Mrakoplas a dinosaurie obdobie nemaju? Schleich rovibparadne modely dinosaurov, syn uz ich ma skoro vsetky, na Vianoce dostane giganatosaura s mladatom. Ale vybera ich kazdy den, otlaca do plasteliny, hra sa, ze sa navzajom biju, prdia, kakaju
otlaca ich do plasteliny, stavia imz z lega domceky...
Vše o těhotenství a dětech
711990 jeden komín se někam zatoulal.

Mrakoplas co nejaky senzoricky box? na IG prodavaji napriklad Mamy v rejzi. Je z toho bordel asi neskutecny, ale dite stastne ![]()
DrowRanger V obdobi dinosauru doufam co nejdriv! Uz mame velikeho plysoveho stegosaura, dve encyklopedie (jedna pro nejmensi), nekolik knih po me, milion figurek (opet po me) a ted jsem v lindexu koupila mikinu s dinosaury.
Pinot Noir tyjo!!! ten je bozi:)
711990 byl hezčí, barevně vyladěný. Ale Ríša ho pořád vylepšuje. ![]()
Pinot Noir nojo, deti nam ty krasny stavby z lega dost kazej![]()
711990 jako fakt, zkazej všechno! Co namaluješ, postavíš, vymodeluješ. Hrozní škůdci!
Pinot Noir ta nadzemní dráha je bozi!! To fakt musíme zkusit. Jak to, ze mě takové věci nenapadnou? ![]()
letfenixa Mně ty Demary Mammut připadají nejlepší, zvlast když se kupují takhle na zimu nové. Tak na jaře se jim vyndá vložka a má holiny. Vše za jednu poměrně levnou cenu. I mi přijde dobrý, že jsou nepromokavý až nahoru A jsou fakt lehoučké. Má je i můj táta a sambo a jako, jsem si je vloni za covidu půjčovala na zahradu a to jako.....on je prodává nás soused měla jsem co dělat nejít si je objednat v 39 velikosti:-D.
Jednou to přijít muselo, dcera je poprvé nemocná jinak než školkovou rýmou! Je z toho trochu mimo a my taky
a to jenom v noci trochu blinkala a naměřila jsem 37,2.
Myslím, že jí nesedla večeře z polotovaru hned po kupě lentilek. Budu se muset s tím vařením polepšit...![]()
Pinot Noir Titanic skvělej a vláčkodráha ještě lepší! My máme jen dřevěné koleje, takže počítám, že za rok k vánocům kupuju číslu 2 duplovlak ![]()
Mohučanka soucítím, syn je od pondělí taky nemocný. Ještě včera jen kašlal a smrkal, ale dneska v noci úplně hořel, musel mít snad 39. A teď dobrý, má jen lehce zvýšenou teplotu. Kašel hroznej, rýma taky.
Ten letošní podzim mi přijde úplně k nevydržení.
Mohučanka my jsme si pořídili adaptéry mezi dřevěnou vláčkodráhou a duplem, takže se dají udělat taky tyhle nadzemní dráhy z dřevěných kolejí. To je fajn parádička.
Zvýšené koleje jsem začala stavět když byl syn malej, aby se mu ty koleje nerozpojovaly. Většinou jen jednu dvě kostky na sebe, ale syn miluje dát tam všechno co se vejde, aby byly úplně co nejvyšší.
žluťásek jaké adaptéry?
žluťásek No ona je úplně hadrová, ještě nikdy teplotu neměla a chudák neví, co se děje. Jinak jí snad (zatím) nic není. 39, to si neumím vůbec představit...![]()
Držím palce, ať je brzy líp!!
žluťásek ano, jaké adaptéry? ![]()
Ano, ano, jaké adaptéry? U toho vůbec nemusím přemýšlet, jestli to potřebuju.
Mohučanka ty jo, jako pro matku dětí, které měly horečku nespočetněkrát a 40+ je standard, mi to zní úplně neuvěřitelně. Fakt ještě neměla horečku?
Pinot Noir Mohučanka no že jo! To jsou holt takové typy dětí. Přes 40 teda kluci ještě neměli, ale do 38,0 si na jejich chování ani nevšimnu žádné změny. Stejně jsem to prý mívala já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje