenka - dloouuhááá housenka, hladova žába - napapaná žába" a posouvala u toho dané obrázky, ale dojela jsem mentálně úplně vygumovaná s vypěstovanou nenávisti k housenkám a žábám
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Vlastní fotky jsou i pro toho našeho nej! Strašně rád se prohlíží
Ale už se mu u toho dvakrát podařilo někomu zavolat!
DrowRanger U nás se to splnilo stoprocentně - v břichu divočák, doteď divokej nervák s neklidným spaním. Tak třeba se ti to splní a budeš mít klidné miminko :)
Používala niektorá z Vás sterilizátor a ohrievač na fľaše? Mikrovlnku nemáme a predpokladám, že určite budem potrebovať ohrievať fľaše s mat. mliekom, keď budem v práci a muž s malým doma. Máte niektorá dobrú skúsenosť s určitou značkou?
DrowRanger ohřívačku jsem používala už před 27 lety. Značku tudíž neporadím ![]()
eless Na youtube jsou takova silena videa, kde jezdi barevna auta, traktory a tak. Dite je tim fascinovane. Zkus zadat do vyhledavace “truck learning colors”. Treba by to slo stahnout. Uspech maji taky pisnicky s kreslenymi postavickami - najdes pod “nursery rhymes”.
DrowRanger Ohrivacka a sterilizator nejsou uplne nutne. Lahve jsem sterilizovala varenim a mliko ve flasce ohrivala v hrnci s vodou ![]()
EDIT: Takze jsem Ti vlastne na dotaz neodpovedela. Pardon za nevyzadanou radu ;-)
Mohučanka toto! neskutocne ma nici dokola to opakovanie jednoduchych veci. chapem ze maly sa potrebuje ucit ale ja mam pocit ze upadam
Pinot Noir mne syn zase rad ukonci hovor. sa mu paci to cervene tlacitko na zlozenie
DrowRanger sterlilizator som nepouzivala. stacilo mi vyvarit vsetko v najvacsom hrnci co som doma nasla. ohrievac som nemala. riesila som ohriatie vo vodnom kupeli alebo vopred prevarenou horucou a vychladnutou vodou. tym chcem len naznacit ci je nutne si kupovat "zbytocny" spotrebic
ziginka dakujem idem na to mrknut. zas mi to rozhadze historiu a bude ponukat sprostosti miesto hudby ![]()
DrowRanger Ohrivacka a sterilizator nejsou uplne nutne. Lahve jsem sterilizovala varenim a mliko ve flasce ohrivala v hrnci s vodou
Uá, to jsem vyzkoušela pár dní, než přišel sterilizátor do mikrovlnky, a byla to čirá hrůza. Sterilizátor miluju, krám za pár korun a jak se v tom hezky sterilizují sklenice na džem! Já na něj fakt nedám dopustit. A bez mikrovlnky bych asi po porodu umřela hlady. Ani nevím, kolik to bylo měsíců, ale živili jsme se ohřívaným jídlem od maminky.
ziginka eless dynda DrowRanger Já bych ty pomocníky typu sterilizátor a ohřívač nezavrhovala, pokud se má převážně krmit odstříkaným mlíkem, a ještě k tomu to má dělat muž, myslím, že to úplný krám není. Já to teda nepotřebovala, ale už vidím svého muže - radši X přístrojů, než třeba odhadovat teplotu od oka :)
DrowRanger obzvlášť pokud budeš pracovat snažila bych se všechno co nejvíce zjednodušit. já s prvním dítětem taky všecko v hrnci (skvělé třeba při nočním krmení
a na druhé jsem se úplně těšila, že si pořídím tyhlety vymyšlenosti a budu mít pohodlí.. no nebylo potřeba, flaška se vůbec nekonala, ale kdyby, tak si to rozhodně koupím.
ziginka eless neee, to je cesta do pekel, tahle videa jsou desna!syn to objevil v dobe,kdy se zacal zajimat o barvy. Rikala jsem si ok, fascinuji ho ted barvy,tak at se kouka. Stal se na tom uplne zavislym a uz to sjizdi pres rok,prestoze barvy uz davno umi. Odmita cokoli jineho.nemela bych problem mu pustit nejaky kratky kresleny film nebo pohadku,ale uplne o to prestal stat. Chce jen tady ty psychadelicke animace, jak projizdi auta nadrzemi s barvou a pak exploduji do barevnych balonku a kolem se toci spiraly a skacou spajdrmeni! Je to hrozne podmanive a nemela jsem z toho dobry pocit. Musela jsem kvuli tomu uplne utnout mobil.
Nevím, jestli to tu už někdo nepsal, ale syn včera navštívil zemědělské muzeum na Letné. Sice tam byl asi nejmladší, ale už ve svých 17 měsících si to hodně užil - stroje, na některé se smí sedat, odrážedla, zvířata, kuchyně... Úžasný místo. Časem tam určitè zajdeme znovu, bude ho to bavit zas, tím jsem si jistá, vřele doporučuju.
dynda slysela jsem,ze je to tam fajn!take se chystame. Myslite (nikdy nevim,komu tu muzu tykat a komu ne...) ze by z toho melo neco i dite, kteremu jsou necele 3 roky?
Jsem přesvědčená, že se mu to bude líbit. Ono je to asi i dost pro školy, takže vladtně starší děti. Ale jak náš prcek miluje traktory, byl tam jako v ráji.
A take davam tip na zabaveni deti: syn zaujate lepil do sesitu samolepku, vydrzel to celou ctyrhodinovou cestu na jizni moravu!za tu stovku v knihkupectvi to fakt stalo. Je to tak pro deti ve veku 2+.
Píšu si, kniha se samolepkami...
dynda maj i s traktorama...
Vlastní videa. Ještě lepší než vlastní fotky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.