Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 11:59

Doporučite mi někdo nějaké boby nebo je to jedno a prostě mám vzít co kde bude? Naše ještě po mně se už rozbily. 

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:02

Děkuji všem za rady s polštářem. My rodiče spíme na anatomických, to pro Rosťu není. Když jsme u našich, tak tam má placatý, ale malý, do cestovní postýlky, ve které tam spává, a to se mi zdá, že mu vyhovuje. Tak asi koupím ten vysypávací a jak bude růst a bude chtít, zase mu budu náplň dosypávat

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:04

Karja 

Já loni kupovala Sulov, takový ten hranatější model, a navíc jsou zelené, to je moje oblíbená barva. A zdají se být kvalitní.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:08

Karja ty klasický sulov s černým sedátkem mi přijdou nejlepší. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:08

Karja já bych koupila takové kde lze zaaretovat ty ruční brzdy aby sloužily jen jako držátka. Mě to při koupi nenapadlo a teď když je tahnu tak musím pořád řešit jestli nebrzdí. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:09

Karja Ono to už bude dost rozebrané, ber, na co narazíš, dokud je na čem jezdit. My máme boby formule 1 z decathlonu, ale ty už jsou pryč. Syn už to umí krásně řídit, z dcery trochu rosteme dělá takový to televizní kroucení volantem.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:16

A dopoledne došel balík s komponenty na vláčkodráhu, tiskne je jeden pán na 3D tiskárně. Paráda! Už můžeme propojit dřevěné i duplo koleje a mít dráhu přes celý pokoj!

Důkaz místo slibů:

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 12:38

Díky moc, dvakrát červené sulov jsou objednaný, snad to přijede brzo a nebudou tady děti moc dlouho brečet:-D

Offline Jimik
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva aha, to je strašně nízký, my máme linku 93 Cm, to by měla tak pod bradu 

schudky máme taky a já prave chci, aby k nim muž udělal tu ohradku, ono je to asi s jinejma detma nepochopitelny, ale naše teprv teď chvíli stojí bez opory a není si moc jista, na židli se boji. 

​Náš junior totéž v bledě modrém. Ale ta výroby je fakt otázka jednoho odpoledne, nejtěžší bylo udržet juniora dost daleko od pily a vrtačky. Taky máme jen ohrádku na schůdcích z IKEA a je to stabilní dost. Na chvíli dám foto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:37

Jimik a jeho nenapadne použít tu vodorovnou příčku jako žebřík? Už vidím mladšího, jak si vyndavá skleničku z horní skříňky

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:50

Evaeva to presne delal Tonda, museli sme kvuli tomu vez dat pryc. 

Jinak kdo ze tu psal, ze deti nenosi?:D dneska jsme si vyrazili do mesta bez kocaru a teda navrat uz byl kritickej a vlekla sem ho ma zadech

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:51

Evaeva syn to taky nikdy nedělal, stál a pomáhal. Nikam nesplhal, ani po židlích, na stůl... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:55

žluťásek jo, to on by stál a pomáhal. Akorát bych tu židli poté musela někam uklidit. Teď si klidně vyndá mlíko z ledničky a pokud je v dosahu hrnek, celý litr tam naklopí. Takže nepochybuju o tom, že by dostal nápad podívat se, co je v horních skříňkách.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:55

711990 

Já nenosím, já motivuju. Jednou se mi syn seknul, když mu byly cca 2 roky. Já těhotná s obrovským břichem už a on tak 400 metrů od domova natáhnul ty ručičky, že chce nést, bylo to v zimě, klouzavé bundy jsme měli oba. Tak jsem vymyslela, že když půjde pěšky, může nést klíče od domu a pak s nimi odemknout. Fungovalo to!  A dokonce je nikde nehodil do kanálu (ty u nás nejsou teda, tak to bylo jednoduchý), ani do křoví.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:57

711990 Hele já kolikrát se třeba pro ně vracím, že jednu poponesu a pro druhou jdu, a nebo jako odcházím a nechávám řvoucí dítě z dohledu aby pak v amoku mě konecne doběhlo:-D. V pátek jsme měly takovej divokej výlet, s obecenstvem, tak jsem říkala kamarádce, že tam nějakej chlap tak divné kouká, zřejmě otec jednoho dítěte, kdy je náruč stále volná, že mi tu malou třeba k autu donese:-D:-D No zdálo se to tam chvílemi jako logisticky neřešitelný úkol, ale ku prospěchu holek přiznávám, že to bylo fakt na hovno, byla hrozná zima, uz tma, a měly hlad. Asi bych si taky lehla na zem prostě už! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:58

711990 já. A mám podobnou zkušenost z minulého pátkuAle nakonec došel, akorát po každém metru minutu postával. On by tu vzdálenost i urazil, moc jsme toho nenachodili, akorát staršího vyzvedáváme až po půl jedné a to už je unavený. Dokud se nenaučí na odrážedle (doufám brzy), budu muset brát kočár. Právě aby se moc nenaučil na to nošení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 13:59

dynda klíče taky používám

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 14:01

dynda znam natahuje rucicky, ocicka smutny jako pejsek, rika "vezmout, plosim plosim", jeste i tema rucickama smrdla o sebe, kamen by se ustrnul. Vetsinou pod schodama do 4.patra

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. ledna 2022 14:02

dynda starší právě vůbec nevěděl, že je možnost ho nést. Jak jsem otěhotněla hned, jak se naučil chodit, tak jsem ho nenosila ani kus z kočárku do vchodu na cvičení a tak. Takže když byl unavený, tak brečel, ale šel. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 14:03

Kokoska 

Vezmout je roztomilý, dcera říkala "já chci ke mně, ke mně" (od pojď ke mně).