Potrefenáhusa to je úplně normální "jako". Má k ruce psa, zkouší to na psovi. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rosťa před chvílí před spaním pročesal Bonnie, která je hladkosrstá, mým tangleteezerem.
continuity ona nám už i dava napít z těch prázdných hrnků a tak, ale tohle už bylo fakt poradny jako
dzizisketa u nás maj vlastní tangleteezer holcicka a Golias :-)
Potrefenáhusa ja myslela, ze tohle napodobovani, krmeni medvedu, prebalovani panenek, placeni "jako" penezma za "jako" nakup... je uplne normalni?
Kokoska Budu se divit s tebou.![]()
Kokoska jj, právě je dobré, když to dítě dělá.
Kokoska jj prave ze je a pokud to ty deti nedelaj, muze(nemusi) to bejt jeden ze znaku poruchy autistickyho spektra. V 18m se na to vyplnuje u pediatra dotaznik. Jsou tam otazky treba jestli dite chodi, mluvi, navazuje ocni kontakt, hraje si "na neco", rado splha a tak. Samozrejme dotaznik jeste nic neznamena, ale muze pomoci se vcasnou diagnostikou.
Potrefenáhusa 711990Díky, to za nás teda vůbec nebylo, vlastně nevím, jestli se nás na to vůbec lékařka ptala, natož dotazník. Zas je dobrý, že to odhalí včas, aby rodiče věděli jak s dítětem pracovat.
Kan to je relativne novy a presne, kdyz se vcas zacne s ditetem spravne pracovat, muze to udelat velikej rozdil.
Potrefenáhusa 711990 tak to jo, uz jsem se lekla, ze to "jako" berou za znamku nejakeho chybneho odtrzeni od skutecneho sveta, utek do svych fantazii.
Potrefenáhusa já si u prvního nebyla jistá, jestli kouká tam, kam já
Mě teda říkala, že by si na všechno měla odpovědět "správně", ale pokud to tak není, tak kromě evidentně "špatných" výsledků, se má dítě přetestovat ve třech (?) letech. Tak jsem ho chvíli pozorovala a bylo to tam![]()
Potrefenáhusa Já teda musím říct, že v tom dotazníku u malemale jsem si ve spoustě odpovědí nebyla jistá:-D. Nebylo to tak ani tak. Ale teď ve dvou letech se mi zdá úplně normální:-D
Já jsem teda žádný dotazník určitě nevyplňovala, a na "jako" si dcera taky určitě v 18 měsících nehrála. Taky nemluvila... Ona teda dělala všechno později, myslím že to "jakovaření" přišlo až s pískovištěm ve dvou letech...
Mohučanka já nevím, jak dlouho se to dělá, ale už je na to i kolonka v průkazce
nase dite, jak nechodi (taky jeden z dotazu), tak mi v těch hrách přijde takový celkove zabržděný, oproti dětem, co už venku davno behaj nebo jezdej na motorce
Mohučanka jakovareni naše dite vůbec! Ale dava nám třeba napít z prazdnyho hrnecku, tuhle zalejvala kytku prázdnou konvickou, vyčistí zuby medvidkovi...ale prave taky si člověk rika, jestli je to to vono?
Potrefenáhusa no, průkazku jsem raději ztratila
ach jo, budu se tomu muset konečně postavit čelem, za chvíli je tu pětiletá prohlídka...Možná, že ten dotazník zavedli až v mezičase. Naštěstí, už tak jsem byla trochu vynervovaná - nemluví, sotva chodí, hubená jak lunt...![]()
Mohučanka my jsme ten dotazník vyplňovali přímo v ordinaci při kontrole a vůbec jsem nevěděla, že se na mě něco takového chystá. Tak třeba se to nedělá dlouho?
Ale já jsem moc nečetla ty koníky a emimina, založila jsem si vlákno tady
a tím pádem mi tu ale chybělo nekolik let mateřského plkáni, abych to všechno vstřebala. Co mám sledovat, kdy foukat do obličeje, že existuje novorozeneckej set k stokke židli a že merino se kupuje na zalandu ve slevách ![]()
Potrefenáhusa hustý, já si pamatuju v 18 měsících maximálně bábovky na pláži, na které dělala óóóó, a pak, jak se blížil druhý rok, věže z dupla. Ale vlastně na zahradě zalejvala, ale doopravdy, jenom "jako" nikdy. Plná konvička byla nutná ![]()
Mohučanka teď jsem našla, že se to plošně sleduje od ledna 2017. Tak jsme zabržděný buď my, nebo naše doktorky, že nás na to neupozornily ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.