Evaeva Vzpomínám, jak to tenkrát bylo, s dítětem, které se samo zabavilo tak na 30 vteřin. Asi jsem nevařila.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa chtělo by to naznačit nebo natvrdo říct, že za dalšího půl roku už bude třeba zbytečné ji vyrábět. A přijde mi, že Karja má trochu pravdu o té praxi ve výrobě. Abys třeba klidně mohla dojít vedle, když v ní bude. Asi to chce určité dřevo ( těžké) a tak.
Sweet Potato nejhorší je, že ti moji se i zabavili, ale nesměla jsem vejít do kuchyně:) Asi nedokázali přenést přes srdce, že tomu vaření věnuju najednou tolik pozornosti. Tím nemyslím, že bych tolik vařila, ale kdybych seděla dva metry od nich s tabletem v ruce, byli by v klidu:)
Potrefenáhusa Hele ja vcera pod vlivem diskuze zase nasadila a stekala...A za jedno odpoledne udelal 4 dubove parapety a dodelal odrevovani stropu. Takze vsem tady diky, velky posun. U veze nevim, taky bych asi koupila nejakou origo. Preci jen stabilita a tak...U nas to aktualni neni, syna to moc nezajima a neco kuchtim, kdyz spi. Nebo radi po mistnosti a dela bordel jinde ![]()
Potrefenáhusa my máme plastový bazmek z ikei a nemůžu si ho vynachválit. Myslám, že učící věž by byla zdrojem více úrazů. Stojí na něm od roka určitě, máme dva a pořád je hojně využívají, nosí je po celém bytě. I ten mladší poděs z něho spadl asi jen dvakrát:)
Mladší odešel do školky úplně bez pláče
Sice protesty byly, ale stejně jsem na něj moc hrdá! Teď ještě, jestli nebudou volat, že brečí.
Evaeva Co prosim mate? My uz jsme uplne zavaleni temi detskymi kramy, v sini ma odrazedlo, houpaci kravu, kuchynku a jine nesmysly. Tak neco skladneho by se hodilo....
Evaeva jakej bazmek?
Catherinne tak priznam se, ze bych radši věc za 3 stovky (schudky doma máme, výroba je celkem internetove overena) než kupovat věc za dva tisice a víc, u který najisto nevim, jestli ji budem používat, radši bych to napřed vyzkoušela
Potrefenáhusa my máme jako věž svrtané 2 stoličky k Ikea a Karja má pravdu tom že to není úplně extra stabilní, ale nepřijde mi to jako problém. Blbý to bylo nějak kolem toho roku kdy malý bezmozek tam stál a různě s tím kýval a vešel se na to,to jsem se fakt bála. Ale od té doby co má rozum, tak je to uplne bez problémů a ty už máš housátko rozumný.
Jos Potrefenáhusa my máme tenhle, dřív dělali ještě vyšší, ten máme taky. Je to super do koupelny, k záchodu i do té kuchyně, odkopneš to nohou a kluci to v pohodě přinesou, když potřebují. Švagrová má schůdky a taky dobrý. Já mám pocit, že moje děti by ta učící věž spíš motivovala ke zdolávání větších výšek, než že by přinesla větší bezpečnost:)
Já mám teď problém s výběrem peřiny a polštáře a povlečení. Bude mít postel klasických velkých rozměrů, takže peřinu 140×200, ale nevím co s polštářem. Potřebuje ještě nízký placatý, kvůli krku. A samozřejmě aby se na ten rozměr dalo koupit nějaké hezké povlečení. Asi mě to zabije
dzizisketa já teď koupila synovi na jeho žádost polštář z paměťové pěny v jysku. Rozměr má totálně nestandartní, ale na to jsem zvyklá, každý má u nás polštář jiný:) Povlak má větší, já to umím hezky zahrnout, takže to nevadí.
Evaeva aha, to je strašně nízký, my máme linku 93 Cm, to by měla tak pod bradu
schudky máme taky a já prave chci, aby k nim muž udělal tu ohradku, ono je to asi s jinejma detma nepochopitelny, ale naše teprv teď chvíli stojí bez opory a není si moc jista, na židli se boji.
dzizisketa já to taky teď řešila, polštář jsem objevila celkem nízký na 4Home, mají ho označený jako dětský polštář, má prošité srdce. Rozměr mě ale samozřejmě úplně debilni, takže poprosim kamarádku aby mi povlečení přešila. Zatím ho má ale povlečený jen tak v tom velke a taky to funguje
Potrefenáhusa tak já přeju, ať tady můžeš brzy napsat, že je to hotový
Potrefenáhusa no je úplně z jiného těsta než moji, ti by právě tu ohrádku použili k výstupu na linku. Máš pravdu, že tenhle podstavec je nižší, ten starší model má tak o 8cm víc, mladšimu to na pomáhání stačí od toho roka a půl, no.
Nedávno jsem polštář taky řešila. Nakonec jsem koupila v Jysku takový už silnější. Není úplně velký a tlustý, ale není to ta dětská placka. Že budu muset přešít nebo zahnout povlečení, už jsem se smířila. Neumím ten polštář najít na eshopu. Ale měla jsem jeden vyhlídnutý, ten na prodejně stejně neměli, ale měli jiný, který se mi líbil. Třeba v Ikea jsem nevybrala vůbec. Asi ti nezbyde, než obejít obchody. V létě měly děti na dovolené v ubytování super polštářky, ale nenašla jsem na tom žádnou cedulku. Na trhu to teda určitě je, jen mít štěstí a najít.
Potrefenáhusa Já bych muži určila termín, do kterého tu věž chceš a pokud nedodá, tak bych ji koupila. Holt mu musíš stanovit priority, aby se nestalo, že se z jeho učící věže budou radovat až vaše vnoučata :o)
Potrefenáhusa Tak si ji kup. Já ji kupovala od truhláře asi za 800 nebo 900. A teď ji teda prodávám jiné pekelnici. Kamarádce ji vyráběl manžel a přijde mi taková subtilnější, ale ona ji má dělanou na nižší stupatko teda, tak to je asi trochu jiné. Já jsem byla ráda, že jsem fakt měla jistotu,že se to nepřekoti. Ale třeba malamala je od roka a půl v pohodě na židli.
Catherinne Jo. Já si myslím, že tam spíš i hrajou roli centimetry, kde co k sobě uchytit, aby když dítě po tom leze na jednu stranu tu na druhou stranu mělo furt tu stabilitu.
Jinak sambo takhle dělal domeček pro holky, kamarádka se mě ptala,jak dlouho to tak trvalo a já říkám, hele půl roku, ale tvůj muž by to měl za víkend a Honza Nováků (jeden nas kámoš) za odpoledne:-D. Prostě někdy se to tak sejde no! Není nad to, co se dá koupit, tak koupit!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.