Evaeva teď budu asi chvíli foukat pořád ![]()
slniecko jasně, chápu a děkuju.
Potrefenáhusa ve světle včerejších událostí mi ani nevadí, že jsem dneska kupovala další boty ![]()
![]()
Evaeva teď budu asi chvíli foukat pořád ![]()
slniecko jasně, chápu a děkuju.
Potrefenáhusa ve světle včerejších událostí mi ani nevadí, že jsem dneska kupovala další boty ![]()
![]()
MPLee pozor, aby ti neofoukla
Ne, přesně, je to věc, co nebolí, neublíží, tak proč ne.
MPLee
jaký?
ja koupila s prewalkers rovnou i to měřidlo, protože mi je jasný, ze boty asi budu kupovat furt
MPLee potvrzuju, to foukani fakt funguje. Jak prestane dychat, fouknout.
Ja mam jeste jeden tip. Kdyz se ve vane nebo bazene napiji vody a jakoby se topi, tak jim zvednout ruce nad hlavu. Zna to jeste nekdo?
Potrefenáhusa nakonec zateplené bundgaard. Ty prewalkers máme obyčejné a jsou fajn, ale malá jendost rasí, jak už docela běhá i v terénu.
MPLee ty jsou moc pěkný. No ona jak je to hodně jemná a měkká kůže, tak stačí v tom jednou prolézt po čtyřech po pískovišti a vypadaj jak po několika dětech
Naše dvě včera vymyslely novou hru. Večer vyběhnou z koupelny nahatý, malá vběhne vedle do pokoje a nalepí se zády na matnou skleněnou výplň zavřených dveří. Velká zvenku klepe na ty dveře, kde má malá nalepený půlky a říká "dobrý den pane zadek" a pak se obě řehtají jak praštěný
.
Naše dvě včera vymyslely novou hru. Večer vyběhnou z koupelny nahatý, malá vběhne vedle do pokoje a nalepí se zády na matnou skleněnou výplň zavřených dveří. Velká zvenku klepe na ty dveře, kde má malá nalepený půlky a říká "dobrý den pane zadek" a pak se obě řehtají jak praštěný
.
marieu náš syn má jako rituál po sprše, že běží nahatý do ložnice zaskákat si po posteli a teprv pak se obleče do pyžama. Včera jsem mu chtěla udělat radost a že budu skákat s ním. Nemůžu vám to doporučit ![]()
Ale dobrá zpráva je, že lamely do roštu se daj dokupovat i jednotlivě a ani to není moc drahý, hehe
žluťásek u nás jde hlavně o ty holý zadky. Malá zjevně miluje tu volnost bez oděvz, takhle při večeru. Taky tím zadkem pěkně kroutí...
My máme v obýváku okna přes celou stěnu, směrem na tramvajovou zastávku. Ty zadky opleskávali na ty okna...![]()
Vyleštila jsem zrcadlové dveře na šatní skříni, aby je Rosťa obratem dočistil vlhčeným ubrouskem. A jestli jsem si myslela, že teď, kdy má na autíčka dřevěnou garáž, už nebudu muset stavět garáže z dupla, tak jsem se pletla, protože všechna autíčka se do jedné garáže nevejdou!
Jo, kdybyste někdo nad dřevěnou garáží uvažovali, my máme Woody a ta jde připojit i ke kolejišti.
dzizisketa naše dítě dneska vlhcenym ubrouskem umylo zadek plysovymu medvedovi, konečně muzu zaskrtnout v autistickym dotazníku hru na jako s čistým svědomím
Potrefenáhusa tvoje dite je vsimavy a spravne napodobuje realne konani. Nebo ty ji utiras zadek smrkovou vetvickou? ![]()
Kokoska ona to hlavně aplikuje všechno na Trnce, včetně čištění uší uchostourama a čištění zubů, ale to mi nepřišlo jako dostatečně "jako"
(a velmi zludošsky předstírá, ze ji chce krmit)
Potrefenáhusa to je ale moc hezky, ze se o Trnku tak stara! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.