Karja asi to tak dopadne
Vše o těhotenství a dětech
DruI mě takhle děda výrobil palandu na panenky. Do dneška máme jen tu spodní postýlku s čudlíky na další patro
Ale to je jediná věc, on je jinak moc šikovný a věci tolik neodkládá, s tahací mašinkou podle té knížky O veselé mašince jsem si hrála jak já, tak moje děti. Ta palanda ho asi moc nebavila![]()
dzizisketa Da se koupit normalni polstar, ktery ma zip, a vybrat z nej cast naplne. Pak to zas vratis zpatky podle potreby. Uz si ale nepamatuju, odkud ho mam, nemam rada moc pod hlavou, tak jsem ho vykuchala.
Kokoska Diky, koncem ledna jde na rtg a kontrolu. Kdyz to bude ok, muze zacit chodit s berlema. A od brezna opatrne bez berli, doufam. Po teto operaci je rekonvalescence 3-8mesicu
. Kdyz je vse super, tak plna zatez cca po pul roce. Budu svatorecena (nebo blahorecena) uz za zivota![]()
dzizisketa Ja koupila nejaky detsky polstar se zipem, ze ktereho sla vybirat vypln podle potreby, tj. malym detem jsem z toho udelala temer placku. Rozmer ma 60x40, takze mi na to pasuji povlaky z IKEA.
ziginka ja mam normalni dospely, 90x70 nebo kolik to je. Urcite se da neco najit.
crazydaisy tak snad to bude dobry. Fakt je to s nima nekdy tezky.
dzizisketa ha, já teď taky polštář řešila (potřebuju jí zabavit péřovou zavinovačku, na které spí teď) a koupila jsem právě ten klasickej 90x70 se zipem, jak radí Kokoska, že ho vykuchám. Měli je teď v Lidlu v několika cenových kategoriích. Objednávala jsem ho z e-shopu a vždycky tam píšou, že jde množství náplně individuálně upravit.
Ja sa obávam, že mladší bude krivý jak paragraf. Už odkedy sa vedel plazit, nebol ochotný spat na rovnej ploche. Dosť dlho spával poobede tak, že si dal hlavu na moje brucho. Teraz sa vterkne na môj alebo sambov vankúš, ktorý je dosť vysoký, nohy pod brucho a tak spí. V noci sa ho snažím presúvať ale vždy si cestu nájde. Keď nič iné nie je, skrci si pod hlavu perinu. Keď ešte spával v postieľke, snažil sa strhnúť mantinel a ľahnúť si naň ![]()
Svoj detský plochy vankúš úplne ignoruje.
Karja No jeste ne, ted se mrnavka naucila chodit po kolenou, to musime co nejdriv odbourat, takze ho koupim, az bude normalne chodit, aby ji to nelakalo zase k nejakym nevhodnym pohybovym vzorcum. ![]()
Mrakoplas kluci spí s námi, takže na našich dospělých polstářích. Myslím, že se prd stane.
Pinot Noir a aké máš vankúše? My totiž také dosť pevné a vysoké, syn sa do toho vôbec nezabori (vlastne ani ja).
Mrakoplas tak to my máme takové spíš poloprázdné, to je fakt.
Pinot Noir na takých zas nedokážem spať ja, inak by som ho kvôli malému vymenila. :/
Mrakoplas ty děti mají někdy hodně roztodivné pozice![]()
Mrakoplas Stejny u nas, malej od mimina musi mit neco pod hlavou, kdyz bylo nejhur, spal v klece s mantinelem pod hlavou. ![]()
Evaeva Vzpomínám, jak to tenkrát bylo, s dítětem, které se samo zabavilo tak na 30 vteřin. Asi jsem nevařila.
Já se stala mistryní ve vaření rychlých jídel typu kuskus s vajíčkem (to dcera milovala, vlastní vynález!) a už nikdy jsem tuto pozici tak úplně nevyklidila. Muž má na normální jídla v práci kantýnu. ![]()
711990 mame v koupelne ty same schudky pro starsi dcerku a nasi malou velmi lakaji, pokazde, kdyz se dostane do koupelny, si na ne stoupne, opre se o umyvadlo a dozaduje se ,,cak-cak-cak". Kdyz je dam pryc, tak visi za okraj umyvadla. Jako fakt je zazrak, ze z toho jeste nespadla na hlavou napred na dlazbu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.