Mohučanka no, to je jak je tech emoci moc, chudáci děti i rodiče , snad to bude brzy lepší
Vše o těhotenství a dětech
Dnes na (sankarskom) snehu boli dve deti s babkou. A tá ich tak sekirovala- na čom sa majú voziť, v akom poradí, ktorým smerom, ako majú ísť naspäť hore, že do 10 minút mladšieho chlapca rozplakala, sestra ho tulila, babka nechápala, kde je problém, ešte hovorila, že sa chovajú hlúpo, normálne tie deti chceli odísť domov, len teda samé nemohli a babka im povedala, že tam za nimi niekto má prísť. Takže ostali, vozili sa a vytrvalo ju ignorovali. A ja som úplne živo videla, že tak isto by sa správala aj moja mama ![]()
letfenixa moja tiež aj s tým neuvedomenim si problému. Najhoršie, že mám k tomu tiež tendencie a občas sa musím v myšlienkach prefackovat keď sa zbadám, že to robím ![]()
Ach jo, kluci mají náběh na zánět průdušek. Zatím bez antibiotik naštěstí. Copak ty nemoce nikdy neskončí?!
To mame za sebou taky, mladsi me tenkrat dost vydesil. Jeden den ctu o detech koncicich na jipech a za tyden jsem na pohotovosti s dusnym ditetem v horeckach. Mela jsem az dojem, ze jsem to na nas privolala
. Ale preslo to rychle a bez leku, mi prijde, ze ty nocni vypravy do nemocnice maji ozdravne ucinky a dite se spravi uz cestou tam. Ale bylo to divny, jeden den trochu teploty, dva dny obyc ryma a ctvrty den misto zlepseni se to zlomilo do horecek a dušnosti, tak jsme jeli.
Gatita ten ozdravny ucinek cesty do nemocnice bude obycejny studeny vzduch. Posezeni u otevreneho okna nebo mrazaku je prvni pomoci pri laryngitide. No ale udelej to v noci tomu detatku.
Makara párkrát jsme to udělali:)
Gatita no mladší se dnes zbudil s horečkou, ale do teď byli bez teplot. Ani nevím, jestli je to vyústění té vleklé rýmy a kašle nebo nějaká nová nemoc. Dušní teda nejsou, ale i jen rukou úplně cítím, jak to v nich vybruje. Doufala jsem, že nový rok zahájíme zdraví. Muž měl mít dneska dovolenou, chtěli jsme jít bruslit, ale poslala jsem ho do práce.
Evaeva chudence
Evaeva Chudáci malí! Na tohle trpí kamarádky děti, že jim každá rýma pak sedne na průdušky. Jako nic s tím pořádně nejde dělat;-(
Karja starší taky každou rýmu zakončí kašlem, ale takovým normálním:) Pomáhá to podchytit hned v začátku, jakmile má rýmu, dávám mu Prospan. Ale teď právě už taky nevím, jak jim od toho pomoct. Dostali nějaký sirup na předpis, snad to bude stačit. Je mi jich líto, už mají tu rýmu skoro měsíc.
Koupit ten duplovlak byl geniální napad!!! Hlavně tatínek ho postavil v horním patře, takže když holčička zavelí ššš, jde si tam s ni hrát on ![]()
To je win-win-WIN situace!
Dcera maluje žížaly, někteté vypadají dost ehm, falicky. Budu to muset nějak opatrně zlikvidovat.
dynda
syn jednou obkreslil zavřené nůžky, výsledek byl podobný.
Vsem moc dekujeme za prani. Bylo (a je) to narocne, ale pockat si stalo stalo za to. Manzel byl (u porodu) a je skvelej (bez nej bych asi neporodila.
), ted me necha vyspat a dneska -povazte- varil! (A dobre). Akorat ruku ma ma furt v orteze, takze neprebali, sam sam nevykoupe. Ziza vzala roli velke sestry zodpovedne, miminko hlida a kdyz za nim sla svagrova sama, prisla mi zalovat.
Solathis gratulujem!
Solathis Gratulujem
!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.