Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:38

Mohučanka no, to je jak je tech emoci moc, chudáci děti i rodiče , snad to bude brzy lepší 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 21:29

Dnes na (sankarskom) snehu boli dve deti s babkou. A tá ich tak sekirovala- na čom sa majú voziť,  v akom poradí,  ktorým smerom, ako majú ísť naspäť hore, že do 10 minút mladšieho chlapca rozplakala,  sestra ho tulila,  babka nechápala,  kde je problém,  ešte hovorila, že sa chovajú hlúpo,  normálne tie deti chceli odísť domov, len teda samé nemohli a babka im povedala, že tam za nimi niekto má prísť.  Takže ostali, vozili sa a vytrvalo ju ignorovali. A ja som úplne živo videla, že tak isto by sa správala aj moja mama

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 22:47

letfenixa moja tiež aj s tým neuvedomenim si problému. Najhoršie, že mám k tomu tiež tendencie a občas sa musím v myšlienkach prefackovat keď sa zbadám, že to robím

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 07:37
Reakce na Evaeva:

Ach jo, kluci mají náběh na zánět průdušek. Zatím bez antibiotik naštěstí. Copak ty nemoce nikdy neskončí?!

To mame za sebou taky, mladsi me tenkrat dost vydesil. Jeden den ctu o detech koncicich na jipech a za tyden jsem na pohotovosti s dusnym ditetem v horeckach. Mela jsem az dojem, ze jsem to na nas privolala.  Ale preslo to rychle a bez leku, mi prijde, ze ty nocni vypravy do nemocnice maji ozdravne ucinky a dite se spravi uz cestou tam. Ale bylo to divny, jeden den trochu teploty, dva dny obyc ryma a ctvrty den misto zlepseni se to zlomilo do horecek a dušnosti, tak jsme jeli. 

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 07:59

Gatita ten ozdravny ucinek cesty do nemocnice bude obycejny studeny vzduch. Posezeni u otevreneho okna nebo mrazaku je prvni pomoci pri laryngitide. No ale udelej to v noci tomu detatku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 08:12

Makara párkrát jsme to udělali:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 08:15

Gatita no mladší se dnes zbudil s horečkou, ale do teď byli bez teplot. Ani nevím, jestli je to vyústění té vleklé rýmy a kašle nebo nějaká nová nemoc. Dušní teda nejsou, ale i jen rukou úplně cítím, jak to v nich vybruje. Doufala jsem, že nový rok zahájíme zdraví. Muž měl mít dneska dovolenou, chtěli jsme jít bruslit, ale poslala jsem ho do práce.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 09:36

Evaeva chudence 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 10:53

Evaeva Chudáci malí! Na tohle trpí kamarádky děti, že jim každá rýma pak sedne na průdušky. Jako nic s tím pořádně nejde dělat;-( 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 10:57

Karja starší taky každou rýmu zakončí kašlem, ale takovým normálním:) Pomáhá to podchytit hned v začátku, jakmile má rýmu, dávám mu Prospan. Ale teď právě už taky nevím, jak jim od toho pomoct. Dostali nějaký sirup na předpis, snad to bude stačit. Je mi jich líto, už mají tu rýmu skoro měsíc.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 12:01

Koupit ten duplovlak byl geniální napad!!! Hlavně tatínek ho postavil  v horním patře, takže když holčička zavelí ššš, jde si tam s ni hrát on

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 14:53

Potrefenáhusa 

To je win-win-WIN situace!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 14:59

Dcera maluje žížaly, někteté vypadají dost ehm, falicky. Budu to muset nějak opatrně zlikvidovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:04

dynda syn jednou obkreslil zavřené nůžky, výsledek byl podobný.

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:07

dynda Evaeva ehmmm 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. prosince 2021 15:10
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 16:14

Tabea 

Taky slušná práce!

Evaeva 

Píšu si, nůžky neobkreslovat.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 19:46

Vsem moc dekujeme za prani. Bylo (a je) to narocne, ale pockat si stalo stalo za to. Manzel byl (u porodu) a je skvelej (bez nej bych asi neporodila. ), ted me necha vyspat a dneska -povazte- varil! (A dobre). Akorat ruku ma ma furt v orteze, takze neprebali, sam sam nevykoupe. Ziza vzala roli velke sestry zodpovedne, miminko hlida a kdyz za nim sla svagrova sama, prisla mi zalovat. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 21:07

Solathis gratulujem!

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 30. prosince 2021 22:40

Solathis Gratulujem !!!