Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 13:44

A k tým dátumom... Mojej najlepsej kamoške a mne Alica sa narodili deti presne v ten istý deň. A mladšie deti sa nám narodili s rozostupom týždňa, akurát každé v iný rok

A Alica sa narodila na meniny mojej mamy, jej sviatok ma vlastne na tom zásluhu, bo ako darček som ju zobrala do kina, ale strhla sa strašná búrka, tak sme z toho kina bežali... A o dve hodiny mi začali kontrakcie

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 13:48

brrr Další takový, co to dělaj jednou za rok?

Jako jinak, ono je pochopitelně těžký spíš se netrefit poblíž někoho dalšího....ale někdy je to srandovní, starší měla být na narozeniny mojí ségry (je teda o 3 týdny dřív) a mladší +/- na narozeniny tchýně. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:03

Garfie Jednou za rok? A on to má někdo jinak?

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:10
Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:16

brrr  

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:24

My taky patříme do klubu jednou ročně, na výročí svatby navíc  Kluci jsou jeden přesně za 9 měsíců od svatby a druhy tedy o jeden den dřív 9 měsíců po 4.výročí, takže asi tak.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:29

Malenge jezis to je dobry

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:31

Malenge to je hodně dobrý

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:34

711990 Evaeva no, mívá to celkem úspěch ve společnosti  nějaké narážky už jsme slyšeli. a teď koukam, ze už ani neumím počítat, mělo tam být 9 měsíců po 3.výročí, ale to je fuk, výsledek je stejný.

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 14:36

A bacha na oslavy prvnich narozenin, taky znam par deti rok a devet mesicu od sebe. :-D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 15:02

Garfie hahaha, jestli se druhá dcera narodí v termínu, bude to dva týdny před narozeninami první dcery a mého muže a dva týdny po mých narozeninách

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 16:46

Máte ještě nějaký tip, jak ty děti odhlenit? Kromě předepsaného sirupu jim stříkám do nosu vincentku, dávám ji i do pití, dneska jsem začala s jitrocelovým čajem a hrudním balzámem. V pokojíčku jim zvlhčujeme vzduch. Máte ještě nějaký nápad? Potýkáme se s tím už tři týdny. Ještě bych uvítala nějaké tipy, jak zklidnit staršího syna. Poslední dva dny ho bolí hlava. Jenže on vždycky začne šíleně brečet, uklidní se jen u tv občas při čtení, dostává se do hrozného amoku, prakticky se nedá uklidnit. Nurofen pomáhá jen trochu. Můžu mu dát třeba meduňku?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 16:52

Evaeva joj vás tie choroby tento rok nejak nechcu pustiť. Nechceš s ním zájsť k doktorovi? Aj keď to má pravdepodobne z tej nádchy, ja, ani neviem prečo, mám z bolestí hlavy u detí strach. Či už ste boli? Inak neporadim, ja vždy do ďalšej choroby zabudnem, čo som im dávala minule

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 17:29

Mrakoplas byli jsme dneska, oba mají náběh na zánět průdušek, antibiotika zatím nepotřebují. Byli jsme u jiného doktora, naše má dovolenou, právě to taky vyhodnotil, že to je z rýmy. Mně přijde, že on se vždycky dostane do takového amoku, že je obtížné ho uklidnit. A když hodinu řveš, tak tě hlava bolí jen z toho.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 18:52

Evaeva já myslím, že u nemocných dětí se ta výchova nemá tolik řešit. Takže, pokud máš čas, tak si k nim lehni a ctí jim. Pak televize. Naše děti ochotně poslouchají audioknížky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:00

MaeGandal jo, to chápu, tu výchovu tolik neprožívám. Blbé je, že toho jeho řevu se bojí mladší, takže pak tu mám dvě vystresované děti. Úplně celý den by se na televizi asi koukat neměli, aby je nakonec hlava nebolela z toho. Hlavně mám pocit, že u staršího je to taková hysterie, pak se zacyklí v tom řevu, no. Teď tu zase máme hysterii z mytí ruky, ze které mu dopoledne dělali crp.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:22

Evaeva soucítím, dcera dneska chytla záchvat hysterie z přemíry zážitků a únavy, když odjela po třech dnech návštěva. Bylo to strašný, nechtěla po obědě odpočívat, i když byla úplně kožená, a dostala se do takového toho stavu, že řvala tak, že pak místo dýchání sípala "nejde zastavit"

Jinak držím palce a přeju hodně zdraví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:35

Mohučanka jojo, sípání teda nemáme, ale přesně, pak už to nejde zastavit. Navíc mu to zhoršuje kašel, což zase zvyšuje hysterii. Normálně k tomu nemá úplně sklon, i když po třídění návštěvě bych to čekala i u něj, ale nějak blbě snáší ten diskomfort při nemoci. Dcera muslela být taky chudinka vyčerpaná.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:36

Evaeva uf, to je velmi těžké a chápu naprosto. My kombinovali čtení, audioknizky, televizi, klidně hraní s legem, autíčkem, kreslení, prostě něco u čeho seděli. Ležení celý den byla utopie

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2021 19:38

MaeGandal no zítra snad bude líp. Dneska jsem je potřebovala dostat k tomu doktorovi.