MPLee už ho mám v košíku. Bazarovy som bohužiaľ nenašla
Vše o těhotenství a dětech
betsey vytlačíš, ale mákneš si
Taky počítej s tím, že kočár je pak hůř ovladatelný, jak má těžiště dál od těch otočných předních kol. Ale je to super nápad, určitě bych to zkusila aspoň na zimu.
betsey mne je luto, ze ti nemozem oplatit tvoju letnu pomoc ![]()
Napadol prvy sneh, syn postavil prvych dvoch trpaslicich snehuliakov a premocil tie nepremokave rukavice Reima ![]()
Tak prosim o dalsie tipy.
Evaeva no super, a ešte aj schudnem ![]()
letfenixa prosím ta, tým sa netráp ![]()
A Reima rukavice fakt premokli? No pekne, ja som ich ešte nekupovala, lebo som ich vyberala toľko, až som nakoniec kúpila v hm. Teraz išla alica s mužom von tiež stavať snehuliaka, tak som zvedavá, či vydržia
Zasilkovna na Slovensko je asi 85korun, jen nevim jestli se skejt vejde rozmerove, nejvetsi rozmer berou 50cm.
betsey Zasilkovna bude stát asi jen stovku. Podívám se na ty rozměry, jestli nás nevypecou. Jako asi to vytlačis, ale budeš zpocena až na zadku. Teda já si s velkoumalou domluvila, že do kopce půjde. Ale třeba v zimě to mělo nevýhodu, že to ve sněhu teda nejede, a taky když je moc kosa, tak jsem nechtěla, aby na tom velkamala dlouho stala, aby nevymrzla. Ale to je taková malichernost. Mně to hodně pomohlo, my jsme ani moc nechodily daleko, ale byly jsme tam rychle, plus to byla taková zábava ji na to vylákat jakože jsem řekla ,,a pojedeme dnes na skejtu nebo na motorce?,,:-D No hahahaha. Zábava.
betsey ojoj. Inak aj u nás v najhoršej vlne minulý rok mohli chodiť do škôlky len deti rodičov, čo museli fyzicky do práce. Teraz máme všetky škôlky zatvorené kvôli karantenam, ale syna tam ani potom nedám. Snáď sa to u vás trocha usadí. Inak neobliekla by si Alica nejaké teplejšie legíny a vonku keď jej bude zima jej navlecies na to ešte softshellky? Možno keď už bude moc mrznúť, by to akceptovala. Ja som teda trocha macocha, buď by som ju nechala trocha trpieť aby sa mala vyspala a možno by sa z toho nabudúce poučila (alebo aj nie:)) Ale ja nie som taký dobrák ako ty, som o dosť slabší kus no.
betsey já ho právě moc nepoužívala, protože starší by se jen vozil a jak píše @karja v zimě jsem chtěla, aby chodil. Takže jen když jsme fakt někam dál museli na čas. Ale v té tvojí situaci je to dobrý tip.
Evaeva betsey No přesně bylo by to takový lákadlo ven. A třeba domluvíte nějaký pravidla ježdění. Velkamala nebyla ani dvouletá když jsme s tím jezdily, s ní moc nešlo něco umluvit. A bylo to tady ve vsi hrozně populární. Malamala jezdila na břiše, koukala z kočáru a ta velkamala za ní, každej se tomu smál.
Mrakoplas legíny neprichádzajú do úvahy, to je nenávidený kus odevu momentálne ![]()
Ale myslím, že už sa aspoň trochu poučila, na hornej časti tela už je to vyladene dobre, už pýta aj teplú bundu, teraz ešte zapracovať na tej spodnej časti. Ale teraz ako bola s mužom vonku, tak si dokonca obliekla teplé softshelky. Síce k nim len tenké ponožky a jesenné gumáky, ale aj tak pokrok.
Karja no starší v těch dvou chodil překvapivě ochotně, ale chodili jsme akorát kolečko jeden nebo druhý obchod, hřiště a domů, tak 500m od domu max. Na hodinu a půl nebo dvě to akorát vyšlo.
betsey No tak jako zkusila bych na ni ty klasický triky - pouklizet co nechci aby nosila a pak dát naoko na výběr z věcí které jsou pro mě akceptovatelné. Ale já teda jsem asi tyran, velkamala měla taky tyhle záseky, ale já ji třeba fakt zmydlila, když jsem potřebovala s maloumalou jít ven (rozumej rvala jsem jak pominuta, a jednu ji střelila na zadek, a vytáhla prostě za ruce ven), no a pak si to pamatovala, že jít musí. Ale tak ona byla menší, teď nevím ve třech a půl, co bych s ní dělala....no asi to samý. Jen bych u toho poslouchala, jak jsem hrozná.:-D
Karja já teda nikdy nikoho neuhodila, ale oblečení bych na něj taky narvala a vytáhla ven. A to teda není teorie, párkrát se to skutečně stalo, taky měl různé záseky.
Evaeva no ja som to tiež párkrát skúsila, sle ona ide do takého amoku, že to oblečenie zo seba trhá a bráni sa ako drak. Ja myslím, že ona by bola schopná po vyzliekať sa dohola aj vo výťahu. Čiže sa mi to vlastne nikdy nepodarilo obliecť ju takýmto sposobom
betsey Jo no, jako ségry holčička taky byly schopna běhat v únoru bosa a tak.... To se fakt nedá dělat téměř nic.
betsey no je fakt, že čtyřleté dítě už tak snadno nepřepereš. Tak holt přes nějaké triky no, nebo úplatky.
betsey moc potlapkavam, maly bol totalny nespavec, panatam na casy ked sme nonstop sedeli na fitlopte a natriasali sa tam s nim aby zaspal. Nemoze mat Koralka koliky alebo bolave brusko? U syna sa to trochu zlepsilo, ked som nedavala vigantol pred spanim.
betsey a overal by neakceptovala? Jednoduchsie sa to oblieka, ak kupis volnejsi, navlecies ho na akykolvek kus oblecenia a nzoes jej dat teplejsi a obliect ju poden nalahko. Ja idem dat malemu do zajtra do skolky radsej overal, v skolke maju strasne horuco a neverim, ze niekto dohliadne, aby si na seba obliekol termo...
Inak s tymi skolkami je to tak, ze neockovany rodic nesmie ist dnu, mal hy dieta odovzdat pri dverach. Ale u nas v skolke to trebars vobec nezistuju, v inych preberaju pri dverach deti neockovanych rodicov ucitelky a v dalsich si musia zabezpecit ockovany doprovod...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje