Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 00:59

DrowRanger Tyjo vigantol... doktorka mi sice tenkrát rekla, ze to není možný a ze se to tak mezi "maminkami na internetu traduje" (čímž mne docela nasrala, ale jinak je moc fajn), housatko mělo ty první tejdny taky občas docela divoký, ale co se dělo po vigantolu, to bylo peklo pekel

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 07:33

Potrefenáhusa ano, ja som ho ako blba davala pred spanim par mesiacov, kym ma na to upozornila kamoska .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 07:52

DrowRanger fiha, s tým vigantolom budeš mat pravdu. Ja jej tiež vtedy dávam pred spaním a do takej štvrtej spáva dobre, ale okolo štvrtej ju začne bolieť bruško a potom tak hodinu až dve musím s nou pochodovat po izbe. Včera som jej vigantol zabudla dat a spala dobre až doteraz

Ale inak to, čo nemôže spávať cez deň, nie je od bruška. Respektíve niekedy je, ale to viem rozoznat. Každopádne o chvíľu idem kúpiť ten dudlik, možno aj ten pomôže, pretože keď už je veľmi unavená a nevie zabrať, cumle si prsty, ale prso odmieta, pretože keď už je najedena, tak by sa po vracala 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:19

Ja už vôbec neviem čo kúpiť mladšiemu pod stromček, mám pocit, že má všetko po strašom a čo nemajú je zas moc drahé (také Duplo cesta okolo sveta). Má celkom rád zvieratá na rozdiel od staršieho, tak som rozmýšľala nad tými Schleich zvieratkami. Ale je toho strašne moc, čo kúpiť? A čo s tým bude vlastne robiť?

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:21

Mrakoplas záleží, Jestli je typ na hraní si na něco. Pokud ano, tak si zábavu udělá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:26

Mrakoplas náš mladší dostane magformers s bráchou dohromady, pak stolní hru, batoh do školky, knížku, Duplo letiště a datla od woody. Ty zvířátka by se u nás moc neuchytila, mají pár figurek z pepca a vytahují je jednou za čtvrt roku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:30

MaeGandal Evaeva no ja sa tiež bojím, či sa s tým bude hrať, ťažko to unho odhadnúť. Magformers majú také z lidlu, nejak ich to moc nebaví, nevedia čo z toho stavať a tie autickove základne rozbili po jednom dni

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:31

Mrakoplas Schleich zvieratka u nas dost frcia, uz aj mala sa s nimi hra (robi s nimi hop- hop a mnam- mnam , pripadne ich zapichuje do plasteliny). Mozes kupit nejaku sadu, napr. farmarske alebo lesne, morske, zvierata zo severneho polu, k tomu sa daju dokupit doplnky - ohrady, krmivo, farmarov... alebo mozes kupit rovno celu farmu, stajnu, zachrannu stanicu, dom na strome... A ked sa neujme, myslim ze nebude problem to predat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:35

Mrakoplas u těch mladších sourozenců, dokud nejsou vyhranění, je to těžké. Duplo vláček máte? Mladší si pak ještě hraje s autobusem od Leny, dají se do něj dávat panáčci, mluvící tramvají od rappy a pak s Albi tužkou. Ještě hodně používá fixy a nůžky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:38

Evaeva hej, vláčiky máme dokonca dva a samozrejme fungujú už len na dobre slovo (oni každy dopravný prostriedok na baterky pokazia). Albi tuzku sa mu neodvážim dať ešte do ruky, to by rozbil za hodinu. Elektricka nevyzerá zle, díky!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:39

mnum no je toho toľko, že sa mi v tom ani nechce prehrabávať na nete

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:40

Mrakoplas náš mladší dostane dětský mobil, tři čtvrtě metru vysoký semafor, puzzle Pejsek a kočička a porcelánovou jídelní sadu a příbor, což on, který jí už skoro rok výhradně suchý rohlík, piškoty a čistý vývar, určitě hrozně ocení.

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:43

Mrakoplas jo a od babičky dostane "chytání rybiček" - takové to otáčející se kolo, kde ty rybičky střídavě otvírají hubičky a je potřeba se háčkem trefit do některé otevřené. Vsadím se, že se toho bude bát.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:53

Pinot Noir jeej to máme u babky ešte po mne :) Už je to teda pokazené, ostali len rybky, ktoré si prevážajú na vlečke od traktora :)). Ale tie naše sa strašne ťažko chytali, potvory vyklzli pri vyťahovaní. Ale baví ho také magnetické chytanie rybičiek. 

Knižku, puzzle dostane, vlastne potrebujem nejaký väčší darček. Starší chce na Vianoce veľké odťahove auto, tak aj mladší nech dostane niečo väčšie ale dopravné prostriedky už máme snáď všetky

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:01

Mrakoplas a co ten semafor, ten by neuspěl?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:01

Mrakoplas Ta tužka je překvapivě odolná, vyzkoušeno za vás Jednu už teda rozbili, ale v prodejně to vymění. Ještě je baví pokladna.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:02

No a včera som bola ráno u zubarky vytrhnúť osmičku. Mala doobeda voľné miesto, tak som doviedla aj deti na preventivku. Starší pohoda a mladší pusu vôbec neotvoril, ani keď som sa mu snažila ja akoze umyť zuby. On keď zbadá niekoho cudzieho čo sa mu prihovorí, tak normálne zamrzne a ani sa nepohne. Ako tie malé kozičky čo keď sa zľaknú, tak spadnú

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:05

Pinot Noir máme malý semafor k vláčikovej drahe od Brio, ale nejak sa u nich neuchytil. 

Evaeva tuzku aj s knižkou má sambov brať kúpenú už trištvrte roka pre staršieho. Keďže sme sa neboli za ten čas schopný stretnúť a spraviť oslavu (dva krát som to zrušila pre chorobu detí), tak ju stále nemáme doma. . Ale rozmýšľala som, že kúpim ešte jednu, aj tak sa o ňu budú biť, tak dve by neboli úplne zbytočne.

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:13

Mrakoplas

Ježíš ještě zubař! Mám pocit, že poslední půlrok trávím jen v různých ordinacích. 

Online Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:16

Mrakoplas tohle je velký semafor, který bude řídit děti . Je velký a 20 nebo 30 minut střídá světla, pak se sám vypne. U nás to bude mít určitě úspěch, bude jezdit po domě na odrážedle a "dodržovat předpisy".