Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 18:17

Karja jezis, další scéna. Zabrala jsem mu trať ve hře Ticket to ride. Může jet stejnou cestou cestou, má na to i potřebnou barvu karet, ale nechtěl zelenou, chtěl jet po bílé.

Už to dneska asi nezvládnu, mám chuť křičet. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 18:37

žluťásek včera sme sa už odsťahovali z hotela, všetky veci v aute, kľúč od izby odovzdaný. Alica bola ešte v hotelovom detskom kútiku. Zrazu že chce cikat. Ôk, ideme cikat. Scéna, že chce ísť cikat na nočník. Hovorím, že jej idem pre nočník do auta (nechce kakat na záchod, iba do nocnika, tak ho vozime aj na dovolenky), revy, že chce ísť so mnou. Ôk, obuť jej zimné topánky a obliecť bundu. Ona nechce bundu. Mala krátke tričko a bola spotena, trvala som na bunde. Nie a nie, tak som zobrala bundu do ruky, že vonku sa spamätá a oblečie sa. Vonku rev, že tu bundu nemôžem mať ani v ruke, musím ju zaniesť spat (vonku pršalo, päť stupňov a auto celkom ďaleko). No tak sme došli za revu a bez bundy do auta, zobrali nočník a išli naspäť do hotela. Išla som s nou na WC (druhé poschodie) že sa tam vycika, neskutočný rev, že ona chce ísť cikat do izby (tretie poschodie). Samozrejme, naša izba zamknutá a kľúč už som nemala. Našťastie, izba oproti bola otvorená, už prázdna a ešte neupratana, tak bola ochotná vycikat sa aj tam, keby trvala na našej izbe, tak už si asi otvorím okno a skočím. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2022 18:51

Karja chápu, ale radu nemám:)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 19:01

betsey Uf, jsem zpocená, jen to čtu

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 19:01

betsey strašně tě lituju, zvláště pak protože si to úplně jasně umím představit. Protože tyhle scény úplně přesně umí i syn.

Hra měla pokračování, poté co jsem odešla do ložnice, že už hrát nebudu mě strašným pláčem přesvědčil, že to chce dohrát. Po každém tahu se rozplakal. Nejdřív protože jsem jela přes trať, kam vůbec neměl jízdenku, ale chtěl tam jet i tak. A nakonec protože sice vyhrál, ale pomocí jiné jízdenky než chtěl.

A pak jsem mu radši už pustila Jake a Piráti

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 19:44
Reakce na Karja:

Jako matka jsem selhala. Holky se perou, tak jako každý den, ale ta malá tu větší mydlí ručičkou a mohutne křičí ,,dopdele, dopdele,,

​moje dcera kdyz se nastve, taky prdeluje, a kdyz to predvedla ve skolce poprve a ucitelka byla prekvapena, rekla ji, ze ji to naucila  mama fakt doma nemluvime jako dlazdici, akorat toto si zapamatuji hned

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:08

žluťásek to už pak nikdy nedopadne dobře. Taky to znám.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:31

Snazim sa uspat artur a cez dvojo dveri pocujem strasne plakat oliviu. Muz je pri nrj alr fakt netusim, ci ju zas nema niekde polozenu, lebo ten plač je otrasny. A Dnes ma teda miz cely den serie (pardon, musim to oznacit tymto vyrazom), mam stiahnuté prednasky o spanku babatiek do 4 mesiacov, vypocut si ich nechce ale vobrc nnerespektuje to, vo mu k tomu hovorim .

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:32

Čerstvá fotka, poslaná mi z koupelny

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:42

žluťásek Tak mi jsme měli asi půlhodinovou plačtivou etudu na téma "před půl rokem mi do té díry vedle dveří zapadla čokoládová mince a nešla vyndat a já na to právě teď musím myslet a je mi to hrozně líto!" a já vlastně ani netuším, proč si na to zrovna v tu chvíli vzpomněla.

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:44

mnum No já to vyprávěla večer sambovi, a on tak zadumane, od koho to tak má...a já ,,no tak,,....dlouhá pauza. A sambo doplní, ,,to má asi od kluků a nebo od babičky,,. Takze u mě dobry!!!!! Chudák babička. Ale já slovo prdel hodně používám, my tim hrozime že na ni dostanou, tak to už máš na/do...to je hned, i když to řekneš dvakrát! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:44

DruI tak to je hodně dobrý

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:45

DruI jezis to uz je ale na utek z domova!!!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:49
Reakce na Karja:

Jako matka jsem selhala. Holky se perou, tak jako každý den, ale ta malá tu větší mydlí ručičkou a mohutne křičí ,,dopdele, dopdele,,

​Jako že jsi maloumalou ještě nenaučila říkat "r" ?  Na to má  spoustu času ještě

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:50

DrowRanger No to se budete srát ještě tak dva roky! No malamala taky takhle plakala, proto velkoumalou musel začít uspávat jen sambo. Protože to bylo takový blby, ne že by se mnou neplakala, a on ji ty první týdny fakt hodně nosil, houpal, ale tak snesla jsem se víc a tak jako aspoň byla s mámou. Ale velkémale to vadilo tak týden že třeba plakala a volala mě, pak už ne. On na ni byl táta přísnější, že třeba nečetl tak dlouho, zhasnul atd. tak to se jí samozřejmě nelíbilo. 

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:51

Isca Hele to mě napadlo, hned jak jsem to odeslala a říkala si, kdo bude první! Máš bod. Já na to R kašlu, obejdu to a přejdeme na jiné výrazivo.......

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 20:58

Karja Tak já jsem potrefená husa, mě to maminka nenaučila ani do padesáti :-) Ale to ji radši naučte  to R, přece jen jsou v naší kotlině ty nadávky spojené pouze s vyměšováním brány jako takovej nižší neškodnější level

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 21:00

Evaeva 711990 No má to to naše dítě doma těžký. Taky se mi před týdnem chudinka skoro zhroutila, když zjistila, že jsem jí ze stromečku snědla jedinou čokoládu, která byla v bílém obalu. Bylo tam sice dvacet dalších netknutých čokoládiček, ale tahle BYLA V BÍLÉM OBALU! To se se mnou předpokládám potáhne až do její puberty :o)

Ale teda fakt doufám, že je tahle přecitlivělost jenom období, protože jestli jí to zůstane, tak to bude mít v životě strašně těžký.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 21:02

Karja lano, to viem, ze to bude teraz vesele (a to zatial ani nepracujem a nejaky mesiac/dva pracovat este ani nemienim), preto sme sa dohodli, ze nech sa deje co sa deje, pripadny rozvod preberieme az ked mala nastupi do jasli . Ja som ju dnes skusala uspat od 18:30, 19:50 som ju nakojenu ale prebratu dala muzovi (zrriemla si tam na 20 minut), ze idem uspat artura a hadam to zvladnu. Bo od artura som vysla 20:40, dieta dorevane a zaspala hadam do troch minut .

Akurat ju tu pri mne myka, ma dost silny moorov reFlex ale zarovEn ked ju zaviniem, tak nezaspi.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. ledna 2022 21:04

Karja Na eR má čas. Můj otec taky nadával a vnoučata to opakovala, no se švagrovou jsme z toho neskákaly protože školka, tak začal říkat: do psího zadku. No ujalo se to jen na půl, synovec začal říkat do psí prdele.