Žádnej nákrčník chudinky malý, socky jedny, nemaj!
Jen ty roláčky a to mam pocit že nemůže stačit! A ještě je nenosej pokaždý...
No hele zatím přežili, tak to budu muset nějak přežít taky! Kdo jsem já, abych jim diktovala, že jo ![]()
Žádnej nákrčník chudinky malý, socky jedny, nemaj!
Jen ty roláčky a to mam pocit že nemůže stačit! A ještě je nenosej pokaždý...
No hele zatím přežili, tak to budu muset nějak přežít taky! Kdo jsem já, abych jim diktovala, že jo ![]()
barbucha já ti nevím, podle mě to stačí, když není vyloženě pod nulou. Vždyť ty děti (aspoň moje) pořád lítají, někde lezou a tak.
Máslo na dveřích
A kdo organizuje ty vejlety? Že bych jako i polehčující okolnost za ně uznala...
Já mam kliku, že na starý kolena jsem získala ženu v domácnosti
(jakožto chlap, z čehož mě celoživotně obviňovala moje matka a asi měla pravdu, nicméně na oficiální změnu pohlaví se nechystám
) - teď je to vůbec super co je milostpán v důchodu, to je veškerej servis zaručen... ale ani předtím to nebylo špatný. Ovšem na úkor funkce hlavy rodiny, kterou prostě někdo vykonávat musí. Od výběru spotřebičů až po rozhodování a organizace tý dovolený... Někdy si říkám, že bejt taková ta nemožná, slabá bytost, která nedokáže vyplnit složenky nebo zařídit účet, natož vynést odpadky! není vůbec špatný... ale už bych to asi nedokázala a navíc po těch letech jsem si zvykla, že rozhoduju a přes to nejede vlak... ale má to svoje mínusy taky, no. Manažerský funkce jsou náročný!
Můj otec, při každé příležitosti nezapomene mému muži říct, že se neoženil, ale vdal. Na svoji obhajobu musím říct, že právě tatík byl pro můj výběr přesný vzor, co nebrat. A jelikoý už asi od patnácti zastávám názor, že manžel je jediný příbuzný, kterého si sama vyberu, jsem byla opravdu pečlivá. ![]()
žluťásek jo, taky jsem koukala zda nesiji i damske veci
ale asi tam koupim softshellovou bundu pro velkou a kombinezu pro malou, slibuji, ze vydrzi aspon 2 sezony, tak jsem na to zvedava
a taky ty softshellove cepicky, a i obycejne cepicky s ksiltem... no asi tam necham dost penez ![]()
Jo jo, rodiče to kolikrát dokážou zhodnotit přesně - aniž by tušili nebo si dokázali přiznat, že k tomu výběru přispěli významnou měrou ![]()
barbucha Tak cítím určité zadostiučinění, jelikož můj tatík manžela prakticky adoptoval a abych mu nezůstala nic dlužna, když mám pocit, že spolu tráví moc času, poukážu na oddací list, kde jsem já a né můj otec. ![]()
Karja dřevo, nelakované, jen napuštěné olejem. Je to krásný, ale s dětma to fakt nechceš ![]()
MPLee Ne. Určitě to chci:-D:-D. Nebo co ti na tom teda vadí? Ségra má taky dřevo naolejovane, ale na tmavo a jako dobrý, nepřijde mi, že by to měla zničené. A to jako ona má živé děti a švagr italské chvilky!
MPLee Ona to bezmozkový období nikdy nemela, vlastne skoro ani nikdy nespadla, jednou ze schodů, tu uzdicku si natrhla, když se spoustela ze stoje na zem podel židle a vzala to o sedadlo.
akce konferenční stolek vypadá nějak takto, kdepak si tam stoupnout!!!
Evaeva v tomhle sice jsem šťastná žena, zato se pronesu, má 11,5 kilo a visí na mě furt. 
Karja Js to zažila u kamarádky v kuchyni a měli to flekaty od vody a samou rejhu, ale jde to udržovat donekonečna
Potrefenáhusa Divný, ségra to má v kuchyni a v cajku a to vaří nonstop. Možná mají nějakou jinou úpravu na tim.
Potrefenáhusa no já je nikdy moc nenosila. Když na mě viseli, seděla jsem s nima na koberci. Mladšího jsem dneska nesla asi 150m na autobus, protože ho bruslení poněkud vyčerpalo, a úplně stačilo, hrozně mě bolely ruce
váží asi 13?kg
Evaeva Tak to já nosím dnes a denně 12.5 kg, ale ruce mě bolí taky. Junior sice začal chodit, ale ještě nevydrží dlouho, takže pak používá moje nohy, protože sedět někde je nuda ![]()
Evaeva žádný stahování tepláků, když potřebuješ uvařit? ![]()
Jimik zvlášť venku v těch zimních hadrech je to k neuneseni, co
mnum Máme ten Dupeto overálek od loňského jara a vypadá, že nám ještě vydrží minimálně do podzimu a v provozu se nám osvědčil. Zvlášť na to lezení venku byl prima.
Potrefenáhusa No, jak je na nich těch vrstev víc a různě to klouže, fakt si někdy připadám jak eskamotér, zvlášť když se rozhodne, že by chtěl někam jinam, než já ho nesu ![]()
Jimik ohoo, diky!
( za ten odkaz na damske Dupeto). A taky za recenzi overalu. Mala Ted mela softshellovy od Unua, ale myslim ze po zime uz ji bude kratky, tak koukam po novem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.